Jutro curkice, koliko vas ce danas roditi 🥰😊😊
Nasa noc je prosla ok, mucimo se za cicanje, nije kao braco, ovaj samo zijeva i lize ahahha.
Ja koliko sam bila super nakon poroda, od sinoc ne mogu se ni okretati, hodanje je uzasno bolno. Jako me bole kosti dole, imam osjecaj da su mi nesto zezli kad su mi za zadnje tiskanje naglo rasirile noge.
Uzas. Inace sve drugo super.
Nama su na odjelu radaone stvarno divni doktori, babice i sestre. Ali ovdjr na odjelu babinjaca sam prvo dosla u smjenu svih nadrkanih i bezobraznih. Sad ova smjena nocna su isto jako dobre, bar ne vicu 😊
Jutro krafnice! 😊
Zmya, Bebac, Indy čestitke na sinčićima. Vama želim brz oporavak! Bebac, Mikele je stvarno velika beba. 🙈☺️ Možda su se i ligamenati malo istegnuli pa te dodatno boli.
Yvette čitam i naprosto ne mogu vjerovati da mogu biti tako bešćutne...uopće ne znam kako bih se ponijela da budu takve prema meni. U tim trenucima si ionako pogubljen i onda ti još dođu takve oštrokondže. Užas! Srećom pa se svuda nađe i onih sestara koje s ljubavlju obavljaju svoj posao.
Dana sada uživaj u trudnoći! 🥰
Pepili stvarno su vas lijepo dočekali. Sad se svi četvero mazite i pazite. ☺️
Kaktusice baš lijepo da si zadovoljna, onda su ipak bila vrijedna čekanja. 😉
Vrapčić drago mi je da je nalaz uredan. Budeš ti izdržala još malo zbog bebice. 💪
Trudy i kod tebe lijepe vijesti, drago mi je da se riješio longetice, odraslima bude tlaka, a kamoli njemu malenome.
Mrvičak žao mi je što te to uhvatilo, u slučaju da je viroza držim fige da brzo prođe. 🤞
Fenjer imaš te tubice za ogradicu na stranici hekleraj&kičeraj po 20kn/kom, a na stranici Bebi oprema Baby Kutak su po 14kn (3,5km), ali to ti znači nešto samo ako imaš nekoga u Bosni kod koga bi to mogla naručiti, u Hrvatsku nažalost ne dostavljaju jer im poštarina iznosi 55km pa se ne isplati..
Dobro jutro svima 🥰
Disla sam zirnuti jel bam se pridruzila neka nova krafnica al vidim da je bila mirna noc. Hajde neka rodi neka na ovako lijep datum, imamo kandidata 🤗
Mrvicak nadam se da ce viroza brzo proci 🤞
Ostalima cestitam na punim tjednima i uzivajte sa svojim strucama a trudne mamice prosetajte malo za nas koje jos to ne mozemo😘
Jutroo 🥰
Nikita sve manje vjerujem da ce se nesto pokrenuti na ovaj moj odabrani datum heh Sad sam u fazi da ne biram datum, samo neka krene 😁
Zuza haha nadam se da ce se ostvariti tvoj san, jer postaje dosadno iscekivanje. Ima li kod tebe kakvih promijena?
Bebac juce je sve bilo svjete poslije poroda i puna si bila adrenalina, vjerovatno zato nisi nista osjetila. Ali roditi toliku bebu, tako lako je veliko cudo. Unutra se sve rasirilo, sad treba da se vrati u normalu, zato boli. Ne forsiraj se puno. Je li ti doslo mlijeko?
Vucica kakvo je stanje kod tebe?
Dobro jutro, cure, cestitam od srca svima koje ste rodile, a onima koje ce uskoro zelim lagan i brz porod.
Ako koju zanimaju iskustva iz splitskog rodilista evo ukratko moji dojmovi. Rodila sam prije 15 dana, a nwkih 20 dana prije poroda bila otvorena 3-4 prsta. Prenila termin i isla na plodnu vodu i ctg svaki dan.Taj dan na pregledu doktorica kaze otvorens 5-6 prstiju i idemo roditi.U radjaonu dosla oko 12 30 sa skoro nikakvim trudovima, a u 13 15 me spojili na drip i tad su poceli jaki, ucestali i grozni bolovi.Dosla mi je pratnja, a nakon 1,5 sat sam rodila svoju drugu curicu. Porod srecom kratak, ali uzasno bolan. Svi od osoblja su mi bili bas predivni i motivirajuci.Vidili su na meni strah i pruzili ohrabrenje.Znaci od radjaone, do odjela na bas nijednu med.sestru i dr.nemam primjedbi.Bili su svi odlicni.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Jutro curkice, koliko vas ce danas roditi 🥰😊😊
Nasa noc je prosla ok, mucimo se za cicanje, nije kao braco, ovaj samo zijeva i lize ahahha.
Ja koliko sam bila super nakon poroda, od sinoc ne mogu se ni okretati, hodanje je uzasno bolno. Jako me bole kosti dole, imam osjecaj da su mi nesto zezli kad su mi za zadnje tiskanje naglo rasirile noge.
Uzas. Inace sve drugo super.
Nama su na odjelu radaone stvarno divni doktori, babice i sestre. Ali ovdjr na odjelu babinjaca sam prvo dosla u smjenu svih nadrkanih i bezobraznih. Sad ova smjena nocna su isto jako dobre, bar ne vicu 😊
A joj draga, bas mi je zao da boli☹a to se sve pomaknulo da bi izasla bebica, trebat ce vremena da se sad vrati na mjesto. Ja stvarno ne znam sto su tako nadrkane i bescutne. Cula sam od skoro svih da su i u Ri takve na 5.katu gdjr se ide kad rodis. Na 4.katu gdje se rađa i leži su stvarno super.
Nadam se da ce i cicsnje krenuti
💙
Jutro krafnice, neka mirna noc 😁
Čestitke na punim tjednima Rio, Brbica i Ena i ako ko jos ima 🤩
Mimoza tebe cekamo danas , dug je dan 💜sad je najgore kad iscekujes svaki dan , a svi pitaju oce li .... uzas mi je to 🤦♀️
Mrvicak jesi bolje danas? Jel stala viroza ?
Uzivajte u vikendu 💙💜
BEBAC drzi se, svaki dan ce bit lakse... pa ti si rodila bebu od 2 mjeseca ... nije ni cudo da sve boli .. jucer je sve zagrijano bilo... pitaj kakvu tabletu da ti daju za bolove 😘
Dobro jutro, cure, cestitam od srca svima koje ste rodile, a onima koje ce uskoro zelim lagan i brz porod.
Ako koju zanimaju iskustva iz splitskog rodilista evo ukratko moji dojmovi. Rodila sam prije 15 dana, a nwkih 20 dana prije poroda bila otvorena 3-4 prsta. Prenila termin i isla na plodnu vodu i ctg svaki dan.Taj dan na pregledu doktorica kaze otvorens 5-6 prstiju i idemo roditi.U radjaonu dosla oko 12 30 sa skoro nikakvim trudovima, a u 13 15 me spojili na drip i tad su poceli jaki, ucestali i grozni bolovi.Dosla mi je pratnja, a nakon 1,5 sat sam rodila svoju drugu curicu. Porod srecom kratak, ali uzasno bolan. Svi od osoblja su mi bili bas predivni i motivirajuci.Vidili su na meni strah i pruzili ohrabrenje.Znaci od radjaone, do odjela na bas nijednu med.sestru i dr.nemam primjedbi.Bili su svi odlicni.
Znaci toliko dugo dosta otvorena i prenijela. Jesi mirovala sto zato sto si toliko otvorens ili vise nisi jer si.usla u 37.tj?
Drago mi je da imas tako pozitivno iskustvo, uzivaj u svojoj bebici🥰
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji