Polly mucim se uzasno, sve mi kruli i to glasno, vuka bi sad pojela ali kad se samo sjetim te vatre kako mi gori niz i uz zdrijelo, oci peku, nekad u zadnji cas progutam slinu da mi ta lava ne izadje van. Fuj, kakav osjecaj, tko ne zna blago mu se..
Znaci sad sam pop...., stavljam geonistin vaginalete i danas 4.dan, slucajno pogledam rok trajanja do 5/2020. Odmah sam izbacila iz sebe i bacila ju... kaze muz da se bezveze zivciram, da u tjedan dana nece nista biti. Kako sam glupa pa nisam prije pogledala 🙄
I mali me nazivcirao danas. Otisao van na igraliste oko 3 i pol, u medjuvremenu dosao nesto malo pojesti i presvuci se i kazem mu da najkasnije dodje u 9, al ne,on u 9.30 Vani vec mrak i frisko,na igralistu nema svjetla i jos se in prnji na mene da sam stroga. Ma cuj!
Odoh sad stvarno,noc krafnice!
Curke, danas mi se desava nesto cudno.
Dok gledam kao da vidim neke kristalice da mi lete oko ociju. Jel to tlak? Nemam tlakomjer kod kuce da provjerim. Uglavnom se ok osjecam samo mi to leti oko ociju i to ne stalno. 🤷♀️
..
Cure ja nisam više pisala jer već 4 sata imam proljev. Ne smim popiti ni vode jer me odmah tjera na wc. Čak sma i povratila dva puta. Vjerojatno ne neka viroza uhvatila ili je Dora stisnula crijeva i želudac. Uglavnom, od jutro s već dva kg manje. Baš me iscrpilo. Nadam se da je to to, da neću više morati na wc
Dok gledam kao da vidim neke kristalice da mi lete oko ociju. Jel to tlak? Nemam tlakomjer kod kuce da provjerim. Uglavnom se ok osjecam samo mi to leti oko ociju i to ne stalno. 🤷♀️
..
Tako je meni svakodnevno sa niskim tlakom. Ne pomaže mi ni voda ni slano, samo grožđani šećer i ležanje.
Hvala na odgovorima ☺️ Mislim da cu onda uzet jos stol za presvlacenje koji poslije moze postat polica za knjige ili radni stol, a da mi sad stane kozmetika i te potrepstine u njega, a u ovu komodu robica, vidjela sam ju uzivo u Ikei, bas ima puno mjesta. Rio i ja sma gledala ovu koju ti imas, odlicna mi je, samo mi fali nesto za vjesanje onda 🤷🏼♀️
Ja radila tortu za sutra, idemo kod sveki na rucak, pa da bar nesto napravim 🙈 https://ibb.co/ZMvZhZd
Mrvicak bas mi je zao da te tak to sad pogodilo. S druge strans, sad su crijeva cista ko suza 😉 Da znas koliko sam si to puta prizeljkivala ovu trudnocu 🙈 Unosi tekucine da ne bi dehidrirala ne daj Boze. I ako se nastavi nek ti muz ode u ljekarnu po one elektrolite za svaki slucaj.
Ivcy meni danas tako identicno. Otisli na rucak i ja sjedim i odjednom ti kristalici pred ocima. Oblio me hladan znoj i pocela sam se trest ko siba na vjetru. Pokupila kosu brzo u rep i hladila se. Bilo mi bed ak padnem u nesvjest a oko mene milijardu ljudi 🙈 Popila sam brzo kole pa mi je ona valjda malo digla i tlak i secer. Al trebalo mi je dosta da dodjem k sebi. Ja cijelu trudnocu imam uzasno nizak tlak.
Kaktusica i mene moj mali danas toliko nasekirao da sam si pomislila da jedva cekam da odem u bolnicu, hahaha 😂🙈 Toliko sam vikala, al kao da zidu pricas 🙄 Onda se on rastuzio, pa meni bilo zao. Joj muko moja 🤦♀️
~~
Krafnice, laku noc i lijepe snove vam zelim 😘
..
Tako je meni svakodnevno sa niskim tlakom. Ne pomaže mi ni voda ni slano, samo grožđani šećer i ležanje.
Takodjer, kad ustanem, samo vidim tockice ispred sebe, i u ducanu npr mi je najgore
Komodu imam iz ikee visoku jer mi je bilo vaznije da imamo vise mjesta za robicu (i buducnost) nego da imam prematalicu koju cu koristiti mozda 2-3mj uvrh glave. Prematalicu cemo uzeti i staviti na kinderbet. Dana gdje si uzela svoju, bas mi je fora! Ne znam gdje ima najpovoljnijih, ne da mi se bacit vise od 300kn na to, iskeno 😂
I zanima me jel neka od vas narucivala one zastite za ogradicu krevetica kao dada i rocco sto budu oko sipki? Jel ima neka stranica gdje toga ima po mogucnosti jeftinijeg od dada&rocco??
.
Indy bas mi je drago sto uzivas sa svojim momcima. Jesu isti? 😁
Moje BH su se smirile, nemam ih tjednima vec, stvarno bi voljela znati sto ih uzrokuje da znam sprijeciti na vrijeme 😅
Kolacic mislim da sam samo ja prije tebe sa terminom, koji je iz nekog razloga prebacen na 24.8. vec neko vrijeme (2mj), ali nisam htjela govoriti Mrvicak promijeni jer ne znam ko tu koga j*** 😂😂😂🤭 eto kad budes pisala listu mozes promijeniti.
Jos sam se na nesto htjela osvrnuti, ali sam zaboravila.
Pocela sam zapinjati o namjestaj sa trbuhom 🙈
Evo cure da se javik najprije pa cu onda citati.
Meni vec dva dana otekla samo desna noga, a liva nista.. I odem ja danas u bolnicu, d-dimeri mi dosta poviseni... Nisam dobila nikakvu terapiju, jer hvala Bogu nema trombova i jer mi je brzo termin za porod, inace bi se morala bost sada da sam neki tjedan manji.. Uh uh.. Vise izludit cu..
Radili su ultrazvuk, beba 3800 procjenjena.. Protoci dobri, dovoljno plodne vode, posteljica super... Sad idem citat sta je bilo kod vas danas.. Imam nekih 10ak stranica. 🙆♀️🙆♀️
Cestitke indy i bebac sada uzivajte.. Bebac malac je stvarno ogroman. Svaka cast zeno, triba to i rodit
I ja sam s vama medju zadnjima;20.08. Brzo cemo i mi ☺️
Da zato i ja gledam tu visoku komodu i za poslije 👍🏻👍🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji