Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimoza
    06. Lipanj 2020. 12:04

Evo gotov pregled. Radili mi samo ctg i kontrola urina. Navodno, nema potrebe sad gledati jesam li otvorena ili ne, wtf pa ja to jedva cekam cuti, kao svako 4 dana to gledaju. Ctg uredan, meni pokazuje neke kontrakcije, al nista posebno. Uglavnom, razocarenje. 
    Dok sam lezala za ctg, 2 bebe su se rodile i ja sam pocela plakati, bas mi to emotivno bilo. Poslije sam cula i jednu kako vristi, dok ima vaginalni pregled, a mene to nista ne boli, pa ne znam 😬 
    Osoblje u bolnici predivno, radjaona super, meni bio muskarac babica 😁 neki Italijan, a bas super lik, al mu njemacki haos tuc muc 😂

Rose1
    06. Lipanj 2020. 12:06

mimoza

Evo gotov pregled. Radili mi samo ctg i kontrola urina. Navodno, nema potrebe sad gledati jesam li otvorena ili ne, wtf pa ja to jedva cekam cuti, kao svako 4 dana to gledaju. Ctg uredan, meni pokazuje neke kontrakcije, al nista posebno. Uglavnom, razocarenje.
    Dok sam lezala za ctg, 2 bebe su se rodile i ja sam pocela plakati, bas mi to emotivno bilo. Poslije sam cula i jednu kako vristi, dok ima vaginalni pregled, a mene to nista ne boli, pa ne znam 😬
    Osoblje u bolnici predivno, radjaona super, meni bio muskarac babica 😁 neki Italijan, a bas super lik, al mu njemacki haos tuc muc 😂

Znaci jos nista, joj, vjerujem da si nestrpljiva, ali to se sve zs cas moze promijeniti i krenuti. Drzim figice🤞

💙

Mila7
    06. Lipanj 2020. 12:08

Rio, Kolacic slike su bas bas predobre 👍.
    Vrapcic hvala na pitanju dobro smo i Theo i ja. Bas sam sretna sto sutra idemo kuci iako sam sigurna da cu se tresnuti po glavi kad budem neispavana i pozeljeti se vratiti u rodiliste 🤭
    Rose, jesi ti pitala za Next? Ugl meni je stiglo za cca 10 dana i to u vrijeme korone. Vjerujem da su sada i brzi u dostavi. Obozavam njihovu robicu 🥰
    Ove ogradice kao tuljci su sigurni za bebe, ja sam ih mislila kupiti kad pocne spavati u kinderbetu jer kad lupaju nogicama i rukama o drvenu ogradu moj se ful budio. Opasne su one koje su kao jastuci, odnosno kao ograda, u jednom komadu, ako znate na sta mislim. E da, i saljem vam sliku steznika koji su mi preporucili za vrijeme babinja. Nosi se kad hodate. Ima ih za kupiti u Farmaciji. Kasnije se mogu one gacice koje jace stisnu ali tek nakon 40 dana
    https://ibb.co/r23SCpr

Rose1
    06. Lipanj 2020. 12:09

Dana samo ti uzivaj, sad ces svaki dan tako laganini
    Napapajte se na rođendanu🐷🍰🎂

💙

Rose1
    06. Lipanj 2020. 12:12

Mila7

Rio, Kolacic slike su bas bas predobre 👍.
    Vrapcic hvala na pitanju dobro smo i Theo i ja. Bas sam sretna sto sutra idemo kuci iako sam sigurna da cu se tresnuti po glavi kad budem neispavana i pozeljeti se vratiti u rodiliste 🤭
    Rose, jesi ti pitala za Next? Ugl meni je stiglo za cca 10 dana i to u vrijeme korone. Vjerujem da su sada i brzi u dostavi. Obozavam njihovu robicu 🥰
    Ove ogradice kao tuljci su sigurni za bebe, ja sam ih mislila kupiti kad pocne spavati u kinderbetu jer kad lupaju nogicama i rukama o drvenu ogradu moj se ful budio. Opasne su one koje su kao jastuci, odnosno kao ograda, u jednom komadu, ako znate na sta mislim. E da, i saljem vam sliku steznika koji su mi preporucili za vrijeme babinja. Nosi se kad hodate. Ima ih za kupiti u Farmaciji. Kasnije se mogu one gacice koje jace stisnu ali tek nakon 40 dana
    https://ibb.co/r23SCpr

Da,da, ja sam pitala, hvala na info😘i super za info oko steznika

💙

Trancie
    06. Lipanj 2020. 12:17

Rose meni ti je Next neki dan dosao za 4,5 dana max... odma ti pise datum kad ce doc...
    Slike za sobu su vam predivne 🤩
    Mimoza zao mi sta te vise ne prckaju da prije krene... ali kad god krene nek brzo zavrsi 💙
    Prpilli kazu ta mala razlika tmzeznuta na pocetku kasnij3 su oni super... ja se bojim za moju od 3+ sta ce bit 🤦‍♀️samo    hrabroooo
    Indy nadoc ce mlijeko samo ih stavljaj... nekome treba i vise dana da krene...

Vucica
    06. Lipanj 2020. 12:17

mimoza

Ajoj vjerujem da si razocarana al brzo ce to krenut!  Muska babica, ja bih potpisala odmah!!! Mislim da bi me to jos vise opustilo!! 

Vrapčić123
    06. Lipanj 2020. 12:21

Ivcy draga ma nema ljepšeg nego ćete svi zajedno spavati. Pamtit ćeš to uvijek, doći će vremena kada djeca neće niti morati biti htjeti sa vama spavati u sobi tako da se ne obaziri na sobu, na kvadrate. Bitno da bi volite svoju djecu, a u ovo sve vrijeme sam shvatila da vam je ova bebica željena, a to djeca osjete. Samo ljubav draga moja. 💕💕💕To je jedino djeci bitno. 😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

dana130
    06. Lipanj 2020. 12:32

Rose 😘
    Vrapcic ovo si odlicno napisala, slazem se u potpunosti ❤️

Baby girl 💜

Rose1
    06. Lipanj 2020. 12:42

Trancie

Rose meni ti je Next neki dan dosao za 4,5 dana max… odma ti pise datum kad ce doc…
    Slike za sobu su vam predivne 🤩
    Mimoza zao mi sta te vise ne prckaju da prije krene… ali kad god krene nek brzo zavrsi 💙
    Prpilli kazu ta mala razlika tmzeznuta na pocetku kasnij3 su oni super… ja se bojim za moju od 3+ sta ce bit 🤦‍♀️samo  hrabroooo
    Indy nadoc ce mlijeko samo ih stavljaj… nekome treba i vise dana da krene…

Hvalaaa😘

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.