Evo gotov pregled. Radili mi samo ctg i kontrola urina. Navodno, nema potrebe sad gledati jesam li otvorena ili ne, wtf pa ja to jedva cekam cuti, kao svako 4 dana to gledaju. Ctg uredan, meni pokazuje neke kontrakcije, al nista posebno. Uglavnom, razocarenje.
Dok sam lezala za ctg, 2 bebe su se rodile i ja sam pocela plakati, bas mi to emotivno bilo. Poslije sam cula i jednu kako vristi, dok ima vaginalni pregled, a mene to nista ne boli, pa ne znam 😬
Osoblje u bolnici predivno, radjaona super, meni bio muskarac babica 😁 neki Italijan, a bas super lik, al mu njemacki haos tuc muc 😂
Evo gotov pregled. Radili mi samo ctg i kontrola urina. Navodno, nema potrebe sad gledati jesam li otvorena ili ne, wtf pa ja to jedva cekam cuti, kao svako 4 dana to gledaju. Ctg uredan, meni pokazuje neke kontrakcije, al nista posebno. Uglavnom, razocarenje.
Dok sam lezala za ctg, 2 bebe su se rodile i ja sam pocela plakati, bas mi to emotivno bilo. Poslije sam cula i jednu kako vristi, dok ima vaginalni pregled, a mene to nista ne boli, pa ne znam 😬
Osoblje u bolnici predivno, radjaona super, meni bio muskarac babica 😁 neki Italijan, a bas super lik, al mu njemacki haos tuc muc 😂
Znaci jos nista, joj, vjerujem da si nestrpljiva, ali to se sve zs cas moze promijeniti i krenuti. Drzim figice🤞
💙
Rio, Kolacic slike su bas bas predobre 👍.
Vrapcic hvala na pitanju dobro smo i Theo i ja. Bas sam sretna sto sutra idemo kuci iako sam sigurna da cu se tresnuti po glavi kad budem neispavana i pozeljeti se vratiti u rodiliste 🤭
Rose, jesi ti pitala za Next? Ugl meni je stiglo za cca 10 dana i to u vrijeme korone. Vjerujem da su sada i brzi u dostavi. Obozavam njihovu robicu 🥰
Ove ogradice kao tuljci su sigurni za bebe, ja sam ih mislila kupiti kad pocne spavati u kinderbetu jer kad lupaju nogicama i rukama o drvenu ogradu moj se ful budio. Opasne su one koje su kao jastuci, odnosno kao ograda, u jednom komadu, ako znate na sta mislim. E da, i saljem vam sliku steznika koji su mi preporucili za vrijeme babinja. Nosi se kad hodate. Ima ih za kupiti u Farmaciji. Kasnije se mogu one gacice koje jace stisnu ali tek nakon 40 dana
https://ibb.co/r23SCpr
Dana samo ti uzivaj, sad ces svaki dan tako laganini
Napapajte se na rođendanu🐷🍰🎂
💙
Rio, Kolacic slike su bas bas predobre 👍.
Vrapcic hvala na pitanju dobro smo i Theo i ja. Bas sam sretna sto sutra idemo kuci iako sam sigurna da cu se tresnuti po glavi kad budem neispavana i pozeljeti se vratiti u rodiliste 🤭
Rose, jesi ti pitala za Next? Ugl meni je stiglo za cca 10 dana i to u vrijeme korone. Vjerujem da su sada i brzi u dostavi. Obozavam njihovu robicu 🥰
Ove ogradice kao tuljci su sigurni za bebe, ja sam ih mislila kupiti kad pocne spavati u kinderbetu jer kad lupaju nogicama i rukama o drvenu ogradu moj se ful budio. Opasne su one koje su kao jastuci, odnosno kao ograda, u jednom komadu, ako znate na sta mislim. E da, i saljem vam sliku steznika koji su mi preporucili za vrijeme babinja. Nosi se kad hodate. Ima ih za kupiti u Farmaciji. Kasnije se mogu one gacice koje jace stisnu ali tek nakon 40 dana
https://ibb.co/r23SCpr
Da,da, ja sam pitala, hvala na info😘i super za info oko steznika
💙
Rose meni ti je Next neki dan dosao za 4,5 dana max... odma ti pise datum kad ce doc...
Slike za sobu su vam predivne 🤩
Mimoza zao mi sta te vise ne prckaju da prije krene... ali kad god krene nek brzo zavrsi 💙
Prpilli kazu ta mala razlika tmzeznuta na pocetku kasnij3 su oni super... ja se bojim za moju od 3+ sta ce bit 🤦♀️samo hrabroooo
Indy nadoc ce mlijeko samo ih stavljaj... nekome treba i vise dana da krene...
Ajoj vjerujem da si razocarana al brzo ce to krenut! Muska babica, ja bih potpisala odmah!!! Mislim da bi me to jos vise opustilo!!
Ivcy draga ma nema ljepšeg nego ćete svi zajedno spavati. Pamtit ćeš to uvijek, doći će vremena kada djeca neće niti morati biti htjeti sa vama spavati u sobi tako da se ne obaziri na sobu, na kvadrate. Bitno da bi volite svoju djecu, a u ovo sve vrijeme sam shvatila da vam je ova bebica željena, a to djeca osjete. Samo ljubav draga moja. 💕💕💕To je jedino djeci bitno. 😘
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Rose 😘
Vrapcic ovo si odlicno napisala, slazem se u potpunosti ❤️
Baby girl 💜
Rose meni ti je Next neki dan dosao za 4,5 dana max… odma ti pise datum kad ce doc…
Slike za sobu su vam predivne 🤩
Mimoza zao mi sta te vise ne prckaju da prije krene… ali kad god krene nek brzo zavrsi 💙
Prpilli kazu ta mala razlika tmzeznuta na pocetku kasnij3 su oni super… ja se bojim za moju od 3+ sta ce bit 🤦♀️samo hrabroooo
Indy nadoc ce mlijeko samo ih stavljaj… nekome treba i vise dana da krene…
Hvalaaa😘
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji