Curke hvala na odgovoru. Jucer mi je na pregledu bio 115/75 tlak. Al onda je danas jos nizi ocito. To mi se eto prvi put desavalo. 🤷♀️
..
Laku noc curke!
Back, Zmya, Bebac, Indy cestitam od srca na novim malim clanovima vasih obitelji! Zelim vam puno puno lijepih trenutaka, da vi i vasa djecica budete sretni cijeli zivot! ❣️ Curka i momci 🤗 sve prave fine kilazice i jake bebice, kao i njihove mamice koje su sve izdrzale! Uzivajte zajedno i brz oporavak zelim! 😘
02.07.2020. Maya 💗
27.10.2021. ❤️❤️
Drage moje Back, Zmya, Indy, Bebac…cestitke na prinovama 🥰🥰 nevjerojatno brzo mi je proslo ovo vrijeme i ne mogu vjerovati da je vec ovoliko bebica medu nama. Sad smo dosle na sam kraj i stvarno je ovo sad samo ispracanje jedne po jedne u rodiliste 🤗. Stvarno ce nas pred kraj ostati malo ovdje, ali nadam se da cemo se nastaviti druziti na nekoj drugoj temici i onda razmijenjivati iskustva o svojim malim krafnicama.
Laku noc krafnice 😘
Ja se danas naradila, ujutro dućan pa cijelo popodne radila kolače za goste sutra i preksutra... I sad se mučim s BH kontrakcijama a između kontrakcija curka lupa ko luda, malo u jajnik malo u bubreg, zloćka
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Nove mamice, uživajte u svojim bebicama.
Mimoza, držim fige da sutra bude THE DAY 😁
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Cure, molim prijevod ovog nalaza https://ibb.co/4W2kyLq
[link=https://lilypie.com][/link]
Fenjer koji ti je onda termin? Prije dva mjeseca si se tek i javila i koliko se sjećam nisi napisala termin već u kojim si tjednima pa sam ja to srsčunala sama
Bebac cestitam, bas velik decko. Svaka cast.💕
Indy cestitke !! 🎉🎊 Isto su konkretni,s obzirom da ih je dvoje.
Mrvicak zao mi je zbog proljeva, cuvaj se dehidracije !.
Anav medunarodni dan krafni 😍 jedva cekam pojesti jednu. Zadnjih dana u bolnici sam jako pazila sto jedem, ako je bio kolac , ja bi ostavila. Danas sam obavila prvu stolicu koja mi je bila nocna mora jer imam dosta savova plus hemica koji su izasli. Proslo je potpuno bezbolno, pripazit cu jos koji dan da jedem vlaknasto a onda si uvodim uzitke.
Lenija jako mi je zao sto nisam isla roditi u Zg. Bas si ne mogu oprostiti. Samo da sutra budu u redu nalazi. Napio se mekonijske vode kako su padali otkucaji. 😪 To nije njihova krivnja, ali je stres na stres. .
Danijela ovisi koja smjena, nemaju svi losa iskustva poput mene.. isto tako ja sam isla sama na porod sto nisam smjela. Bile su nadrkane i prema drugima ali manje. Ocito je problem kad nesto ne ide po planu. Ovdje na odjelu ima i divnih sestara. Jednoj sam zahvalna do neba jer da je nije bilo vjerojatno nebi sad dojili.
Flo mi smo uzeli komodu za presvlacenje s 4ladice da mi bude sve pri ruci, a u ugradbenom ormaru oslobodili 1veliku policu dodatno pa cemo nsknadno kupiti ormar i srediti sibicu
Kaktusica odlicno, ta kolica svi hvale, s njima nema greske
Ma da, dobro ti muzic kaze, ne bi ti nisto bilo, to moraju napisati neki datum, ali vrijede jos one neko vrijeme
A djeci nikad dosta igre, njima uvijek prestrogo, pogotovo sto danas neki roditelji previse dopustaju pa se djeca uspoređuju
Ivxy mogao bi biti tlak, ali ne znam, mozda ce znati netko od cura
Fenjer kontrakcije su normalne, samo ako nisu preceste, a u bolnici mi rekli da ki mrsavice imamo tanku stijenku pa jos jace osjetimo
Nikita to ti bebica govori da si bila preaktivna, da odmoris😉
Ena ma drzim fige da cim prije primis u ruke svoju bebicu, sad na kraju je bas mucenje....vjerujem da si se prepala, i mene tog oticanja strah, ma u zadnje vrijene svega
💙
Mrvicak ma joj zao mi za to mucenje danas, nadam se da je sad gotovo s tim, nesto ti mozda naskodilo ili virozica...naspavaj se i sutra(tj.danas) si ko nova
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji