Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    16. Ožujak 2020. 20:41

Svea bas si mi uljepsala vecer s ovim lijepim  vijestima s pregleda!! Super draga  jaooo pocele ste vec prijavljivat djecicu od preko kilu, skroz mi nestvarno, kao da smo jucer cekali oce na uzv uz gestacijsku vidjet i zumanjcanu i onda opet cekanje jel kuckaju, a sad su to bebolinosi pravi 🥰🙂😊🥳💓
    Fenjer kod mene je na kraju bio karijes i kamenac koji sam rijesila kod zubarke, a nakon toga nastavila zube prati PARODONTAX zubnom pastom, malo je cudnjikav okus, al se naviknes, uglavnom par dana kasnije mi se i zubno meso smirilo, a bilo je naoteceno i prestala mi krv ic sa svakim cetkanjem!! Jako je vazno da koristis i zubni konac, meni osobno najdosadniji dio dentalne higijene, al jbg, pomaze! 

• lina27
    16. Ožujak 2020. 20:42

Ja prijavljujem curu 🎈🥳🌹
    Napokon se sad u 23+6 pokazala.haha
    Dobro se sve razvija sve je kako treba biti 🤗

Samo me zanimaa i u 20tom tjednu mi je beba bila glavom dolje okrenuta.dal netko zna se oni vrte jos ili je to ta poza i moze ostat do samog kraja ? 

ena0206
    16. Ožujak 2020. 20:42

Fenjer meni je pomogla zubna pasta elmex

ena0206
    16. Ožujak 2020. 20:43

ena0206

Fenjer meni je pomogla zubna pasta elmex

I naravno cetkica curaprox, ali nju ionako koristim godinamaa.. 

yvette
    16. Ožujak 2020. 20:45

Mila7

kaktusica

Koliko tipfelera 🙄 Dakle B12 vitamin, ne N12 😂
    Bebac opa maco, zgodna si mamasita 😘🥰
    Mila kad se moj skinuo sa sise pio je adaptirano (3 puta po noci!), ja bi stavila adaptirano u onaj dozator, prokuhanu vodu u termosicu i tetrapak vode za bebe, ima kupiti u dm-u i vec sam napamet znala koliko tople, koliko hladne vode, istreses mlijeko u bocu, promuckas i to je to.

Hvala na savjetu. Isto sam radila sa prethodnim bebama ali uvijek me prala paranoja jesam li dobro ocistila termosicu a i mislila sam si olaksati na nacin da vodu iz DM-a stavim u bocicu, frknula u grijac prije spavanja i da mi odrzava temp kroz noc. Roknem samo hranu iz dozatora i nahranim bebu.
    Malo bi se razmazila ako je moguce 😊

Za moj Avent grijac pise ovo: "Mlijeko ili hrana za bebu polako se zagrijava, održavat će se toplom pri odgovarajućoj temperaturi i bit će spremna kada vam zatreba."
    Ne znam jeli to znaci da moze odrzavati temp vode tokom noci dok ne zatreba 🤔

Dora4
    16. Ožujak 2020. 20:45

Micke, idem spavat, na kraju mi sutra, a ne prekosutra vade ogtt  hiiijooooj, al super je da se ne moram vucarat o cekaonicama nego da u komociji svoje barke (tako od milja zovem ovu rupcagu od kreveta) lezim i cekam vadjenje po vadjenje, 1.je vec u 6h tako da u 8:01h tamanim kinder bueno bez obzira i na potencijalne gljive i sve, a i da proslavim 26tt 🥳🤭🤰 
    Laku noc ljubim vas sve 😘😘

Nikita206
    16. Ožujak 2020. 20:46

Bebac 

Cure ogtt ja zaboravila koliko se ne smije jesti prije, ja jela sad u 8 ipo, je to kasno? 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

yvette
    16. Ožujak 2020. 20:46

lina27

Ja prijavljujem curu 🎈🥳🌹
    Napokon se sad u 23+6 pokazala.haha
    Dobro se sve razvija sve je kako treba biti 🤗

Samo me zanimaa i u 20tom tjednu mi je beba bila glavom dolje okrenuta.dal netko zna se oni vrte jos ili je to ta poza i moze ostat do samog kraja ?

Cestitam !!! 🎉🎊❤
    Moj je bio glavom dole, pa sa 24 tt se okrenuo gore i evo sad se vratio dolje. Ima ona jos mjesta da se vrti.

Dora4
    16. Ožujak 2020. 20:48

Ne mogu jos otic bez da lini cestitam..
    Lina super, divne vijesti, cestitam na curki 🌸
    Fenjer, da curaprox cetkica, to sam isto zaboravila napomenut jer zbilja vec godinama samo njih kupujem 😉
    Sad za ozbac..laku noc 😘😘😘

kaktusica
    16. Ožujak 2020. 20:48

Svea juhuuu, bravo za pregled i veliku curku 🥳🥰
    Bebac ne kakaj, bas si zgodnica!
    Ja sam nekako oprezna s tim probioticima, jbga, citala neki znanstveni clanak, cak studiju gdje su opisani nedostaci istih. Da ne djeluju na sve ljude jednako, da ponekad naprave vise stete. Onda su opisani neki slucajevi i ja sam uglavnom odustala od toga. Ne pijem ih ni kad proljev imam, samo kefir i jogurte. Puatim jednostavno da se crijeva sama isciste i obnove.
    Fenjer ne mogu ti pomoci, nemam iskustva s tim. Cesto mi sad krvare ali ih svejedno cetkam i ispirem tekucinom.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.