Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yvette
    16. Ožujak 2020. 19:19

Leonie90

Dora i ja sam tamo lezala. Iako je lezanje u bolnici grozno iskustvo, moram pohvaliti sestre koje su svaki put bile stvarno ljubazne, nikada se nisu istresale ni na koga i nista im nije bilo tesko. Na gin 1 sam bila. Prosla sam sve neparne brojeve soba 😂😂
    Snoopy jako si zgodna, sve manekenske trudnice 😊
    Yvette kanta za pelene- jesi li ju nasla igdje? Ja sam vidjela prvi put u nekom fensi ducanu nedavno (ne bi mi to inace ni palo na pamet), ili bolje da kazem da je kanta za pelene fensi posto dodje 800 kn cini mi se 😂😂
    Ja vec imam bocice i grijac za bocice i sterilizator. Nesto sam dobila, nesto kupila. Isto mislim dojiti, ali ako bude trebalo neka se nadje.

Vidjela sam i ja neke kako kazes fensi 😂 Uzela sam iz babycentra preko interneta, Tommee Tippee Sangenic, cijene su od 150 do 270 kn. Najjeftiniji je Sangenic Simple, a kasnije su mu i kazete jeftinije. Dok su  Sangenic Tec i Twist skuplji no Tec je ljepsi jer idu u bojama, ali Twist je dugorocno isplativiji. Jer ako kod Twista kupujes kasnije kazete u vecim pakiranjima tipa 6 kazeta, cijena na kraju izade kao i kod simple kazeta. Nadam se da sam dobro objasnila.
    Moja prijateljica je kos koristila samo za pokakane, a popiskene je redovno nosila baciti. No kako ce ljeto i dobili smo kante ispred kuce, bojim se da ce se usaftati u dok cekamo cistace da isprazne kante. A muz mi nije bas pouzdan kad treba iznijeti smece. 
    Lola jesu ti iz Vite i obradili uzorak ili si njih zvala za vadenje i transport?

Leonie90
    16. Ožujak 2020. 19:21

Kaktusice, ja bas danas razmisljam- otkad sam trudna nikada me nitko nije pustio negdje preko reda ili mi izasao ususret radi necega. Sada jedino na ogttu prosli tjedan- ako se racuna- ali trudnice ionako zovu prve. A prva dva puta nisam ni znala kad sam bila na vadjenju da trudnice imaju prednost i poseban kaslic za zdravstvene nego sam stavila sa ostalima i cekala po redu 🙈 i zamislite- prosli tjedan neka gospodja ispred mene u ducanu i ima medjuostalim 15-20 konzervi u kosari- a ja samo s dva artikla u ruci (imala sam usko, trbuh se vidio), i ja njoj idem pomoci vaditi te konzerve na kasu, i kako sam ih ja pocela vaditi- tako se ona zahvalila i prestala ih vaditi i cekala da joj ja sve povadim. 😂 To me malo naljutilo- bila je ona niska kosara sto se vuce po podu i pomislila sam poslije pa bolje se praviti lud nekad 😂😂
    Nemoj se zivcirati, ljudi nemaju takta, a taj ocito likuje jer ne moze navesti mesa pa mu se moze, ali nece ni to trajati vjecno.

Leonie90
    16. Ožujak 2020. 19:23

yvette

Leonie90

Dora i ja sam tamo lezala. Iako je lezanje u bolnici grozno iskustvo, moram pohvaliti sestre koje su svaki put bile stvarno ljubazne, nikada se nisu istresale ni na koga i nista im nije bilo tesko. Na gin 1 sam bila. Prosla sam sve neparne brojeve soba 😂😂
    Snoopy jako si zgodna, sve manekenske trudnice 😊
    Yvette kanta za pelene- jesi li ju nasla igdje? Ja sam vidjela prvi put u nekom fensi ducanu nedavno (ne bi mi to inace ni palo na pamet), ili bolje da kazem da je kanta za pelene fensi posto dodje 800 kn cini mi se 😂😂
    Ja vec imam bocice i grijac za bocice i sterilizator. Nesto sam dobila, nesto kupila. Isto mislim dojiti, ali ako bude trebalo neka se nadje.

Vidjela sam i ja neke kako kazes fensi 😂 Uzela sam iz babycentra preko interneta, Tommee Tippee Sangenic, cijene su od 150 do 270 kn. Najjeftiniji je Sangenic Simple, a kasnije su mu i kazete jeftinije. Dok su Sangenic Tec i Twist skuplji no Tec je ljepsi jer idu u bojama, ali Twist je dugorocno isplativiji. Jer ako kod Twista kupujes kasnije kazete u vecim pakiranjima tipa 6 kazeta, cijena na kraju izade kao i kod simple kazeta. Nadam se da sam dobro objasnila.
    Moja prijateljica je kos koristila samo za pokakane, a popiskene je redovno nosila baciti. No kako ce ljeto i dobili smo kante ispred kuce, bojim se da ce se usaftati u dok cekamo cistace da isprazne kante. A muz mi nije bas pouzdan kad treba iznijeti smece.
    Lolajesu ti iz Vite i obradili uzorak ili si njih zvala za vadenje i transport?

Idem odmah prouciti ove koje si navela, jer sam ja to samo izvana pogledala, nisam citala opis 😂😂

Žuža
    16. Ožujak 2020. 19:29

Ninnek ja nisam uzimala pelene. Nekako mi je grozno pomisliti da cu sad kupiti pelene, a nekome kome trebaju mozda ostanu bez njih. Jer sam danas vec vidjela da neke mame u grupe pisu da nekih pelena vec nema. To imamo vremena 🙂
    Tea ako dodjes do nekih informacija, dojavi 🙂
    Kod grceva nama NISTA nije pomoglo. 3 mjeseca dan i noc doslovno plakanja, previjanja, stenjanja. Malo bi ublazilo kad bi sjela na pilates loptu i s njim skakutala. Sunce moje jedino, toliko se ispatio 😭 Ja sam danima i nocima plakala. Mislila sam da cu obolit na zivce. I nije nestalo samo odjednom, nego sam bas vidjela da je postupno pocelo jenjavat dok potpuno nije nestalo. Onaj anti colic homeopatske kapi ne preporucam jer u sastavu imaju nekakav konzervans koji je potencijalno kancerogen. Puno sam citala o svim tim pripravcima, pregledavala, proucavala i onda naisla i na to. Cak sam neke kapi iz Spanjolske narucila. Ma nist. Probiotik koji nam se pokazao kao ok je Waya lgg pa cu to definitivno kupiti. 

Dora4
    16. Ožujak 2020. 19:32

Yvette, Vrapicic, dana, Rose i ostale  ...nemam pojma drage moje, cijeli dan je uzasna strka i ludnica, upozorene smo da ne hodamo van iz sobe osim na wc, bas je nekako nelagodno sve skupa iskreno, spasava me jedino moj odlicni smisao za humor, a i inace pod stresom znam reagirat tako da okrenem na salu tako da se iz nase sobe cijeli dan cuje samo smijeh 😬🙈🤭 za veceru pasta suta, auf i dosla vruca i socna, kazem sigurno nas caste jer ovo je toliko fino kao da je posljedna vecera, inace bude suho i mesa u tragovima 😂😋
    Ancy hvala za info za tecajeve, a nekako je i bilo za ocekivat da ce ih otkazat..grdo....
    Rio, nadam se da je decko uspio stogod ulovit pametno..
    Amneris dobro nam dosla!! Bit ce zabavnije u drustvu cekat, vjerovatno si primjetila da cesto vrtimo i dnevne i neke osobne stvari, a ne samo pitanja i odgovori oko trudnoce! Lijepo si nam se predstavila, sjedi 5. Ups, nadam se da je i glavna (upravo sam 4x napisala gladna?!)detektivka mrvičak zadovoljna, bez njenog amena ne ide 😬

Dora4
    16. Ožujak 2020. 19:33

Ivcy sunce moje, bas mi te zao, super da ce te uzet pogledat! Nisi sama sa terapijama..ja imam jednu torbicu posebno s lijekovima, krenem ujutro sa eutyroxom pa tijekom dana prenatalni 2x, magnezij x2tbl, za inzulinsku rezistenciju, za zeljezo i zavrsnim sa utrogestanima..mislim da sam bake nadmasila davnih dana 😥🤐 ja sam pocela jos i piti sok od cikle iz dm-a, ima ga 0.5litre pa ga popojem u 2 dana! 
    Ena draga uzas, zao mi je, bojim se da se i nama sprema isti scenarij..
    Tea bas ti hvala na info za doznake, razmisljam o tome od petka kako cu izvest sve skupa 😥 super, jos ak i poslodavci budu normalni pa da se kompletno izbjegne odlazak do ginica po to, super!
    Snoopy ja sam to protumacila kao zgaravicu? Nekidan mi se javilo prvi put i bas je bilo trnci i kasnije me znalo i zapec, a cak mi zna bit po sredini i prema lijevo prema srcu..ali kako i Curly kaze, moguce da se sire rebra, mala mi zna doc tako visoko da se zapitam di li mi je zeludac, jel u grlu kad je ona tako gore haha
    Mrvičak znam sve o pritisku, ako se malo duze zadrzim na nogama, tipa oko tusiranja i onda odem na wc.. imam feeling da mi se pocne pisat dok perem ruke od pisanja! Drzi se i nadam se da te samo jucer mrvu propuhalo! 

Dora4
    16. Ožujak 2020. 19:33

Dana, neka si ti lijepo kuci na sigurnom!! 😘
    Mokvica evo tlak mi je skocio na 500, kakav kreten zesci, fuj kako su ljudi nemarni i sebicni 🤯😩
    Rio i Maggy vjerujem da postoji rjesenje neko i da ce vam izac u susret za otvaranje komplikacija jer je zbilja izvanredno stanje! Rio, nadam se da ce stic sve na vrijeme, ima vremena jos i stigne se!! 
    Mila odlicno za viksu, tamo cete imat mir od svega, super! 
    Yvette muz moze sve za zdravstvo rijesit, a moguce i mup, ja sam taman bila na operaciji kad mi je dosla nova osobna, al se ne sjecam jesmo prethodno dogovorili tamo da ce on doc i on potpisao, ali ovo su zbilja sad izvanredne situacije i vjerujem da bi dali muzu bez komliciranja!
    Leonie, nisam na gin1, ali zaista su sve sestre drage i ljubazne, nekako se vec domace osjecam 🤭
    I na hitnoj su ljubazne i doktori svi redom su stvarno pristupacni i normalni, bar ovako koliko imam kontakt s njima...
    Kante za pelene imas po 200kn, stvarno dobra i prakticna stvar jer ne zaudaraju toliko, jos ak je izbacis na balkon neces nis osjetit! 
    Panda bas veselo, sretno i da sve prodje dobro!
    Kaktusice hvala Bogu na normalnim ljudima, a za ovog prvog nazalost ne znam sto bi rekla, katastrofa!

Dora4
    16. Ožujak 2020. 19:35

Macke sorry sto nisam boldala imena 🙈 znam da je tako lakse citat, al sam vec krepala dok sam prosla 10ak stranica da uopce napisem svakoj nesto  necete zamjerit, ha?

Amneris
    16. Ožujak 2020. 19:35

Što se tiče neempatičnih ljudi, imala sam pred mjesec dana jednu baš neugodnu situaciju kad sam pri vađenju krvi na koje je brat bratu čekalo 50-ak ljudi pitala da puste preko reda nas 3 trudnice. Neka žena je komentirala:Pa neka rode! I svi ostali negodovali naravno jer smo nas tri ušle prve.
    Od tada uvijek pitam da me puste, neću bit budala, jer nažalost svi lagani ignor nabace na taj trbuh koji u našim tjednima nije više baš tako mali

ena0206
    16. Ožujak 2020. 19:40

mimoza

ena0206

Amneris dobrodosla.
    E cure, ovde kod nas u De se zatvaraju ducani, restorani. Čak moguće i do 6 tjedana. Samo ce povremeno otvarati ducane i pekare na par sati da ljudi uzmu ono najvaznije za prezivit. Ducani robicom i namjestajem uopce nece raditi jer se bez toga moze.
    I eto.
    Ja u svoj toj panici trcala kupit neke osnovne stvari za bebicu i za nas doma.
    Uspila uhvatit u cijelom ducanu par komada robice za bebu.
    Jer ako to stvarno bude tako, kad ponovno prorade ducani ja cu bit u 35 tjednu trudnoce. O boze

Otkud to? Kod nas sve normalno radi i da nemam hrvatske programe na tv-u, ne bih ni pomislila da se u svijetu nesto desava poput virusa. Istina je da se opustose prodavnice, ali vec sutradan sve popunjeno hranom. Kod nas u Hessenu je preko 100 zarazenih 🤨

Ja zivim u Bayernu, tocnije 10 kilometara od mjesta gdje je bio prvi slucaj korone u Njemackoj. 
    Kod nas je alarmantno. Moj muz radi u Lutza i ovdje su ga zatvorili na 6 tjedana. Hehe. Ima blizu 1000 slucajeva zaraze ovdje.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.