Dora i ja sam tamo lezala. Iako je lezanje u bolnici grozno iskustvo, moram pohvaliti sestre koje su svaki put bile stvarno ljubazne, nikada se nisu istresale ni na koga i nista im nije bilo tesko. Na gin 1 sam bila. Prosla sam sve neparne brojeve soba 😂😂
Snoopy jako si zgodna, sve manekenske trudnice 😊
Yvette kanta za pelene- jesi li ju nasla igdje? Ja sam vidjela prvi put u nekom fensi ducanu nedavno (ne bi mi to inace ni palo na pamet), ili bolje da kazem da je kanta za pelene fensi posto dodje 800 kn cini mi se 😂😂
Ja vec imam bocice i grijac za bocice i sterilizator. Nesto sam dobila, nesto kupila. Isto mislim dojiti, ali ako bude trebalo neka se nadje.
Vidjela sam i ja neke kako kazes fensi 😂 Uzela sam iz babycentra preko interneta, Tommee Tippee Sangenic, cijene su od 150 do 270 kn. Najjeftiniji je Sangenic Simple, a kasnije su mu i kazete jeftinije. Dok su Sangenic Tec i Twist skuplji no Tec je ljepsi jer idu u bojama, ali Twist je dugorocno isplativiji. Jer ako kod Twista kupujes kasnije kazete u vecim pakiranjima tipa 6 kazeta, cijena na kraju izade kao i kod simple kazeta. Nadam se da sam dobro objasnila.
Moja prijateljica je kos koristila samo za pokakane, a popiskene je redovno nosila baciti. No kako ce ljeto i dobili smo kante ispred kuce, bojim se da ce se usaftati u dok cekamo cistace da isprazne kante. A muz mi nije bas pouzdan kad treba iznijeti smece.
Lola jesu ti iz Vite i obradili uzorak ili si njih zvala za vadenje i transport?
Kaktusice, ja bas danas razmisljam- otkad sam trudna nikada me nitko nije pustio negdje preko reda ili mi izasao ususret radi necega. Sada jedino na ogttu prosli tjedan- ako se racuna- ali trudnice ionako zovu prve. A prva dva puta nisam ni znala kad sam bila na vadjenju da trudnice imaju prednost i poseban kaslic za zdravstvene nego sam stavila sa ostalima i cekala po redu 🙈 i zamislite- prosli tjedan neka gospodja ispred mene u ducanu i ima medjuostalim 15-20 konzervi u kosari- a ja samo s dva artikla u ruci (imala sam usko, trbuh se vidio), i ja njoj idem pomoci vaditi te konzerve na kasu, i kako sam ih ja pocela vaditi- tako se ona zahvalila i prestala ih vaditi i cekala da joj ja sve povadim. 😂 To me malo naljutilo- bila je ona niska kosara sto se vuce po podu i pomislila sam poslije pa bolje se praviti lud nekad 😂😂
Nemoj se zivcirati, ljudi nemaju takta, a taj ocito likuje jer ne moze navesti mesa pa mu se moze, ali nece ni to trajati vjecno.
Dora i ja sam tamo lezala. Iako je lezanje u bolnici grozno iskustvo, moram pohvaliti sestre koje su svaki put bile stvarno ljubazne, nikada se nisu istresale ni na koga i nista im nije bilo tesko. Na gin 1 sam bila. Prosla sam sve neparne brojeve soba 😂😂
Snoopy jako si zgodna, sve manekenske trudnice 😊
Yvette kanta za pelene- jesi li ju nasla igdje? Ja sam vidjela prvi put u nekom fensi ducanu nedavno (ne bi mi to inace ni palo na pamet), ili bolje da kazem da je kanta za pelene fensi posto dodje 800 kn cini mi se 😂😂
Ja vec imam bocice i grijac za bocice i sterilizator. Nesto sam dobila, nesto kupila. Isto mislim dojiti, ali ako bude trebalo neka se nadje.
Vidjela sam i ja neke kako kazes fensi 😂 Uzela sam iz babycentra preko interneta, Tommee Tippee Sangenic, cijene su od 150 do 270 kn. Najjeftiniji je Sangenic Simple, a kasnije su mu i kazete jeftinije. Dok su Sangenic Tec i Twist skuplji no Tec je ljepsi jer idu u bojama, ali Twist je dugorocno isplativiji. Jer ako kod Twista kupujes kasnije kazete u vecim pakiranjima tipa 6 kazeta, cijena na kraju izade kao i kod simple kazeta. Nadam se da sam dobro objasnila.
Moja prijateljica je kos koristila samo za pokakane, a popiskene je redovno nosila baciti. No kako ce ljeto i dobili smo kante ispred kuce, bojim se da ce se usaftati u dok cekamo cistace da isprazne kante. A muz mi nije bas pouzdan kad treba iznijeti smece.
Lolajesu ti iz Vite i obradili uzorak ili si njih zvala za vadenje i transport?
Idem odmah prouciti ove koje si navela, jer sam ja to samo izvana pogledala, nisam citala opis 😂😂
Ninnek ja nisam uzimala pelene. Nekako mi je grozno pomisliti da cu sad kupiti pelene, a nekome kome trebaju mozda ostanu bez njih. Jer sam danas vec vidjela da neke mame u grupe pisu da nekih pelena vec nema. To imamo vremena 🙂
Tea ako dodjes do nekih informacija, dojavi 🙂
Kod grceva nama NISTA nije pomoglo. 3 mjeseca dan i noc doslovno plakanja, previjanja, stenjanja. Malo bi ublazilo kad bi sjela na pilates loptu i s njim skakutala. Sunce moje jedino, toliko se ispatio 😭 Ja sam danima i nocima plakala. Mislila sam da cu obolit na zivce. I nije nestalo samo odjednom, nego sam bas vidjela da je postupno pocelo jenjavat dok potpuno nije nestalo. Onaj anti colic homeopatske kapi ne preporucam jer u sastavu imaju nekakav konzervans koji je potencijalno kancerogen. Puno sam citala o svim tim pripravcima, pregledavala, proucavala i onda naisla i na to. Cak sam neke kapi iz Spanjolske narucila. Ma nist. Probiotik koji nam se pokazao kao ok je Waya lgg pa cu to definitivno kupiti.
Yvette, Vrapicic, dana, Rose i ostale ...nemam pojma drage moje, cijeli dan je uzasna strka i ludnica, upozorene smo da ne hodamo van iz sobe osim na wc, bas je nekako nelagodno sve skupa iskreno, spasava me jedino moj odlicni smisao za humor, a i inace pod stresom znam reagirat tako da okrenem na salu tako da se iz nase sobe cijeli dan cuje samo smijeh 😬🙈🤭 za veceru pasta suta, auf i dosla vruca i socna, kazem sigurno nas caste jer ovo je toliko fino kao da je posljedna vecera, inace bude suho i mesa u tragovima 😂😋
Ancy hvala za info za tecajeve, a nekako je i bilo za ocekivat da ce ih otkazat..grdo....
Rio, nadam se da je decko uspio stogod ulovit pametno..
Amneris dobro nam dosla!! Bit ce zabavnije u drustvu cekat, vjerovatno si primjetila da cesto vrtimo i dnevne i neke osobne stvari, a ne samo pitanja i odgovori oko trudnoce! Lijepo si nam se predstavila, sjedi 5. Ups, nadam se da je i glavna (upravo sam 4x napisala gladna?!)detektivka mrvičak zadovoljna, bez njenog amena ne ide 😬
Ivcy sunce moje, bas mi te zao, super da ce te uzet pogledat! Nisi sama sa terapijama..ja imam jednu torbicu posebno s lijekovima, krenem ujutro sa eutyroxom pa tijekom dana prenatalni 2x, magnezij x2tbl, za inzulinsku rezistenciju, za zeljezo i zavrsnim sa utrogestanima..mislim da sam bake nadmasila davnih dana 😥🤐 ja sam pocela jos i piti sok od cikle iz dm-a, ima ga 0.5litre pa ga popojem u 2 dana!
Ena draga uzas, zao mi je, bojim se da se i nama sprema isti scenarij..
Tea bas ti hvala na info za doznake, razmisljam o tome od petka kako cu izvest sve skupa 😥 super, jos ak i poslodavci budu normalni pa da se kompletno izbjegne odlazak do ginica po to, super!
Snoopy ja sam to protumacila kao zgaravicu? Nekidan mi se javilo prvi put i bas je bilo trnci i kasnije me znalo i zapec, a cak mi zna bit po sredini i prema lijevo prema srcu..ali kako i Curly kaze, moguce da se sire rebra, mala mi zna doc tako visoko da se zapitam di li mi je zeludac, jel u grlu kad je ona tako gore haha
Mrvičak znam sve o pritisku, ako se malo duze zadrzim na nogama, tipa oko tusiranja i onda odem na wc.. imam feeling da mi se pocne pisat dok perem ruke od pisanja! Drzi se i nadam se da te samo jucer mrvu propuhalo!
Dana, neka si ti lijepo kuci na sigurnom!! 😘
Mokvica evo tlak mi je skocio na 500, kakav kreten zesci, fuj kako su ljudi nemarni i sebicni 🤯😩
Rio i Maggy vjerujem da postoji rjesenje neko i da ce vam izac u susret za otvaranje komplikacija jer je zbilja izvanredno stanje! Rio, nadam se da ce stic sve na vrijeme, ima vremena jos i stigne se!!
Mila odlicno za viksu, tamo cete imat mir od svega, super!
Yvette muz moze sve za zdravstvo rijesit, a moguce i mup, ja sam taman bila na operaciji kad mi je dosla nova osobna, al se ne sjecam jesmo prethodno dogovorili tamo da ce on doc i on potpisao, ali ovo su zbilja sad izvanredne situacije i vjerujem da bi dali muzu bez komliciranja!
Leonie, nisam na gin1, ali zaista su sve sestre drage i ljubazne, nekako se vec domace osjecam 🤭
I na hitnoj su ljubazne i doktori svi redom su stvarno pristupacni i normalni, bar ovako koliko imam kontakt s njima...
Kante za pelene imas po 200kn, stvarno dobra i prakticna stvar jer ne zaudaraju toliko, jos ak je izbacis na balkon neces nis osjetit!
Panda bas veselo, sretno i da sve prodje dobro!
Kaktusice hvala Bogu na normalnim ljudima, a za ovog prvog nazalost ne znam sto bi rekla, katastrofa!
Macke sorry sto nisam boldala imena 🙈 znam da je tako lakse citat, al sam vec krepala dok sam prosla 10ak stranica da uopce napisem svakoj nesto necete zamjerit, ha?
Što se tiče neempatičnih ljudi, imala sam pred mjesec dana jednu baš neugodnu situaciju kad sam pri vađenju krvi na koje je brat bratu čekalo 50-ak ljudi pitala da puste preko reda nas 3 trudnice. Neka žena je komentirala:Pa neka rode! I svi ostali negodovali naravno jer smo nas tri ušle prve.
Od tada uvijek pitam da me puste, neću bit budala, jer nažalost svi lagani ignor nabace na taj trbuh koji u našim tjednima nije više baš tako mali
Amneris dobrodosla.
E cure, ovde kod nas u De se zatvaraju ducani, restorani. Čak moguće i do 6 tjedana. Samo ce povremeno otvarati ducane i pekare na par sati da ljudi uzmu ono najvaznije za prezivit. Ducani robicom i namjestajem uopce nece raditi jer se bez toga moze.
I eto.
Ja u svoj toj panici trcala kupit neke osnovne stvari za bebicu i za nas doma.
Uspila uhvatit u cijelom ducanu par komada robice za bebu.
Jer ako to stvarno bude tako, kad ponovno prorade ducani ja cu bit u 35 tjednu trudnoce. O boze
Otkud to? Kod nas sve normalno radi i da nemam hrvatske programe na tv-u, ne bih ni pomislila da se u svijetu nesto desava poput virusa. Istina je da se opustose prodavnice, ali vec sutradan sve popunjeno hranom. Kod nas u Hessenu je preko 100 zarazenih 🤨
Ja zivim u Bayernu, tocnije 10 kilometara od mjesta gdje je bio prvi slucaj korone u Njemackoj.
Kod nas je alarmantno. Moj muz radi u Lutza i ovdje su ga zatvorili na 6 tjedana. Hehe. Ima blizu 1000 slucajeva zaraze ovdje..
Sortiraj odgovore
Najstariji