Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vucica
    16. Ožujak 2020. 19:45

Amneris

Što se tiče neempatičnih ljudi, imala sam pred mjesec dana jednu baš neugodnu situaciju kad sam pri vađenju krvi na koje je brat bratu čekalo 50-ak ljudi pitala da puste preko reda nas 3 trudnice. Neka žena je komentirala:Pa neka rode! I svi ostali negodovali naravno jer smo nas tri ušle prve.
    Od tada uvijek pitam da me puste, neću bit budala, jer nažalost svi lagani ignor nabace na taj trbuh koji u našim tjednima nije više baš tako mali

Kod nas lijepo stoji natpis da trudnice imaju prednost, i na vadjenju krvi i inace u domu zdravlja pa niti ne pitam... Ali osim toga ne sjecam se da me netko negdje propustio zbog trudnoce... Opet mozda nisam ni ja druge prije trudnoce 😅😅 

• indy34
    16. Ožujak 2020. 19:47

Cure koje zele kantu za pelene pogledajte na amazonu jel tamo ima i cjena im je otprilike 20 eura al uz to morate da kupite taj dodak koji kosta mnogo ,ja iskreno nisam htjela al sad kad sam bila na proljetnom sajmu dobila sam na poklon pa kad je vec na poklon mislim se zasto ne ..?Al mislim nama sa dve bebe svakako ce da koristi 😆.Slazem se da mi sto smo jos trudne mozda ne treba da gomilamo prlene i hranu jel ne znamo sta ce da nam treba a nekoj bebi ce da zatreba .Ovde se predvidja svakako da ce sav ovaj cirkus da traje do polovine maja ...znaci iako cemo da budemo vec pred kraj svakako sam sigurna dacemo uspjeti da obavimo neki mali soping ..garderobu svakako mozemo prije online da narucimo ,sampone i sve ostalo nam je dovoljno po jedan komad ,,ostatak se moramo nadati sa ce neko da  nas poslusa pa da nam kupi dok budemo u bolnici .Opustite se cure ne smemo sad da se mnogo nerviramo jel pred nama je period kad moramo da budemo mirne i stalozene 

ena0206
    16. Ožujak 2020. 19:47

Mimoza ne znam oce doc i kod vas tako. Al ovdje kod nas se sve zatvara.. Samo ce ducani, ljekarne, banke i pekarnice radit.. Ali ne svaki dan. Nego samo određenim danima od 8 do 10 ujutro i petkom dvokratno. Za sada je tako. Kako ce biti dalje ne znam.
    Ducani su prazni i uopce ih ne pune. Djecje hrane uopce nema.. A ja sam kupila danas zadnja dva paketa pelena i zadnja 3 paketa vlaznih maramica

yvette
    16. Ožujak 2020. 19:50

Kaktusica, Amneris nazalost vlada bas velika nekultura. Sjecam se kada sam davala zahtjev za osobnu, bila sam obucena da se nije vidio trbuh i bas je bilo sparno i zagusljivo i mislim se da zamolim ljude da me puste. I vidim kraj sebe zenu sa malom bebom koja place, bas sam je pitala imamo li kakvu prednost jer je ona s bebom a ja trudnica, samo se nasmijala. Jos mi je ispricala da nakon sto je rodila je dosla rjesavati papirologiju i povela bebu jer ju nije imao tko cuvati, isto je nitko nije htio pustiti. Bas sam se zgrozila. Pogotovo sto salteruse nisu corave, pa vidis da netko drzi uplakanu, malu bebu,a nisu je niti pozvale. Onda nisam ni ja htjela pitati. Vidim da se inace salteruse ne obaziru na nista, jednom sam se bas bila naljutila. Postojao je red i neka zena samo preskocila sve, a ova na to nista. Kao nisu njena posla 

ena0206
    16. Ožujak 2020. 20:04

Ja planiram dojit, bas cu dat sve od sebe da uspije.. 
    Ali sam kupila za svaki slucaj i bocicu. I to ovu Avent anti kolik.. Pa cemo vidjeti 
    https://ibb.co/F43bvZB

• Bebac24
    16. Ožujak 2020. 20:07

Ja sam dobila bila od zrmane tu kantu i stavljala unutra obicne vrecice 😊

• Bebac24
    16. Ožujak 2020. 20:08

https://ibb.co/tb3jCmg pobjego mi post. Evo nas 😎

Dora4
    16. Ožujak 2020. 20:11

Bebac24

https://ibb.co/tb3jCmg pobjego mi post. Evo nas 😎

Sexy mamasita sa lijepim trbuscicem 

Mila7
    16. Ožujak 2020. 20:11

Da li itko od vas zna postoji li za kupiti grijac za bocice koje odrzavaju toplinu? Nesto u stilu termos boce al da nije termosica?
    Bebac trbuscic je top 🥰

kaktusica
    16. Ožujak 2020. 20:12

Ma ljudi su grozni, samo sebe gledaju, kao da je njih briga sto smo trudne. Jadnici bezobrazni...
    Dora da posljednja vecera 😂😂 A jesi me nasmijala! Znaci sad znamo gdje je nestalo svo meso iz Hrvatske 😂 Ja danas isla svo to silno meso razrezati, inace stavim cca 0,5kg zamrznuti (za snicel, rizoto, gulas) i to nama troma bude dovoljno za rucak a sad sam stavljala oko 350gr, uvela sam malo restrikcije 😆 Ma meni ni ne treba tog mesa puno, sad ga u trudnoci jedem zbog tog N12 vitamina ali kad rodim mialim da cu opet prestati jesti.
    Grcevi uf, slican scenarij kao kod Žuže... Pocelo s oko mjesec dana, trajalo kad je napunio 3 mj. Uglavnom bi ga ulovilo predvecer, to je bio horor od plakanja, dusa me bolila 😕 Tad nije bilo ni Bio Gaia ni slivnih kapi, jedino one Sab Simplex,ma nula bodova. Jos bi mu od tog plakanja iskocila i kilica pa bi to morala prstom vracati, ajme kad se sjetim ne znam kako sam to prezivjela...  Jos bila stalno sama, a mlada, 25 godina... Stalo mu preko noci, hvala bogu!
    Oprema za bebe dakle nemamo nista,  jucer se zezam sa sestrom da ako se nastavi ovo sr... s koronom da cu uzeti kolica iz konzuma i nalo ih uredit i furat malu u njima 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.