Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    16. Ožujak 2020. 23:33

Ana_Marija_2019

Za koje rodilište pitate za spavaćice? Mi smo nosili svoje, da, već ih imam spremne!

Pitala sam za Karlovac, za Svarcu. 

Ana_Marija_2019
    16. Ožujak 2020. 23:45

Jahanara

Ana_Marija_2019

Za koje rodilište pitate za spavaćice? Mi smo nosili svoje, da, već ih imam spremne!

Mogu pitati prijateljicu, ona je tamo rađala.

Jahanara
    16. Ožujak 2020. 23:54

Ana_Marija_2019

Jahanara

Ana_Marija_2019

Mogu pitati prijateljicu, ona je tamo rađala.

Ako je bilo nedavno, moze, bila bi zahvalna😀

Prije su davali svoje spavacice, svoje zapravo nismo mogli imati.

Vrapčić123
    17. Ožujak 2020. 00:02

Bebac baš si zgodna mamica 💜
    Fenjer četkica Curaprox je odlična, kupi onu skroz mekanu i čekaj zube i zubno meso barem dva - tri puta dnevno. Mislim da nježnije bio paste za zube ne mogu škoditi zbog prirodnih sastojaka. 
    Luna čestitam na curici 🥰

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    17. Ožujak 2020. 00:14

Svea čestitam na urednom pregledu 🥰
    Rio i mene brinu dlačice po trbuhu... Prije ako sam ih i imala su bile doslovno nevidljive, a ove su vidljive.. 🙄Nadam se da će se nekako povući... 🤞
    Mamino sunce dobro nam došla 😊
    Laku noć svima 😘😘😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vucica
    17. Ožujak 2020. 00:22

Ja ne mogu spavat od zgaravice 😩 ne znam bi li povratila ili podrignula ili pojela teglu Linolade 😰 
    Muci me vec danima bas bol i pritisak u plucima i vracanje hrane... Ima netko slicnih problema i nekakav prirodni lijek? 🤞

zmya
    17. Ožujak 2020. 00:34

Curke, ma zlatne ste!  Hvala vam na ohrabrenjima i pozitivnim vibrama :)
    Mi se idemo zavrsiti dopakirati, a javim vam se jednom kada sjednem u gicu Airbus A380 hehe.
    Bebac jako lijepi trbuscic, vec sam vam svima rekla, sve ste mi prekrasne, zracite ovako i na daljinu i takve mi ostanite.
    Sigurno ce se situacija malo smiriti dok nam ne dodu termini, sad je ovo najgore, izdrzite i fokusirajte se na sebe <3

Kad spominjete zubove, meni su desni koma, to je valjda tipicno trudnicki, uz Curaprox isto, kombiniram Paradontax i Elmex sa fluorom, al se krvarenje smiri nakon zubnog konca. Kako je Dora rekla, dosadno je to, al pomaze.
    Kombinirati dvije razlicite paste za zube dobro utjece na dobre bakterijice u usnoj supljini da se ne navikavaju samo na jednu pastu. Sretno!
    Cujemo se jos, hug svima 

Dora4
    17. Ožujak 2020. 05:50

Dooobro jutrooo!!! 
    Trudy, Zaraa, evo nas na 26 🥰🤰🤰🏼🥳🥰
    Mimoza hahah zamisljam kako ti cice kipe van iz grudnjaka, a muz u pozadini sretan ko malo prase kad se uvalja u blato 😂🤭 nasmijale ste mi i s dlakama! To me skroz prestalo sekirat..
    Vucica, za zgaravicu meni lijeka nema, sve cesce se javlja zadnje avrijeme, ali inace cure su pisale hladno mlijeko, bademi, mislim da je neka cak napisala kokice..meni jos najbolje zvuci ova tvoja tegla linolade pa kud puklo!
    Maminozlato dobro dosla! Evo da preduhitrim mrvičak,  napisi nam malo o sebi, od kud si, jel ti ovo prva trudnoca,.( koji broj carapa nosis, koliko si se odebljala u trudnoci, volis li krafne i slicno haha) 😋😊
    Zmya ✈ draga sretan i sto laksi put vam zelim! Obavezno javljaj kad se vratis!! Bit ce sve super, sigurno!! 😘😘

kaktusica
    17. Ožujak 2020. 06:07

Jutro!
    Cestitam ti Dora na punih 26! 🥳🥳😘🥰
    Zmya samo polako, zelim vam ugodan let sa sto manje stresa 😘😘
    Ja sam idem s muzem do bolnice da mi izvade krv za torch. 

Dora4
    17. Ožujak 2020. 06:22

Ej draga kaktusice  Hvala ti!! Sretno s vadjenjem, ja popila glukozu, nije uopce bila grozna kak mi inace zna bit..sad lezanje i cekanje iduceg vadjenja 💉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.