Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    16. Ožujak 2020. 21:19

fenjer

Vecer cure! Da vas pitam, imate li vi problema sa zubima/desnima? Sto vam je pomoglo?
    Od prekjucer me bole 3 zuba, tj mislim desni iznad zuba jer nemoguce da me odjednom bole 3 zuba 😅😂 Kupila sam lacalut pastu, muckam sa octenidentom, imate jos kakav prijedlog mozda? 🙈

Paradontax meni super

💙

mimoza
    16. Ožujak 2020. 21:23

Sve, lina cestitke na dobrom pregledu i curici 🥰
    Lina moj malac je bio zadnja 2 mjeseca glavom dole, a evo na zadnjem sa 27 tjedana je okrenut guzom. Ima vremena, mislim do 35 tt, da se okrene. A kako ja njega osjetim u trbuhu, on se dnevno bar po 5 puta prevrne 😂 bas mi je nestasna beba. 
    Ena sad sam vidjela da je i kod nas 300 zarazenih, a u petak je bilo oko 90 😰 onda da ja obavim vecu kupovinu dok jos svega ima. Cula sam danas da su zabranili pratnju na porodu, sigurno je i kod vas tako. Nadam se da ce opet moci muz na porod do naseg termina, to mu je ogromna zelja. Btw ja cu dobiti na slj pregledu uputnicu za bolnicu i idem i tamo obaviti uzv i tada cu dobiti papire za Mutterschutz. Nemoj zaboraviti to traziti svojoj ginekologici, jer sa 32 tjedna dobivamo dokumentaciju za Krankenkassu.
    Dora, kaktusica bas ste koma veceras 😂 
    Bebac bas si top mama 😁😊

16. Ožujak 2020. 21:25

Hvala cure svima, budem probala tako, ako nista u potragu za zubarima koji rade u ovo doba korone 😷🙈

16. Ožujak 2020. 21:35

Dora4

Yvette, Vrapicic, dana, Rose i ostale …nemam pojma drage moje, cijeli dan je uzasna strka i ludnica, upozorene smo da ne hodamo van iz sobe osim na wc, bas je nekako nelagodno sve skupa iskreno, spasava me jedino moj odlicni smisao za humor, a i inace pod stresom znam reagirat tako da okrenem na salu tako da se iz nase sobe cijeli dan cuje samo smijeh 😬🙈🤭 za veceru pasta suta, auf i dosla vruca i socna, kazem sigurno nas caste jer ovo je toliko fino kao da je posljedna vecera, inace bude suho i mesa u tragovima 😂😋
    Ancy hvala za info za tecajeve, a nekako je i bilo za ocekivat da ce ih otkazat..grdo….
    Rio, nadam se da je decko uspio stogod ulovit pametno..
    Amneris dobro nam dosla!! Bit ce zabavnije u drustvu cekat, vjerovatno si primjetila da cesto vrtimo i dnevne i neke osobne stvari, a ne samo pitanja i odgovori oko trudnoce! Lijepo si nam se predstavila, sjedi 5. Ups, nadam se da je i glavna (upravo sam 4x napisala gladna?!)detektivka mrvičak zadovoljna, bez njenog amena ne ide 😬

Hahahaha baš si me nasmijala. Krenula sam čitati od zadnje prema vamo, pa od posljednje večere, onih konzum kolica, sada ti ovo... Oraspoložile ste me!!! ❤️

mimoza
    16. Ožujak 2020. 21:35

Rio kazu da nestanu nakon poroda i da ih ne treba dirati, ako ih nisi imala prije trudnoce. Ludilo s hormonima. Jedino lijepo su velike cice, za nas sa malima 😁 Ja kupila prosli mjesec jedan grudnjak za dojenje, eto naletila na neki snizen i danas ga probala, pola sise mi ispadne iz njega. Kao one pjevaljke u kafanama 😰

Rose1
    16. Ožujak 2020. 21:43

Rio13

Mimozaimal sam di koju, nista posebno. Tamna sam pa inace imam dlaka na izvoz, al ovo je strasno u sto mi trbuh lici. Tocno me sramota takva doc na pregled. Ono, noge tip top, breskvica tip top, al zato trbuh suma striborova 🤣

E nisam znala za to, nadam se da mi nece poceti rasti po trbuhu😱🙀jadne mi

💙

• Bebac24
    16. Ožujak 2020. 21:49

Rio13

Bebac super izgledas ☺️
    Lina cestitam na super pregledu i na curkici ❤️
    Nego, dlakena trbuhu. To nestane kad rodimo jel tako? To ne ostaje do kraja zivota tu?

Buahahahaha sta da ja kazem koja nemam dlaka jedino na dlanovima i tabanima i kapcima 😂😂😂😂😂😂

kaktusica
    16. Ožujak 2020. 21:55

Meni dapace nigdje dlaka, i sporo rastu, falim te boze! A sise nis, da su makar pol centimetra narasle, koze stisle se i ne mrdaju!

dana130
    16. Ožujak 2020. 22:03

Bebac bas si zgodnica 🥰
    Svea cestitke na odlicnom pregledu 🍾
    Lina cestitle na curici 🌸
    Dora lijepo spavaj i odmori 😘

Baby girl 💜

mimoza
    16. Ožujak 2020. 22:06

Meni isto, puno sporije dlake rastu, mada se ja depiliram stalno. Ne volim dlake, ni zimi 😁 Bas maloprije se kupala i vec tesko noge mogu obrijati, ispod koljena, smeta trbuh. A 🍑 vec sredjujem napamet 😂 i onda zovem muza da prekontrolise, je li negdje ostala dlaka 😬 Blazeno stanje vukodlaka

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.