Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kaktusica
    16. Ožujak 2020. 22:11

Hahaha Mimoza 😂😂 Bome, moja 🍑 se sredjuje samo za ginekologa 😂 Ionako sam u klubu riba na suhom  a nakon depilacije mi treba tri sata da dodjem k sebi 😂
    Laku noc drage moje 😊

• maminosunce29
    16. Ožujak 2020. 22:19

Vecer svim trudnicama, mi bi se prikljucili temi posto smo ljetni, termin 28.8, nadam se da nas primate u klub😉

ena0206
    16. Ožujak 2020. 22:32

Mimoza da zabranjeno je da sudjeluje pri porodu. A mome muzu je to isto velika zelja. Nadam se da ce sve srediti dok mi budemo isli roditi. Zato i zatvaraju sve, da pokusaju suzbit sve.. Pisu da ocekuju da ce do lipnja biti sve sređeno.
    Sada u cetvrtak idem na 4d pa cu ga pitat za Mutterschutz.. A ja kad sam bila sad u bolnici pitali su me zelim li roditi kod njih i dali su mi punoooo papira da popunim i kad popunim da napravim termin kod njih za razgovor. Sve biram sama kako zelim se porodit. 
    Jesi nasla Hebamme?? Ja sam jednu uspila rezervirat.. To je bas tesko naci

Ivcy1306
    16. Ožujak 2020. 22:47

Polly,da .. kad sam eodila nalog trebalo je za bebu nosit maramice, pelene i kremu. Al mi smo dobivale njihove spavacice. Sad mi prijateljica nedavno rodila i kaze da je morala imat svoje spavacice a za bebu klasika kao i prije. 💁‍♀️ 
    Dok nasi termini dodju mozda jos sto promjene😂

mimoza
    16. Ožujak 2020. 23:02

Maminosunce dobro nam dosla 🤗
    Ena ja bas sad na zadnjem pregledu pitala za dokumentaciju i rekli mi kako tek u 32.tt daju, jer Mutterschutz pocinje 6 tjedna prije poroda, kao imas dovoljno vremena da to rijesis. Nasla sam jednu nasu babicu, al koliko sam cula o njoj, bas je neodgovorna, al eto uzela sam je samo onako, jer nisam mogla nijednu Njemicu naci (bila sam u 4mj trudnoce kad sam trazila i sve su bile zauzete). Mama ce mi doci na 3 tjedna kad rodim, pa ce mi pomoci. Jesi li uzela i dude aventove? I ja sam planirala kupiti tu flasicu. Mislila sam da se prijavim za porod u kadi, ako mi budu svi nalazi sterilni. Barem da pokusamo, pa ako ne ide, uvijek mozemo na krevet.

Jahanara
    16. Ožujak 2020. 23:09

Pozdrav cure! Upadam sa proljetnih. 
    Citam Ivey da pises za spavacice- znaci i za boks i za odjel trebamo imati svoje? To je bas sto posto? 

Ana_Marija_2019
    16. Ožujak 2020. 23:12

Danas mi je ginekolog rekao također da odgodimo sve preglede do daljnjega, makar nije baš optimističan i boji se da će ovo dugo potrajati tako da ne znam uopće kad da zovem za pregled.
    Ja se ipak nadam da će se uskoro stvari unormaliti.

Što se tiče položaja bebe, prva mi je od početka do kraja bila na zadak, stalno, a za sada je i druga tako smještena. Kod mene se nije baš pokazalo točno ono što govore da se većina okrene do kraja, ali sve je dobro ispalo tako da me to ne zabrinjava.

Ana_Marija_2019
    16. Ožujak 2020. 23:13

Za koje rodilište pitate za spavaćice? Mi smo nosili svoje, da, već ih imam spremne!

Mila7
    16. Ožujak 2020. 23:17

maminosunce29

Vecer svim trudnicama, mi bi se prikljucili temi posto smo ljetni, termin 28.8, nadam se da nas primate u klub😉

Dobro nam dosla 

ena0206
    16. Ožujak 2020. 23:31

Mimoza da, ima jos vremena. Ali mene uvijek ovdje kod njih strah tih njihovih rokova. Uh..
    Hebammu sam nasla prije par tjedana, Nijemica, stara neka ženica jako je kulturna.. Radi s mojim doktorom u njegovom praxis pa su mi je bas preporucili,ali je cudo da je uopce imala slobodno jer je dosta traze. Imala sam srece..
    Dudice sam kupila Nuk. Vise mi se sviđaju.. Aventove su zadebljane, sto mi ne izgleda bas prakticno.
    O nacinu poroda jos nisam razmisljala. 🙂
    Kupila sam i one komprese Multi mam i kremu medela za bradavice... A od Aventa one silikone za bradavice, ako budu trebale za svaki slucaj. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.