Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    16. Ožujak 2020. 20:13

Curke ja sam čula da je dobro mjesec / dva pred porod piti probiotik svaki dan (jedino ne znam koliko količinski). Da on spriječava grčeve kod beba. E sad je li to istina ili nije ne bih znala, no ja ću svakako pokušati. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Dora4
    16. Ožujak 2020. 20:14

Hahahahahah kaktusica mozda sam ja tebe nasmijala s posljednom vecerom, ali ti si mene slomila s konzum kolicima 😂😂😂 placem od smijeha, a i piskim u gace pomalo 🤣🤣

Dora4
    16. Ožujak 2020. 20:17

Vrapcic sad kad si napisala ...kao da mi nesto zvoni da sam tu info vec cula 🤨 pametno! Ja kad sam kuci pijem bioaktivice svake dan ili proaktiv lidlov, a tu u bolnici svako popodne imamo obican zbregov jogurt pa njega drmnem, al mislim da se on nikako me racuna kao probiotik..

kaktusica
    16. Ožujak 2020. 20:17

Koliko tipfelera 🙄 Dakle B12 vitamin, ne N12 😂
    Bebac opa maco, zgodna si mamasita 😘🥰
    Mila kad se moj skinuo sa sise pio je adaptirano (3 puta po noci!), ja bi stavila adaptirano u onaj dozator, prokuhanu vodu u termosicu i tetrapak vode za bebe, ima kupiti u dm-u i vec sam napamet znala koliko tople, koliko hladne vode, istreses mlijeko u bocu, promuckas i to je to.

dana130
    16. Ožujak 2020. 20:19

Dora4

Hahahahahah kaktusica mozda sam ja tebe nasmijala s posljednom vecerom, ali ti si mene slomila s konzum kolicima 😂😂😂 placem od smijeha, a i piskim u gace pomalo 🤣🤣

Dora zagrcnula sam se kad sam procitala ovu zadnju recenicu 😂

Baby girl 💜

Vrapčić123
    16. Ožujak 2020. 20:23

https://miss7mama.24sata.hr/trudnoca/trudnica/kako-uzimanje-probiotika-u-trudnoci-utjece-na-grceve-kod-beba-7643

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Mila7
    16. Ožujak 2020. 20:25

kaktusica

Koliko tipfelera 🙄 Dakle B12 vitamin, ne N12 😂
    Bebac opa maco, zgodna si mamasita 😘🥰
    Mila kad se moj skinuo sa sise pio je adaptirano (3 puta po noci!), ja bi stavila adaptirano u onaj dozator, prokuhanu vodu u termosicu i tetrapak vode za bebe, ima kupiti u dm-u i vec sam napamet znala koliko tople, koliko hladne vode, istreses mlijeko u bocu, promuckas i to je to.

Hvala na savjetu. Isto sam radila sa prethodnim bebama ali uvijek me prala paranoja jesam li dobro ocistila termosicu a i mislila sam si olaksati na nacin da vodu iz DM-a stavim u bocicu, frknula u grijac prije spavanja i da mi odrzava temp kroz noc. Roknem samo hranu iz dozatora i nahranim bebu.
    Malo bi se razmazila ako je moguce 😊

• Bebac24
    16. Ožujak 2020. 20:28

Buahahha je je sexy bila prije 8godina 😂😂😂 tek poslije skuzila da se nisam u hlacama slikala 😂😂😂dobro je da sam i kanotjeru stavila 😂😂😂😂

16. Ožujak 2020. 20:33

Vecer cure! Da vas pitam, imate li vi problema sa zubima/desnima? Sto vam je pomoglo? 
    Od prekjucer me bole 3 zuba, tj mislim desni iznad zuba jer nemoguce da me odjednom bole 3 zuba 😅😂 Kupila sam lacalut pastu, muckam sa octenidentom, imate jos kakav prijedlog mozda? 🙈

Žuža
    16. Ožujak 2020. 20:36

Vrapcic ja pijem vec 2mj probiotik. Uzela sam PANDA probiotik. Ja nisam isla bas zbog grcica, nego sam cula da se uzimanjem tog probiotika smanjuje mogucnosf alergija i atopijskog dermatitisa. Pa kako stariji mali ima, pokusavam sve da ovaj miki to izbjegne. Iako, mislim da je to cista sreca 😭 Ali otkako to pijem, probava mi se preporodila. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.