Rose drzi se, vLjda izdrzite jos malo... a ako i krene u ok tjednima si 💜😍
Mimoza i Zmya i ostale terminuse neka krene kod vas lagano da sto prije upoznate svoje mrvice... najgore je cekat nakon onih 40 tjedaana 🤔🤦♀️
Laku noc … odo i ja lagano spavati! Mirni noc vam zelim 😁
Pozdrav svima 🥰🥰 Drage mame i trudnice pozivam vas da nam se pridružite u novootvorenoj grubi na FB kako bi tamo razmijenjivale iskustva i recenzije 🤗🤗 NAZIV GRUPE : Recenzije by Mame & trudnice
Anavo znaci sutra prvi ctg, uzivaj u otkucajima srca i pokretima svoje bebe 🥰 Uzmi si flasu vode i jedi prije pregleda.
Svea ma vidim ja da vi ignorisete moje objave haha i ja bih, sad cu u 10.mjesec trudnoce uci haha
Nesanica.
U kombinaciji s ovim nevremenom vani, neću zaspati do jutra.
Mimoza, hvala ti, baš jedva čekam🙂
Vrapčić, meni je termin 28.6., ali nekako sam si ja zamislila 21., eto baš mi je lijepi datum😅😁
___
36+4
Dobro jutro svima ...ja vise da spavam ne mogu ...iskreno budila sam se sinic samo 2 puta tako da sam se i naspavala ..danas imam tako mnogo toga za odraditi ..svima koji pune nedelje i imaju preglede sretno ...mi smo stigli da odbrojavamo sate jos samo par sati ..ocekujem bar jednu kvacicu ...cujemo se svakako kasnije zelim vam svima lijep dan
37+2👶👶
Jutro cure!!!
Sretnooo svima na pregledima i cestitam pune tjedne
🥳🥳🥳
Zmya, Mimoza kakva je situacija? Ima li naznaka?
Hvala curke svima!!!❤ stvarno ste veeeelika podrska
Ivcy nije se bas nesto smirilo, osjetim ja to stalno, mozda je po noci bilo slabije...
Spavanje doslovno ni minute, glava me boli od nespavanja, a mene stvarno nikad ne boli...sve zlo s tim
💙
Jutro svima 🥰. Dosla sam virnuti ima li novosti al cini mi se da je jos jedno zatisje pred buru 🤗. Black sretno danas i nek sve dobro prođe, u sigurnim si rukama 💗
Ja sam napokon docekala popiti kavu pa mi je odmah dan ljepši. To je cudo jedno kako me mogu sitnice razveseliti 🤭. Ugl citamo se tijekom dana, cestitam na punim tjednima, srerno na pregledima i na novim krafnicama 🥰
https://ibb.co/Mg0sfzg
Jutro svima 🥰. Dosla sam virnuti ima li novosti al cini mi se da je jos jedno zatisje pred buru 🤗. Black sretno danas i nek sve dobro prođe, u sigurnim si rukama 💗
Ja sam napokon docekala popiti kavu pa mi je odmah dan ljepši. To je cudo jedno kako me mogu sitnice razveseliti 🤭. Ugl citamo se tijekom dana, cestitam na punim tjednima, srerno na pregledima i na novim krafnicama 🥰
https://ibb.co/Mg0sfzg
Kako se osjecas??mozes sama da ustanes ??jel te mnogo boli rana ??kako bebica ??
Jutro krafnice!
Rose jesi ostala u bolnici ili su te poslali doma?
Mila kako ste tj i Theo? Boli li te? Saljem puse i zagrljaje 😘😘🤗🤗
Indy jos maloooooo draga 😍😍
Vezano za bolove, na dan poroda nista ne boli jer si pod teskim drogama 😅, po meni dan nakon je najzeznutiji jer se moras ustati, smanje lijekove a da boli boli 😬. Ako mozete trazite lijekove. Ne znam kako je kod zena koje doje. Danas sam ko avion :). Lakse je ako vam pokazu kako se ustajati, kad hodate pritisnite mjesto reza jer manje boli i sto vise puta ustanete i prohodate to ce manje boljeti. Zapravo mozda se i brze naviknete na bol pa je zato lakse. E da, zaboli dosta kontrakcija maternice al ne traje dugo.
Eto ako vas jos sta zanima vi koje idete na carski, rado cu pomoci 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji