Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimoza
    03. Lipanj 2020. 21:33

Dana, svea zar je moguce da me niste primijetile 😂 Kuci smo i cekamo pregled plodne vode sutra. I dalje iscjedak od sluznog cepa prisutan. Ali bez ikakvih bolova. 
    Zmya slazem se s tobom. Postala sam ljubomorna na ove sto idu preko reda 😂 usporite malo 😁 Pitaju mene danas u bolnici da li sam sinoc imala sex (zbog tog krvarenja) reko nisam vec duze vremena, hvala na pitanju 😰 A sad svakako ne mozemo, nema vise sluznog cepa. Zato ti navali, ne odustaj 😂 Mi zadnji put imali sa 37+6tt, zapisala sam haha
    Black sretno sutra, stize maleni smotuljak 🥰
    Rose drzi se ❤️
    Dana kad krece porodiljno?

• Bebac24
    03. Lipanj 2020. 21:34

Mimoza je pustena joliko sam skuzila, a rekli su joj da se moze i vratiti ubrzo 😊
    Vrapcic ja opustena 😂😂😂 vjeruj vise nisam, nervozna sam, ljuta, jedva cekam da se pokrene a pocinje me bit strah svega, najvise carskog. Eto opustanja ahahah

• anav05
    03. Lipanj 2020. 21:38

BackInBlack

Pozdrav krafnice!
    Preletila sam sve na brzinu. Vidim da ste sve dobro i da odbrojavate do trenutka kad cete upoznati svoje bebice.
    Amneris,Pepili,Tonka, Yvette, Milacestitke od ❤
    Konacno smo i mi docekali taj 39tt koji je sutra i onda je dogovoreno da se sutra obavi carski rez. Javim se kad dodem k sebi.

Želim ti svu sreću🥰🥰
    Bit će to sve ok!
    Čekamo novu kvačicu!
    ___
    36+3

kaktusica
    03. Lipanj 2020. 21:41

Rose sretno mila,bit ce to sve ok i ako krene, Leon je vec veliki, u lijepim si tjednima a mi svi mislimo na tebe 🥰🥰
    Dana ✌ evo me,ja sam ona treca koja voli zeleni Pringles 🙈
    Vrapcic zao mi je zbog tog svrbeza iako se cudim da te odmah nije poslao da se provjere jetrene. Drzim fige za super uredan nalaz 😘
    Trudy znaci veselo ti danas bilo ☺ Joj razumijem te vezano za slaganje namjestaja, nakon Ikee i njihovih uputstava sve ostalo je znanstvena fantastika

Polly
    03. Lipanj 2020. 21:42

Mimoza šta ne može seks bez sluznog čepa? Mislim nije da mi igra ulogu, ionako to ne prakticiramo 🙈🤣 Al nisam znala to vidiš...
    Rose ma ne bih se ja žalila da krene nešto ranije, ali sam totalno nespremna (mislim na sobicu i torbu za bolnicu), moram to više stisnuti... A rekla sam da ću torbu spremiti sa punih 34 tt, aham... 

• anav05
    03. Lipanj 2020. 21:44

Trudy

Rose i Back sretno cure!
    Ostalo sam zaboravila vec 🙄 i dalje zivci rade 😕
    Uspjeli smo taj prokleti krevet slozit. Necu vise nikad nista kupit a da nije od ikee. Nisam ni zadovoljna na kraju. Jos sam i na tehnicki morala s autom… Mali isto valjda vidio da sam zivcana pa je i on bio zivcan 😤 cudi me da se kod mene nis nije pokrenulo danas 🙄
    Aha, sto se jaja tice, mi imamo maxi cosi, vezem pojasom. A autosjedalica mi je cybex s isofixom i onim bumperom ispred i njom sam jako zadovoljna.

Hahaha, kao da svog muža slušam, ne želi uopce cuti za nesto sto nije Ikea😂
    Rose, samo hrabro, ja vjerujem u najbolje. Mislimo na tebe😊
    Zmya, samo si ti to prati, mogla bi skoro svaki dan i ti s kvačicom🙂
    Ja sam sutra prvi pregled u TA, baš sam uzbuđena.
    ___
    36+3

Polly
    03. Lipanj 2020. 21:45

A gdje nam je Iris? Šta nije ona prošla termin? Nisam sigurna jesam propustila možda njezino javljanje... 

• anav05
    03. Lipanj 2020. 21:49

Trudy

dana130

Svea, da dore se odmah sjetim kad vidim zeleni, ali kao da ga je jos netko obozavao 😁
    Trudy, na su iz mime dostavili lutnu bez nacrta kud sta kako, kad smo dosli tamo, a nemaju oni, moramo cekati, dok se muz natezao s njima, ja otisla do izlozbenog, i nasla dolje gsje je kao spremiste nacrt pa su nam kopirali 🤦‍♀️

Super… Nama kad smo taj regal kupovali su dostavili bez neke ploce, pa drugi put bez izbusenih rupa… Na kraju su poslali svog majstora da nam to slozi jer smo dva put reklamirali. I jos me uvjeravali da im se nikad nitko nije zalio 😂😂😂

Da,ja sam se sad sjetila nase Prima situacije.
    Nakon sto smo dobili ormar bez uputa za slaganje, zvala poslovnicu.
    Kaze ženska A nemamo vam mi to, mogu vam slikati i poslati na Whats up, ako nađem?!🤷‍♀️🤷‍♀️
    Na kraju mi je kraljica poslala, ali zrcalna slika.
    Kad nismo poludili!!
    ___
    36+3

mimoza
    03. Lipanj 2020. 21:55

Anavo znaci sutra prvi ctg, uzivaj u otkucajima srca i pokretima svoje bebe 🥰 Uzmi si flasu vode i jedi prije pregleda.
    Svea ma vidim ja da vi ignorisete moje objave haha i ja bih, sad cu u 10.mjesec trudnoce uci haha

dana130
    03. Lipanj 2020. 21:55

Mimoza pa da javila si se, kako mi mozak ne radi, jos si mi komentirala za kile 🤦‍♀️
    Od ponedjeljla sam na porodiljnom 🎊🎉💪 jos sutra i petak radim 😁😁
    Kaktusice znala sam da je jos netko u grupi zeleni pringles 😁 kaao necu sve, i naravno da sam cijeli pojela i sadi muka 🙈

Baby girl 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.