Drzi se Rose! Na sigurnom ste 🥰 a i dobri su to tjedni, ne brini :)
Ma joj znate sta vi, ajde cekajte termine, ne mozete vi sad sve neterminuse stizat nas terminuse! Ja, mimoza, iris, prvo mi moramo 🤣
Ajd indy cemo oprostit ona se dogovorila ranije i duplici su, al ovo ostalo nije fer 🙈🙈🙈🤗
Drzi se Rose! Na sigurnom ste 🥰 a i dobri su to tjedni, ne brini :)
Ma joj znate sta vi, ajde cekajte termine, ne mozete vi sad sve neterminuse stizat nas terminuse! Ja, mimoza, iris, prvo mi moramo 🤣
Ajd indy cemo oprostit ona se dogovorila ranije i duplici su, al ovo ostalo nije fer 🙈🙈🙈🤗
Ja o tome pricam cjelo vrjeme ..ajte pre mene nemate jos mnogo vremena veceras i sutra ..eventualno 1 samnom u petak 😂😂😂😂 al ja sam sigurna daces ti dok pocne u roku id sat vremena da rodis 😘😘😘 bice ovo uzbudljiva nedelja
Rose, kao sto mrvicak kaze, ovi tkedni su ti se nekad cinili tako nedostizni, a dogurali ste. U dobrim si tjednima i da leoncek odluci ici van. Bitno da si pod nadzorom. Mislim na tebe ❤️
Trudy od kud ste narucili krevet?
Meni danas muz kupio lubenice, narance i zeleni pringles 😍 i skroz zaboravila na njega i dodem sad u kuhinju po lubenicu i vidim ga, razveselila se kao malo dijete 😂 lubenica ce pricekati. Sjecam se da je dora tamanila zeleni i jos netko ali se ne mogu sjetiti 🤔
Baby girl 💜
Iz mime smo uzeli krevet. Ma vec smo imali s njima problem kad smo u starom stanu bili, al mislila sam da nam se to omaklo. Ovo iz ikee smo slozili stol i stolice, 4 ormara, tabure, kauc i bracni krevet u dva dana. Ovaj prokleti krevet iz mime cijeli dan 🙄
Rose, meni je prijateljica rodila u 36.tjednu, sve ok, beba velika, nikakvih problema, odmah isli doma 😉
Svea, da dore se odmah sjetim kad vidim zeleni, ali kao da ga je jos netko obozavao 😁
Trudy, na su iz mime dostavili lutnu bez nacrta kud sta kako, kad smo dosli tamo, a nemaju oni, moramo cekati, dok se muz natezao s njima, ja otisla do izlozbenog, i nasla dolje gsje je kao spremiste nacrt pa su nam kopirali 🤦♀️
Baby girl 💜
Sad sam se pogubila - jel se mimoza javila nakon ctg-a? Pustili je doma?
.
Dana mislim da nam je dora isto fan zelenog Pringelsa 😊
Sad sam se i ja pogubila za mimozum da nebi bilo ko neli dan kad je yvette rodila 😂
Baby girl 💜
Elena kad je tebi termin? Mi smo u dan s trudnoćom. 🙃
Da, to mi je bas super da se pratimo! 😁 posebno vase postove pratim 😊😍 meni doktorica pisala na nekim dokumentima 27.06. sad na zadnjem 26.06. i na slikicama svim mi tako pise 🤷♀️ Znam da je vama 27.
02.07.2020. Maya 💗
27.10.2021. ❤️❤️
Svea, da dore se odmah sjetim kad vidim zeleni, ali kao da ga je jos netko obozavao 😁
Trudy, na su iz mime dostavili lutnu bez nacrta kud sta kako, kad smo dosli tamo, a nemaju oni, moramo cekati, dok se muz natezao s njima, ja otisla do izlozbenog, i nasla dolje gsje je kao spremiste nacrt pa su nam kopirali 🤦♀️
Super... Nama kad smo taj regal kupovali su dostavili bez neke ploce, pa drugi put bez izbusenih rupa... Na kraju su poslali svog majstora da nam to slozi jer smo dva put reklamirali. I jos me uvjeravali da im se nikad nitko nije zalio 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji