Elena i nama tako identično. On računa 27.6. A na sličicama isto piše 26.6. kao i vama. A zadnji put je čak nešto računao i rekao da smatra da bih ja mogla roditi u nekom periodu od 20.6 do 26.6. Eto tako da se i nama spominju 26. i 27.6. Naravno također je rekao da se to nikad ne zna, no ovako okvirno nekako je to rekao. 🤔🤔🤔 Ti nisi iz Zg?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Polly nije preporucljivo zbog bakterija. Inace, sluzni cep je tu da stiti prolaz svega do bebe, pa kad ga nema, onda je veca mogucnost infekcija

Bebac ma vjerujem ti draga. No zbilja ste dugo izdržali u komadu i bit će na kraju sve ok, nekako sam sigurna!!! Još se malo strpite u komadu i uskoro će malena slatka bebica! 💕💕💕
Kaktusica hvala draga. Javim kad dobijem nalaze! 😘
Anavo sretno sutra!!! 🤞🤞🤞
Mimoza joj kak si me nasmijala sad s ovim. Ima jedna epizoda u Modern family gdje sestra od jednog od glavnih likova kaže kako ulazi u 4.tromjesječje, e to mi je bilo tak smiješno... 🤣🤣🤣 Pa me podsjetilo na tu scenu. 🤣🤣🤣
Laku noć krafnice moje! Ako koja beba odluči van želim vam punooo sreće! 💗💗💗
Elena i nama tako identično. On računa 27.6. A na sličicama isto piše 26.6. kao i vama. A zadnji put je čak nešto računao i rekao da smatra da bih ja mogla roditi u nekom periodu od 20.6 do 26.6. Eto tako da se i nama spominju 26. i 27.6. Naravno također je rekao da se to nikad ne zna, no ovako okvirno nekako je to rekao. 🤔🤔🤔 Ti nisi iz Zg?
Vidjet cemo kako nase cure odluce tako ce biti 😍🤗🥰 i ja i suprug smo rodjeni ranije, ja u 38. on u 37. tjednu 😁 neka dode kada ona odluci, cak i ako malo zakasni je dobro, 29.06. mi je rodjendan tako da ce svakako biti najljepsi poklon 🥰 jesam jesam, tocnije iz Sesveta, mogle smo skupa mozda i biti u Petrovoj ali evo danas dopustili pratnju u Merkuru pa cu ipak tamo posto imam tamo poznanicu babicu i jednog doktora..
Jos da vam zazelim samo srecu sa pretragama, nadam se stvarno da nije nista strasno i da cete moci uzivati ovih zadnjih tjedana trudnoce 😘😘😘
02.07.2020. Maya 💗
27.10.2021. ❤️❤️
Evo mene prije spavanja da malo podrzim kolegice krafnice 🙂
.
Rose - drzi se 😘😘 Nadam se da nije bolno i da ce terapija odraditi svoje
.
BackinBlack - Sretno! 🥰🥰🥰
.
Terminuse - prosim lijepo da se porodite... zbog vasih opustenih beba i cvrstih zdjelica se sve bojim da cu se i ja naci u situaciji da za koji tjedan molim boga da izade van (a nisam od vjere bas 🙃).. vec sad mi trbuh toliko stisce dijafragmu da lagano ne mogu ni sjediti, ni lezati na boku od bolova.. ne znam kako su ako beba odluci jos rasti 😅😅
.
Laku noc curke! 😘🥱🥱😴😴😴

Svea, da dore se odmah sjetim kad vidim zeleni, ali kao da ga je jos netko obozavao 😁
Trudy, na su iz mime dostavili lutnu bez nacrta kud sta kako, kad smo dosli tamo, a nemaju oni, moramo cekati, dok se muz natezao s njima, ja otisla do izlozbenog, i nasla dolje gsje je kao spremiste nacrt pa su nam kopirali 🤦♀️
Super… Nama kad smo taj regal kupovali su dostavili bez neke ploce, pa drugi put bez izbusenih rupa… Na kraju su poslali svog majstora da nam to slozi jer smo dva put reklamirali. I jos me uvjeravali da im se nikad nitko nije zalio 😂😂😂
Da,ja sam se sad sjetila nase Prima situacije.
Nakon sto smo dobili ormar bez uputa za slaganje, zvala poslovnicu.
Kaze ženska A nemamo vam mi to, mogu vam slikati i poslati na Whats up, ako nađem?!🤷♀️🤷♀️
Na kraju mi je kraljica poslala, ali zrcalna slika.
Kad nismo poludili!!
___
36+3
Odlicno 😂😂 ma, meni ni ne trebaju toliko upute koliko bi bilo lijepo da te rupe izbuse kako spada... Al bar znam gdje vise necu namjestaj uzimat 😁

Rose, sad tek citam.. kako si? Jesu stale kontarakcije?? Nista ne brini za taj prst otvorenosti. Izdrzat cete vi jos sigurna sam!
..
BackInBlack sretno sutra! Javi se kad uspijes!
..
Mimoza, kako je kod tebe?
.. evo curke ja odoh spavat jer sutra i sama imam oregled, zadnji kod svog gin😱

Mimoza zeno ja sam sa 36+2 zadnji put, trebalo mi je da se sjetim a i sva sam odmah cemerna kad se sjetim kad je davno to bilo. Bit ce mi ponovno prvi put sljedeci put 😒 blah.
A evo tu i tamo trc trc pa neka bolna kontrakcija, ne stvrdnjava mi se trbuh onako sa BH vise, malo me boli sve u ovom prednjem dijelu kad naleti, al jos ne toliko cesto da krenem stopat. Vidjet cemo sutra oce bit stogod. Danas sam i ananas i malinu i datulje i setnju i istezanje i cucanje i mrdanje guzicom, mislim da je svima jasno u kom grmu lezi zec!
Idem se tusirat i protestirat, cuvajte se i laku noc svima!

Elena i ja imam rodjendan 29.6 😊😊
Laku noc vam svima zelim, do sutra 😘😘

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji