Hvala svima 😊 i čestitke ostalim curama koje pune tjedne!
Black, sretno da sve dobro prođe!
Curly, napokon da i vi uživate u vašoj krafnici! ❤️
Mimoza, ajmoooo
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Čestitke curama koje pune tjedne 💐
Black sretno, držim fige da sve super prođe 🤞
CurlySue napokon i beban ide doma, uživajte 🥰
Ja se spremam na prvi pregled u TA i takva me trema ulovila da je to smiješno, još će mi tlak skočiti pa će me zbog toga zezati.
Hahaha, ista stvar kao kod mene, kao da idem na kakvo ispitivanje, užas.
U kojoj si bolnici?
___
36+4
Curly bas lijepo da vodite bebicu doma. Vjerujem da vam je trema al za par dana biti cete pravi eksperri, vidjet ces 🥰
Mimoza tvojoj struci se bas ne zuri 😅. Neka, doci ce kad bude vrijeme 🤗.
Inace vezano za tabl protiv bolova, ja dobivam Ketonale al ne mogu dojiti, zato sam napisala da ne znam sto dojiljama daju.
Kasnije vam pofotkam upute oko njege bebe koje smo dobili, mozda nekome pomogne.
Pepilli super da ste ti i bebonjica dobro, samo neka klopa 💞
Rose ja sam sanjala da si rodila, na Martinkovcu je bilo rodiliste 😁 i nije bio Leon nego Liam, nesto ste se u zadnji cas predomislili 😂
.
Evo ja okupala psa da i on porod doceka relativno cist 😂 joj ja sam bas nestrpljiva postala isto. Indy zavidim ti sto ces sutra upoznat decke 💙💙 da bar meni netko neki datum da siguran pa da znam na cemu sam 😂
Mrvičak koji san... Ali po gospodinu Freudu bi to. Bilo suprotno, tako da ne brineš vezano za san. 🙃
Mimoza, Black, Trudy, Točka, Lordy, Mocho, Nikita, Daisy, Panda, Trancie🥳🥳🥳
CurlySue hvala draga! 😊 Evo ja u Petrovoj čekam pregled. Ti si doma?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Jutro zeneeee! Cestitam vam svima pune tjedne! I sretno na pregledima danas ko ide! 🥰
Ja sam sinoc isto sa javim menga bolovima legla, po noci se budila, jutros isto ti a la menga bolovi malo javi malo slabiji... jutros smo se ja i moj dragi druzili, eto past ce kisa, docekala ja svoje. Sad me soraju BH kontrakcije svakih5, 6minuta, stomak mi se stisne na cca 30tak sekundi, a dole ovaj U ko da imam stvari. Nije mi nista iz ledja dolazilo, za sad, vidjet cemo ostatak dana..
Mimoza razumijem te zeno sve, ni meni nije bas najdraze ic od ponedjeljka svaki drugi dan u bolnicu... ocemo valjda i mi ubrzo hehe.
Rose kako si?
Curly super vijesti! Veselimo se s vama, i neka vam je sretan prvi zajednicki dan kuci 🥰
Mila ti se isto vidim oporavljas dobro!
Kako su nam ostale male krafnice?
Curke ja evo čekam u Petrovoj pregled, pa ćemo vidjeti što kažu. Ko majmun se čoham, sinoć nisam spavala ni dva sata valjda, budio me svrbež. 🤔🤦♀️😲
Samo nek je s malom sve ok, za drugo me boli briga iskreno.
Ja se spremam na prvi pregled u TA i takva me trema ulovila da je to smiješno, još će mi tlak skočiti pa će me zbog toga zezati.
U kojoj si bolnici?
___
36+4
Sv. Duh
I da, ja sanjala da imam neke vrlo blage trudove. Znači po Freudu da će biti gadni. 😲😲😲
U kojoj si bolnici?
___
36+4
Sv. Duh
Evo i ja na putu za gore...Mozda se i sretnemo, ja sam u 11 na pregledu.
___
36+4
Sortiraj odgovore
Najstariji