Pepili odlicno da beba tako lijepo napreduje🥳🥰mazite se i papajte...neka ima mljekeca
Black sretnooo🍀
Cure bila na ctgu. Kaze sestra ful male kontrakcije. Vidjet cemo sto doktor kaze. Osjecam, ali cini mi se manje
💙
Jutro cureee .. cestitike mojim četvrtkasicama na punim tjednima Mimoza, Back, Trudy, Točka, Lordy, Mocho, Nikita, Daisy, Panda!!
Mimoza punih 40 tjedana wauuuu 😍uz zelje da krene sto prije 💙
Ja se isto budim po noci, okrecem... nikako odspavat kako treba u kontinuitetu 🤦♀️
Sretno na pregledima danas!!!
Black sretnooooo na carskom brzo ces bebicu upoznat!!!
Mila uzivaj u kavi, drago mi j3 da ste dobroooo!!
Prpilli samo se mazite... valjda ce se to sve uskladit za koji dan pa ces vise moc i odmorit!!
Dobro jutro svima.
Cure koje pune tjedne, cestitam! 🥳 I ovima koje su usle u 10. mjesec 😂🤣 Iris, Mimozadrzimo 🤞 da se cim prije nesto pokrene i da bude kratko kao kod Pepili.
Blacksretno danas. Javi se kad stignes 🤗
Rosedraga dobro si napravila da si otisla u bolnicu i sad si pod kontrolom, a to je najbitnije. U super si tjednima. Ajde neka te jos par dana pa da i ti imas svoju bebicu u rukama. 🥰
Da znate da postajem jako ljubomorna na sve vas mame. I ja bi da cim prije dode taj kraj 8. mjeseca pa da i ja drzim svoju buhtlicu u narucju👶❤. Kolko god mi se to cini jos daleko, ali doci ce dok kazes keks. 🥰
Vjerujem da si nestrpljiva, ali za cas ce to proci. Ja mirovala 6tjedana pa brzo proslo, proleti to...za cas ce bebica biti kraj tebe🥰
💙
Roae tebo su samo kontrakcije i sto si se otvorila ne curi ti plodna voda ? Drzi se i valjda jos malo izdrzite 2u1
Kolacic dasta mi imamo jos jahanja , ovoce vec bit velike bebe... ali leti vrijeme i mi cemo brzo 🤱
Mrvicak zab. Kom tvoj san ahahaha ajme nocna mora
Mimoza, Black, Trudy, Točka, Lordy, Mocho, Nikita, Daisy, Panda, Trancie🥳🥳🥳
💙
Mrvicak uh, koji san, svi imamo neke lude snove...bas nam mozak radi 100na sat nocu i smislja gluposti
💙
Vrapcic,
Treba jos uvijek 😉 u ljekarni kupis cijeli komplet.
Black, sretno! 🤗😘
Mi upravo krecemo po svoju malu krafnicu, trema je na najjace 🤗🙈💕
Vrapcic,
Treba jos uvijek 😉 u ljekarni kupis cijeli komplet.
Black, sretno! 🤗😘
Mi upravo krecemo po svoju malu krafnicu, trema je na najjace 🤗🙈💕
Curly, sretnoo😊🥰🤗🥳
Mrvičak, kakav san. Nadam se da se tako ludi makar malo smanje nakon poroda😅
Pijem kavu, idem se spremati za TA, javim se nakon pregleda.
Sretno svima danas na pregledima, čestitam na punim tjednima🤗
___
36+4
Jutro cure
Sretni puno tjedni i sretno na pregledima 🥰
Hvala na lijepim zeljama i ulasku u 10.mj 😂 Kod mene se nista ne desava, sve stalo. Danas cu namignuti dr na pregledu, da malo sta prstima potakne 😂 Kako sam jadna, na sta sam spala 😂
Stvarno mi se ne da sad svaki drugi dan na preglede ici 😰
Curly prelijepa vijest. Da se vise nikad ne razdvojite od svog bebana 🥰
Black sretno na porodu danas 🤗
Mrvicak ja sanjala ovaj put da si ti rodila i da sam te tracala sa zmya kako to nije fer, da smo trebale mi prije tebe 😂😂
Ena kako tebi racunaju doktori termin? Danas ili ipak po mengi? Zanima me zbog pregleda i moguce indukcije?
Indy kod tebe adrenalin na najjace, zato nema spavanja. Sutra dolaze decki 🥰
Rose vjerujem da ce te pustiti kuci. Dobro je pa nisu kontrakcije neku stetu napravile.
Sortiraj odgovore
Najstariji