Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dana130
    03. Lipanj 2020. 19:38

Back sretno sutraaa ❤️❤️
    Vrapcic, a bas te zeza taj svrbez 😑 izvadi ti nalaze pa cisto da si u miru.
    Evo curke meni definitivno ne pase lezanje. Danas s cijeli dan provela ili na kaucu ili krevetu, jutros mi se nekako i vetilo, ne znam da li je od tlaka, i eto opet me pocela bolit stidna kost kod ustajanja i hodanja, ajicer i prekjucsr nista, ni nisam isla za tim. Tako da se definitivno necu sad ulijenit kad krenem rsdit, pokusat cu svaki dan maksr kilometar dva prosetat

Baby girl 💜

03. Lipanj 2020. 19:40

Kaktusice, Vucicr, Rita, Mimoza, Ana, Vrapčić, Polly, hvala vam cure. Ne znam sto bih bez ove grupe ❣️
    Ma javlja se ona, ali to je sve nekako slabo zadnjih dana kao da se samo premješta, gura. Sada je u naponu snage, a mislim da ima još i mjesta pa mi čudno to mirovanje. Ali evo pratim zadnjih sat vremena i ok je. Čak se guzi prasica mala.
    Danas nije reagirala ni na limun ni na trešnje, a čak ni na čokoladu 😂 njoj se danas jednostavno ne da hahha

Vrapčić123
    03. Lipanj 2020. 19:45

Mrvičak, Vučica, Dana ma izvadit ću svakako nalaze. Ja se ponadala da će stati, no eto ipak svrbi. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
    Dana i meni jako paše kretanje, kada se žaležim sve me nešto krene boljeti, kuk, pa noge, pa ovo pa ono... A kad se krećem bude samo onaj pozitivni umor i bar lijepo spavam! Zadnjih recimo desetak dana prošećem svaki dan 5000 koraka i paše mi ful! Jedino mi problem jer moram na wc non stop. 🤣

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• RitaM
    03. Lipanj 2020. 19:47

Vrapcic, hvala ti, vjerujem i ja da je tako. Pa ti si skoro vec u terminu!! 😍
    Zmya, ja sve cekam da ti javis da si rodila. 😍 

Rose1
    03. Lipanj 2020. 19:50

Samo da vam nspisem pa cu vas citati. Zadrzali me, 1cm otvorena, ocitava kontrakcije, uglavnom su za sada nepravilne. Tokoliza u tabletama.

💙

dana130
    03. Lipanj 2020. 19:50

Vrapčić123

Mrvičak, Vučica, Dana ma izvadit ću svakako nalaze. Ja se ponadala da će stati, no eto ipak svrbi. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
    Dana i meni jako paše kretanje, kada se žaležim sve me nešto krene boljeti, kuk, pa noge, pa ovo pa ono… A kad se krećem bude samo onaj pozitivni umor i bar lijepo spavam! Zadnjih recimo desetak dana prošećem svaki dan 5000 koraka i paše mi ful! Jedino mi problem jer moram na wc non stop. 🤣

Upravo to. Jedino me ubije to sjedenje na poslu, ali jos 2 dana i s tim gotova 🎊🎉

Baby girl 💜

• RitaM
    03. Lipanj 2020. 19:51

Rose1

Samo da vam nspisem pa cu vas citati. Zadrzali me, 1cm otvorena, ocitava kontrakcije, uglavnom su za sada nepravilne. Tokoliza u tabletama.

Sretno, Rose, mislimo na vas! 💕🍀

• Bebac24
    03. Lipanj 2020. 19:51

Rekli su mi u TA 3x na dan, ujutro, popodne vecer, brojati 10 pokreta u sat vremena. Zapisati pocetak i kad je kraj kad nabrojim tih 10.. Ja to znam nabrojat u par minuta ahaha. Pisat cu napamet.. Ionako se stvarno stalno javlja..
    Mrvicak mislim da si ti pitala kako sam?
    Nis novig, kontrakcije tu i tamo. Danas puno  manje. 
    Mislila sam da ce biti vise od stresa sa ovim mojim pesom ali nije ni to pokrenulo nista 😂
    Black sretno sutraaa ❤️❤️
    Bas je lijepo sta nam stizu bebice 🥰🥰

• indy34
    03. Lipanj 2020. 20:00

Rose1

Sretno ...nek bude sto je najbolje za tebe i bebu ..al oni to mogu jos i da sprece par dana i sama znas ..tu smo cekamo vjesti 😘😘😘😘

03. Lipanj 2020. 20:02

Rose bolje da su te ostavili. To samo na promatranju ili? I da nešto krene, sve će biti ok, u sigurnim si tjednima i došla si do cilja. Sjećaš nas se sa 28, pa 32, pa 34. Kada gle, evo tebe do 36.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.