Back sretno sutraaa ❤️❤️
Vrapcic, a bas te zeza taj svrbez 😑 izvadi ti nalaze pa cisto da si u miru.
Evo curke meni definitivno ne pase lezanje. Danas s cijeli dan provela ili na kaucu ili krevetu, jutros mi se nekako i vetilo, ne znam da li je od tlaka, i eto opet me pocela bolit stidna kost kod ustajanja i hodanja, ajicer i prekjucsr nista, ni nisam isla za tim. Tako da se definitivno necu sad ulijenit kad krenem rsdit, pokusat cu svaki dan maksr kilometar dva prosetat

Baby girl 💜
Kaktusice, Vucicr, Rita, Mimoza, Ana, Vrapčić, Polly, hvala vam cure. Ne znam sto bih bez ove grupe ❣️
Ma javlja se ona, ali to je sve nekako slabo zadnjih dana kao da se samo premješta, gura. Sada je u naponu snage, a mislim da ima još i mjesta pa mi čudno to mirovanje. Ali evo pratim zadnjih sat vremena i ok je. Čak se guzi prasica mala.
Danas nije reagirala ni na limun ni na trešnje, a čak ni na čokoladu 😂 njoj se danas jednostavno ne da hahha
Mrvičak, Vučica, Dana ma izvadit ću svakako nalaze. Ja se ponadala da će stati, no eto ipak svrbi. 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Dana i meni jako paše kretanje, kada se žaležim sve me nešto krene boljeti, kuk, pa noge, pa ovo pa ono... A kad se krećem bude samo onaj pozitivni umor i bar lijepo spavam! Zadnjih recimo desetak dana prošećem svaki dan 5000 koraka i paše mi ful! Jedino mi problem jer moram na wc non stop. 🤣
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Vrapcic, hvala ti, vjerujem i ja da je tako. Pa ti si skoro vec u terminu!! 😍
Zmya, ja sve cekam da ti javis da si rodila. 😍
Samo da vam nspisem pa cu vas citati. Zadrzali me, 1cm otvorena, ocitava kontrakcije, uglavnom su za sada nepravilne. Tokoliza u tabletama.
💙
Mrvičak, Vučica, Dana ma izvadit ću svakako nalaze. Ja se ponadala da će stati, no eto ipak svrbi. 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Dana i meni jako paše kretanje, kada se žaležim sve me nešto krene boljeti, kuk, pa noge, pa ovo pa ono… A kad se krećem bude samo onaj pozitivni umor i bar lijepo spavam! Zadnjih recimo desetak dana prošećem svaki dan 5000 koraka i paše mi ful! Jedino mi problem jer moram na wc non stop. 🤣
Upravo to. Jedino me ubije to sjedenje na poslu, ali jos 2 dana i s tim gotova 🎊🎉

Baby girl 💜
Samo da vam nspisem pa cu vas citati. Zadrzali me, 1cm otvorena, ocitava kontrakcije, uglavnom su za sada nepravilne. Tokoliza u tabletama.
Sretno, Rose, mislimo na vas! 💕🍀
Rekli su mi u TA 3x na dan, ujutro, popodne vecer, brojati 10 pokreta u sat vremena. Zapisati pocetak i kad je kraj kad nabrojim tih 10.. Ja to znam nabrojat u par minuta ahaha. Pisat cu napamet.. Ionako se stvarno stalno javlja..
Mrvicak mislim da si ti pitala kako sam?
Nis novig, kontrakcije tu i tamo. Danas puno manje.
Mislila sam da ce biti vise od stresa sa ovim mojim pesom ali nije ni to pokrenulo nista 😂
Black sretno sutraaa ❤️❤️
Bas je lijepo sta nam stizu bebice 🥰🥰

Sretno ...nek bude sto je najbolje za tebe i bebu ..al oni to mogu jos i da sprece par dana i sama znas ..tu smo cekamo vjesti 😘😘😘😘
Rose bolje da su te ostavili. To samo na promatranju ili? I da nešto krene, sve će biti ok, u sigurnim si tjednima i došla si do cilja. Sjećaš nas se sa 28, pa 32, pa 34. Kada gle, evo tebe do 36.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji