Vucica, hvala ti, puno, malo cu se opustit. ❤
Mrvicak, skicni ti s baby watcherom. Nadam se da je sve ok!!Vucica, hvala ti, puno, malo cu se opustit. ❤
Mrvicak, skicni ti s baby watcherom. Nadam se da je sve ok!!Vucica, hvala ti, puno, malo cu se opustit. ❤
Mrvicak, skicni ti s baby watcherom. Nadam se da je sve ok!!
Ajme izgubila sam 10 godina života. Prvo nisam mogla pronaći otkucaje, kao da sam u 15.tt,a ne u 35.
Pronašla ih desno od pupka, u toj ravnini, a tražila ih više. Idu od 120-132. Mislim da je to ok. Ali ona i dalje miruje i ne reagira na sve podražaje. Baš se nešto umirila zadnjih dana. Sada sam malo mirnija
Bitno da si ju pronasla😊
Vjerujem da imaju i oni dana kada su mirniji, ne brini. Moja Dora protestira recimo kad jedem ribu, taj dan se sva smiri.
Bit ce to sve ok😘
___
36+3
Mrvicak ja isto jutros trazila otkucaje s baby watcherom i stvarno je tesko. Mislim da sam prije par mjeseci to odmah nasla, a sad sam morala cijeli dio ispod pupka pretraziti 😰 Velike bebe, pa valjda zbog toga. Uzmi sto vise hladne vode i popij ili malo treskaj trbuh da se razbudi, pa onda opet slusaj. Tako su meni radili danas na ctg-u kad su malom otkucaji oko 130-140 bez pokreta.
Panda, Svea, hvala, cure. ❤ i hvala Panda na informaciji za skafander!
Anavo, nije mi uopce palo na pamet da je to zapravo mak za kolace. Imas pravo, uf. Hvala ti! ❤ Da je pravi opijum, vjerojatno bi bio puuuno skuplji. 😂
Mrvicak, dobro da si nasla malenu. 💕 Ja isto poludim kad se malo ne zeli javit, bas to, ostarim u sekundi.
Rose sretno.
Nego cure, sta smo ono bile rekla za BH kontrakcije? Ne bole me al su ceste sad zadnjih par sati. Stomak mi je cijeli izvitoperen ne znam jel se beba sta izokrenula al on je miran a trbuh se stalno stvrdnjava i grci. Nista drugo od bolnih grceva il pocetka trudova. Netko je bio pisao za broj BH kontrakcija normalan u danu il satu...?🤔
Rose sretno draga, javi nam se 😘🥰
Mrvicak uf, vjerujem ti da si se ustresirala... ja uvijek nadjem nekako dolje desno od pupka najjace otkucaje, idu od 120-150, kako kad. Ali znas da ce sada biti sve laganiji pokreti...
Ja danas cijeli dan u pogonu, cak isla iza rucka sa sestrom do Rijeke malo po centru prodjirati, bila sam dvaput na wc-u, ko kakva baba sam...
Zaboravila sam spomenuti za autosjedalice, s malim sam imala sve sjedalice od Römera, stvarno su komotne i odlicne, cak sam jedno vrijeme pocela pohadjati onaj Rodin tecaj za savjetnicu. Uglavnom, dijete je jednako sigurno u autosjedalici jajetu i sa i bez baze, naravno ako je pravilno vezano a sve ove nove autosjedalice imaju stvarno lagan nacin vezanja a i ne isplati se za godinu-godinu i pol kupovati tu bazu koja i nije bas jeftina. I neka vam se dijete u njoj sto duze vozi, cak i ako ju preraste npr s 7, 8 ili 9 mjeseci to nije uvjet da prelazite na vecu. Mora se samostalno dizati, bez tog refleksa ne smije u vecu. Poslije je lakse s vecom AS, uglavnom sve imaju isofix i ne treba vam nikakva baza. I svakako odite na pregled AS koje organizira Roda, stvarno su super korisni savjeti 😊
.
Ja si trazila nekakvu haljinicu u koju stanem i nasla jednu predivnu cvjetnu u Reservedu, dakle kada sam ju.probala izgledala sam kao da imam 150kg, katastrofa teska...
Mrvicak moj je jucer bio nesto mirniji, osjecala bi ga kao se namjesta ali ne bas udarce, ima takve dane. Danas opet lupa udara skace 😁 kod nas na CTG kad je beba premirna uzmu nesto limeno pa lupaju kraj trbuha, ocito djeluje
Rose sretno draga, javi nam se 😘🥰
Mrvicak uf, vjerujem ti da si se ustresirala… ja uvijek nadjem nekako dolje desno od pupka najjace otkucaje, idu od 120-150, kako kad. Ali znas da ce sada biti sve laganiji pokreti…
Ja danas cijeli dan u pogonu, cak isla iza rucka sa sestrom do Rijeke malo po centru prodjirati, bila sam dvaput na wc-u, ko kakva baba sam…
Zaboravila sam spomenuti za autosjedalice, s malim sam imala sve sjedalice od Römera, stvarno su komotne i odlicne, cak sam jedno vrijeme pocela pohadjati onaj Rodin tecaj za savjetnicu. Uglavnom, dijete je jednako sigurno u autosjedalici jajetu i sa i bez baze, naravno ako je pravilno vezano a sve ove nove autosjedalice imaju stvarno lagan nacin vezanja a i ne isplati se za godinu-godinu i pol kupovati tu bazu koja i nije bas jeftina. I neka vam se dijete u njoj sto duze vozi, cak i ako ju preraste npr s 7, 8 ili 9 mjeseci to nije uvjet da prelazite na vecu. Mora se samostalno dizati, bez tog refleksa ne smije u vecu. Poslije je lakse s vecom AS, uglavnom sve imaju isofix i ne treba vam nikakva baza. I svakako odite na pregled AS koje organizira Roda, stvarno su super korisni savjeti 😊
.
Ja si trazila nekakvu haljinicu u koju stanem i nasla jednu predivnu cvjetnu u Reservedu, dakle kada sam ju.probala izgledala sam kao da imam 150kg, katastrofa teska…
Pala je odluka na vezanje pojasom, hvala!! 😊😊 A što se tiče haljine, razumijem te skroz. Kupila si i ja jednu, ko slon izgledam u njoj!!! 🙈 Tješim se ajde još mjesec dana i gotovo je s tim problemom 😅
Uf Mrvičak mogu misliti panike... Moja se srećom stalno javlja, baš dugo nije imala pauzu i duži odmor, nadam se da neću ureći.. Ne sjećam se kad sam baby watcher upalila, ali spreman je ako će trebati smirivati paniku 🙈 Bitno da si ju našla, kad se sjetim tamo dok ih nismo još osjećale svakodnevnih panika, ajme! I preživjele smo nekako 😄
Curly sad vidim da nisam kom tvoj odlazak doma. Bas mi zao zbog toga, ali evo nadam se da ste vec sutra svi na okupu u vasem domu ❤️❤️
Mrvicak, uuuh, ajde bitno da si nasla.
Sta ce ctga tice. Znaci moj uvijek luduje, i lupa one poklopce 😂sad u pon sam prvo bila na lijevom boku i stalno sam ga morala loviti da mu hvata srce, pa je rekla da to bas nije najbolji ctg jer je lud,i stavila me na desni pa se srce lijepo culo i on se malo umiro ahaha. I tako svaki put kad je ctg hehe.
Mora koja zapisivati udarce?
Meni dali papir al ja ne pisem 🤦♀️ pa stalno je aktivan, nekad jace nekad polakse...
Zmya ti si pred porod, pa je sve normalno. Ako ne bole, nisu u pravilnim razmacima, onda trudovi nisu.
Pozdrav krafnice!
Preletila sam sve na brzinu. Vidim da ste sve dobro i da odbrojavate do trenutka kad cete upoznati svoje bebice.
Amneris,Pepili,Tonka, Yvette, Mila cestitke od ❤
Konacno smo i mi docekali taj 39tt koji je sutra i onda je dogovoreno da se sutra obavi carski rez. Javim se kad dodem k sebi.
38+6
Sortiraj odgovore
Najstariji