Rose draga, sretno!
Joj cure, pliz pomozite ako koja zna. Mozda bi mogla Fluffy znati, a mozda znate i vi druge. Pojela sam kolac s biskvitom od maka, stvarno je velik taj biskvit bio. Jel to opasno u trudnoci? Jao kako sam nepromisljena. 😣😣😣 uzas
Rose, eovyn, mimoza hvala cure. I mislila sam da je okej, al bolje mi pitati 😘😘
Curly ajme drzim fige da ste sutra doma 💙
Trancie Da vece su 170 manje 130, na baterije. Ja sam uzimala na baterije da ne budu ovisni o uticnici.
Rose draga sretno ❤️
Baby girl 💜
Rose sretno! Nadam se da nije nista ali i da krene vec si u velikim tjednima!! 😘❤️
Rita zasto mak? Sta se ne smije? Za mak stvarno nisam cula nista mozda ce druge znati
Rose sretno! Nadam se da nije nista ali i da krene vec si u velikim tjednima!! 😘❤️
Rita zasto mak? Sta se ne smije? Za mak stvarno nisam cula nista mozda ce druge znati
A nadam se da se smije. 😣 Kao opijum i to... Bas sam se ukomirala kad mi je palo na pamet da mozda nisam trebala potamanit kolace.
Rose sretno draga. Vjerujem da nije nista zabrinjavajuce, a eto i usla si u 36.tt, tako da nema potrebe za velikim stresom. Javi nam se
Rita sta je lose u maku 🤨 Ja sam zimus, kad sam bila oko 20.tt kod mame na odmoru, cijeli pleh kolaca s makom pojela i nisam ni pomislila da je nesto lose il zabranjeno u trudnoci 😬 a i skoro sam pravila strudlu s makom i sve ok. Neka potrebe da brines
Rose sretno draga. Vjerujem da nije nista zabrinjavajuce, a eto i usla si u 36.tt, tako da nema potrebe za velikim stresom. Javi nam se
Rita sta je lose u maku 🤨 Ja sam zimus, kad sam bila oko 20.tt kod mame na odmoru, cijeli pleh kolaca s makom pojela i nisam ni pomislila da je nesto lose il zabranjeno u trudnoci 😬 a i skoro sam pravila strudlu s makom i sve ok. Neka potrebe da brines
Mimoza, joj hvala ti beskrajno. Stvarno si me malo smirila. ❤ Ma ne znam, samu sebe izludim s tim. Kliknulo mi je kao je mak "opijat" i totalno sam se prestrasila.
Rita sta je lose u maku 🤨 Ja sam zimus, kad sam bila oko 20.tt kod mame na odmoru, cijeli pleh kolaca s makom pojela i nisam ni pomislila da je nesto lose il zabranjeno u trudnoci 😬 a i skoro sam pravila strudlu s makom i sve ok. Neka potrebe da brinesMimoza, joj hvala ti beskrajno. Stvarno si me malo smirila. ❤ Ma ne znam, samu sebe izludim s tim. Kliknulo mi je kao je mak "opijat" i totalno sam se prestrasila.
Sad sam isla googlat I stvarno kao ne preporucuje se zbog nekih tragova opijata... Makar ja to stvarno ne mogu vjerovat 😅 inace obozavam mak makar nisam ga cesto jela u trudnoci, mozda uopce ali igrom slucaja ne namjerno... Da je mama napravila makovnjacu udavila bi se u njoj
Rita sta je lose u maku 🤨 Ja sam zimus, kad sam bila oko 20.tt kod mame na odmoru, cijeli pleh kolaca s makom pojela i nisam ni pomislila da je nesto lose il zabranjeno u trudnoci 😬 a i skoro sam pravila strudlu s makom i sve ok. Neka potrebe da brinesMimoza, joj hvala ti beskrajno. Stvarno si me malo smirila. ❤ Ma ne znam, samu sebe izludim s tim. Kliknulo mi je kao je mak "opijat" i totalno sam se prestrasila.
Sad sam isla googlat I stvarno kao ne preporucuje se zbog nekih tragova opijata… Makar ja to stvarno ne mogu vjerovat 😅 inace obozavam mak makar nisam ga cesto jela u trudnoci, mozda uopce ali igrom slucaja ne namjerno… Da je mama napravila makovnjacu udavila bi se u njoj
😣😣 vidis. Jooj 😣
Sad sam isla googlat I stvarno kao ne preporucuje se zbog nekih tragova opijata… Makar ja to stvarno ne mogu vjerovat 😅 inace obozavam mak makar nisam ga cesto jela u trudnoci, mozda uopce ali igrom slucaja ne namjerno… Da je mama napravila makovnjacu udavila bi se u njoj
😣😣 vidis. Jooj 😣
RitaM mislim da se stvarno nepotrebno opterećuješ. Od jednog ili čak par kolača bebi stvarno ne može biti ništa, druga stvar možda da svaki dan tamaniš mak i to u većim količinama, ali vjerojatno ni tada ne bi štetilo. Više štetiš ako si nepotrebno nabijaš stres.
Sortiraj odgovore
Najstariji