Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • RitaM
    03. Lipanj 2020. 15:55

Rose draga, sretno!
    Joj cure, pliz pomozite ako koja zna. Mozda bi mogla Fluffy znati, a mozda znate i vi druge. Pojela sam kolac s biskvitom od maka, stvarno je velik taj biskvit bio. Jel to opasno u trudnoci? Jao kako sam nepromisljena. 😣😣😣 uzas

dana130
    03. Lipanj 2020. 16:24

Rose, eovyn, mimoza hvala cure. I mislila sam da je okej, al bolje mi pitati 😘😘
    Curly ajme drzim fige da ste sutra doma 💙
    Trancie Da vece su 170 manje 130, na baterije. Ja sam uzimala na baterije da ne budu ovisni o uticnici.
    Rose draga sretno ❤️

Baby girl 💜

Rose1
    03. Lipanj 2020. 16:26

Hvala vam drage moje❤jos se nadam da pusem na hladno🙏

💙

Vucica
    03. Lipanj 2020. 16:31

Rose sretno! Nadam se da nije nista ali i da krene vec si u velikim tjednima!! 😘❤️
    Rita zasto mak? Sta se ne smije? Za mak stvarno nisam cula nista mozda ce druge znati

• RitaM
    03. Lipanj 2020. 16:36

Vucica

Rose sretno! Nadam se da nije nista ali i da krene vec si u velikim tjednima!! 😘❤️
    Rita zasto mak? Sta se ne smije? Za mak stvarno nisam cula nista mozda ce druge znati

A nadam se da se smije. 😣 Kao opijum i to... Bas sam se ukomirala kad mi je palo na pamet da mozda nisam trebala potamanit kolace. 

mimoza
    03. Lipanj 2020. 16:37

Rose sretno draga. Vjerujem da nije nista zabrinjavajuce, a eto i usla si u 36.tt, tako da nema potrebe za velikim stresom. Javi nam se
    Rita sta je lose u maku 🤨 Ja sam zimus, kad sam bila oko 20.tt kod mame na odmoru, cijeli pleh kolaca s makom pojela i nisam ni pomislila da je nesto lose il zabranjeno u trudnoci 😬 a i skoro sam pravila strudlu s makom i sve ok. Neka potrebe da brines

• RitaM
    03. Lipanj 2020. 16:43

mimoza

Rose sretno draga. Vjerujem da nije nista zabrinjavajuce, a eto i usla si u 36.tt, tako da nema potrebe za velikim stresom. Javi nam se
    Rita sta je lose u maku 🤨 Ja sam zimus, kad sam bila oko 20.tt kod mame na odmoru, cijeli pleh kolaca s makom pojela i nisam ni pomislila da je nesto lose il zabranjeno u trudnoci 😬 a i skoro sam pravila strudlu s makom i sve ok. Neka potrebe da brines

Mimoza, joj hvala ti beskrajno. Stvarno si me malo smirila. ❤ Ma ne znam, samu sebe izludim s tim. Kliknulo mi je kao je mak "opijat" i totalno sam se prestrasila.

Vucica
    03. Lipanj 2020. 16:47

RitaM

mimoza

Mimoza, joj hvala ti beskrajno. Stvarno si me malo smirila. ❤ Ma ne znam, samu sebe izludim s tim. Kliknulo mi je kao je mak "opijat" i totalno sam se prestrasila.

Sad sam isla googlat I stvarno kao ne preporucuje se zbog nekih tragova opijata... Makar ja to stvarno ne mogu vjerovat 😅 inace obozavam mak makar nisam ga cesto jela u trudnoci, mozda uopce ali igrom slucaja ne namjerno... Da je mama napravila makovnjacu udavila bi se u njoj 

• RitaM
    03. Lipanj 2020. 16:49

Vucica

RitaM

mimoza

Sad sam isla googlat I stvarno kao ne preporucuje se zbog nekih tragova opijata… Makar ja to stvarno ne mogu vjerovat 😅 inace obozavam mak makar nisam ga cesto jela u trudnoci, mozda uopce ali igrom slucaja ne namjerno… Da je mama napravila makovnjacu udavila bi se u njoj

😣😣 vidis. Jooj 😣

Maggy_1
    03. Lipanj 2020. 17:02

RitaM

Vucica

RitaM

mimoza

Sad sam isla googlat I stvarno kao ne preporucuje se zbog nekih tragova opijata… Makar ja to stvarno ne mogu vjerovat 😅 inace obozavam mak makar nisam ga cesto jela u trudnoci, mozda uopce ali igrom slucaja ne namjerno… Da je mama napravila makovnjacu udavila bi se u njoj

😣😣 vidis. Jooj 😣

RitaM mislim da se stvarno nepotrebno opterećuješ. Od jednog ili čak par kolača bebi stvarno ne može biti ništa, druga stvar možda da svaki dan tamaniš mak i to u većim količinama, ali vjerojatno ni tada ne bi štetilo. Više štetiš ako si nepotrebno nabijaš stres. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.