Merkur dozvolio pratnju na porodu!!
😍😍😍😘😘😘
02.07.2020. Maya 💗
27.10.2021. ❤️❤️
Ako se nekoj žuri roditi i otvoriti se, overkillajte ko ja🤣.
Datulje-+seks +šetnja + cjelodnevno navlačenje s petnaestmjesečnjakinjom = ploop'd so soon….. možda malo i prebrzo, al eto , bolje i prebrzo neko se dugo mučiti i na kraju završiti na carskom ili s komplikacijama…. 😬🤣🤣
Jedino mi taj seks jos fali u kombinaciji…
aaha, razumijem te. mene moj trolla da se tjeram. i bas me za...va. ajde, oces li, oces veceras da idemo rodit? ako ne poludim i ne posvadamo se mozda i dobijem danas, al necu se previse veselit :D
Sv Duh je dozvolio posjete valjda, ko ide da zna..
Rose javi nam se, probaj se sad malo opustit.
Vucice pricaj mi.. dobro da me niko ne važe, al nije me vise ni briga :D
Mimoza sretnooo, krenulo je pomalo ❣️🍀
Rose mene su jučer hvatale kontrakcije često, al mislim da mi se par puta i bebica tako namjestila da nisam znala šta je točno… Nakon odmora mi je prošlo. Nadam se da će i tebi proći, vjerujem da nije ništa ozbiljno 🤞🏼
Autosjedalice - cure koje ste jaje na kraju kupile i kako ste to iskombinirale s bazom? Ja uzela proučavati, magic baby ima popust, a moramo to riješiti svakako i odmah me živci uhvate, meni je to znanstvena fantastika. Htjela bih kupiti isofix da mi paše na sve sljedeće autosjedalice, a kak da to znam. Tipa da se odlučim za maxi cosi pebble pro i-size, jesam onda ubuduće ograničena na maxi cosi autosjedalice zbog baze ili ne mora značiti ni da će ostale pasati na tu istu bazu? Gledam i cybex, al onda me opet zbune te isofix baze i daljnja kupovina autosjedalica 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Jedino što olakšava je da ne moram paziti idu li na kolica jer ne mislim jaje voziti na kolicima, barem nešto… Ostalo sve mi je jako komplicirano.
Mi smo posudili jaje, ali bez baze, s remenom se osigura. Baš autosjedalicu onda planiramo uzeti onu do 36 kg Maxi cosi pa smo mirni, vrlo vj. s bazom, ali otom potom...
___
36+3
Mimoza ajde mozda si se bar sta otvorila ako nista drugo.
Mene moj prasac mali zeza da. Ceka on termin sunce mamino ahaha.
Ja odvezla pesonju na cjepljenje i da pogledaju usi jer se svako toliko cese i zacvili i na kraju je morao ostati tamo da ga uspavaju da mu jedno uho dobro ociste i da vide ako je kakva trava unutra jer se sve zagnojilo 😭😭 bas sam zalosna.
Sad cekam da zovu kad je gotov da dodem po njega uff
A jako mi je zao, ali neka mu pomognu, to je najvaznije🙂
Mimoza, držim fige da prođe sve u najboljem redu!
Curly, kako to ide sad kad si ti doma? Kako je mali bikić, kad bi njega mogli pustiti?
Cure, da vas pitam. Jednoj prijateljici strogo pri izlasku rekli da beba spava na leđima, blago povišen madrac. E sad su drugoj prije par dana rekli da nikako na leđima, na boku obavezno, srolana tetrica iza ledja, ruke naprijed…
Kakva su iskustva vas koje imate djecu, što kažu našim novima mama sada u bolnici?
___
36+3Rose, ana, ja sam od ponedjeljka popodne doma jer je petrova prekrcata. Svaki dan se izdajam, nosim mlijeko i hranim ga. Ako nalazi danas budu ok, sutra ide kuci. 🤞
Ana, po pitanju polozaja spavanja… Nove preporuke su na ledima, bez podizanja madraca, eventualno srolanoi rucnik, nikako knjiga jer je pretvrda…
Na bok se okrece odmah nakon hranjenja, na pola sata, obavezno podmetnut nesto pod leda da se ne prevali. Nakon toga mijenjat sve polozaje, ukljucujuci i potrbusni.
E, tako su rekli frendici na sv.Duhu. Ona je srolala ručnik za plažu bila.
Hvala ti na info, i držim fige da već sutra budete doma u punom broju🥰
___
36+3
Polly mi smo uzeli maxi cosi i jaje i bazu, ali ta ti je baza svakako samo za jaje. Kad bude beba prerasla jaje, onda morate i novu bazu kupiti uz novu sjedalicu.
Ena ja se nadam da ce uskoro krenuti. Eto sutra opet pregled, ali kod moje doktorice. Mada ovi u bolnici kazu da je moguce da se vratim ubrzo 😬
Dana ja sam u pocetku zadnjeg tromjesecja pocela gubiti na kilazi i po 1-2kg, ali sam sad u 9.mj sve to vratila i jos dodala na to haha Ne trebas se brinuti, varirat ce kilaza.
Rose ulaskom u 9.mj je normalno da su bh kontrakcije cesce i bolnije nego ranije. Ja ih nikad nisam ni brojala ni pratila, jer mi nikad nisu stvarale problem, a smatrala sam i da je beba vec dovoljno razvijena i spremna za van, tako da nisam sebi stvarala dodatni stres oko njih. Ali kod tebe je drugacija situacija s mirovanjem, pa bi mozda trebala kontaktirati doktora za savjet.
Mimoza sretnooo, krenulo je pomalo ❣️🍀
Rose mene su jučer hvatale kontrakcije često, al mislim da mi se par puta i bebica tako namjestila da nisam znala šta je točno… Nakon odmora mi je prošlo. Nadam se da će i tebi proći, vjerujem da nije ništa ozbiljno 🤞🏼
Autosjedalice - cure koje ste jaje na kraju kupile i kako ste to iskombinirale s bazom? Ja uzela proučavati, magic baby ima popust, a moramo to riješiti svakako i odmah me živci uhvate, meni je to znanstvena fantastika. Htjela bih kupiti isofix da mi paše na sve sljedeće autosjedalice, a kak da to znam. Tipa da se odlučim za maxi cosi pebble pro i-size, jesam onda ubuduće ograničena na maxi cosi autosjedalice zbog baze ili ne mora značiti ni da će ostale pasati na tu istu bazu? Gledam i cybex, al onda me opet zbune te isofix baze i daljnja kupovina autosjedalica 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Jedino što olakšava je da ne moram paziti idu li na kolica jer ne mislim jaje voziti na kolicima, barem nešto… Ostalo sve mi je jako komplicirano.
Mi smo posudili jaje, ali bez baze, s remenom se osigura. Baš autosjedalicu onda planiramo uzeti onu do 36 kg Maxi cosi pa smo mirni, vrlo vj. s bazom, ali otom potom…
___
36+3
Mi isto dobili jaje.. sa 6/9 mj planiramo uzeti autosjedalicu kako spada za do 4g. mislim one cybex koje imaju cijeli onaj dio naprijed ulozak da zastiti bebu dok je tako mala. mislim da ta ide bez ikakve baze u auto, nisam ziher. a bazu mi se sad ne da kupovat za par voznji, pogotovo sto imam dva jaja, a jedno mi uvijek moze bit vec zavezano u autu.
Pepilli evo bas u cekaoni u bolnici reklama. Divno jehttps://ibb.co/3znhGbt
Sto je ovo lijepo 🥰🥰🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji