Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepilli
    03. Lipanj 2020. 14:09

Ako se nekoj žuri roditi i otvoriti se, overkillajte ko ja🤣.
     Datulje-+seks +šetnja + cjelodnevno navlačenje s petnaestmjesečnjakinjom = ploop'd so soon..... možda malo i prebrzo, al eto , bolje i prebrzo neko se dugo mučiti i na kraju završiti na carskom ili s komplikacijama.... 😬🤣🤣

Sreća mamina

Dobrodošao

Trudy
    03. Lipanj 2020. 14:11

Hvala na info za Pepco 👍 
    Danas jos nema beba? 😁 Di je zapelo? 😁
    Ja cu se ubit s ovim krevetom. Blazena ikea, slozis pol stana u 2 sata. Ovi ostali ko da je netko lijevom nogom busio rupe i radio nacrte 🙄 zivcana sam ko pas jer imam 100 stvari za obavit i sve moram malog vuc sa sobom i onda to traje satima 😕 skoro sam pocela plakat od muke dok sam rucak radila 😤

Trudy
    03. Lipanj 2020. 14:12

Pepilli

Ako se nekoj žuri roditi i otvoriti se, overkillajte ko ja🤣.
    Datulje-+seks +šetnja + cjelodnevno navlačenje s petnaestmjesečnjakinjom = ploop'd so soon….. možda malo i prebrzo, al eto , bolje i prebrzo neko se dugo mučiti i na kraju završiti na carskom ili s komplikacijama…. 😬🤣🤣

Jedino mi taj seks jos fali u kombinaciji...

Polly
    03. Lipanj 2020. 14:17

Hvala na info curke, mogla bih onda pojasevima vezati jaje jer ćemo se manje voziti dok je beba, a kasnije za veću autpsjedalicu uzeti isofix, možda više smisla tako ima... 

Rose1
    03. Lipanj 2020. 14:25

Cula sam se sad s ginekologom.Rekao da vidim do veceras pa ako se ne smiri da odem na hitnu jer da mu je tesko reci preko tel.sto je jasno. Kaze da je dobro da nema bolova. Ako ne odem na hitnu, ugurao me sutra kod njega

💙

Rose1
    03. Lipanj 2020. 14:27

Polly

Hvala na info curke, mogla bih onda pojasevima vezati jaje jer ćemo se manje voziti dok je beba, a kasnije za veću autpsjedalicu uzeti isofix, možda više smisla tako ima…

Da,da, mnoge moje prijateljice vezu pojasevima

💙

• CurlySue
    03. Lipanj 2020. 14:32

anav05

Bebac24

Mimoza ajde mozda si se bar sta otvorila ako nista drugo.
    Mene moj prasac mali zeza da. Ceka on termin sunce mamino ahaha.
    Ja odvezla pesonju na cjepljenje i da pogledaju usi jer se svako toliko cese i zacvili i na kraju je morao ostati tamo da ga uspavaju da mu jedno uho dobro ociste i da vide ako je kakva trava unutra jer se sve zagnojilo 😭😭 bas sam zalosna.
    Sad cekam da zovu kad je gotov da dodem po njega uff

A jako mi je zao, ali neka mu pomognu, to je najvaznije🙂
    Mimoza, držim fige da prođe sve u najboljem redu!
    Curly, kako to ide sad kad si ti doma? Kako je mali bikić, kad bi njega mogli pustiti?
    Cure, da vas pitam. Jednoj prijateljici strogo pri izlasku rekli da beba spava na leđima, blago povišen madrac. E sad su drugoj prije par dana rekli da nikako na leđima, na boku obavezno, srolana tetrica iza ledja, ruke naprijed…
    Kakva su iskustva vas koje imate djecu, što kažu našim novima mama sada u bolnici?
    ___
    36+3

Rose, ana, ja sam od ponedjeljka popodne doma jer je petrova prekrcata. Svaki dan se izdajam, nosim mlijeko i hranim ga. Ako nalazi danas budu ok, sutra ide kuci. 🤞
    Ana, po pitanju polozaja spavanja... Nove preporuke su na ledima, bez podizanja madraca, eventualno srolanoi rucnik, nikako knjiga jer je pretvrda... 
    Na bok se okrece odmah nakon hranjenja, na pola sata, obavezno podmetnut nesto pod leda da se ne prevali. Nakon toga mijenjat sve polozaje, ukljucujuci i potrbusni. 

Trancie
    03. Lipanj 2020. 14:43

Curly drzimo fige da bikic ide sutra kuci 💜🤭 i hice sigurnooooo 
    Polly mislim da ti za jaje ne treba baza ako nisi stalno u pogonu u autu... nema smisla    nije to nesto pretesko zavrzat... meni se i sjedalica preko onog kusina veze naprijed... uvijek neko vezanje 🤭🤣🤣🤣
    Dana sto ovi avangard art pokaza...m oci su mi ispale... odma mislim koju bi... ali skupe su dosta ove svjetlece 🤭bas sad gledam da kumcetu za vjencanje uzmem neku ... 
    Rose nadam se da ce ti se smirit kontrakcije... ja isto nekad neznam procjenit jel beba ili bas kontrakcija... ali mi zna bit u kombinaciji sa pr9bavnim grcevima

ena0206
    03. Lipanj 2020. 14:57

Eovyn super za dobar pregled. Mene ginekolog isto od 35 tjedna samo prstima pregleda.. 🙈 Ali mislim da ni ne rade pred kraj bas tako cesto uzv. 

Zvonkica
    03. Lipanj 2020. 14:58

Cure da vas pozdravim, cestitam tko zaokruzuje tjedne i sretno na pregledima 🎉🎊😊
    Polozaj spavanja kad beba spava bez nadzora ja osobno je se ne bi usudila ostaviti na ledima samo iz razloga da se ne zagrcne s mlijekom...al treba ju rotirati zbog glavice...iako moj najstariji je s cca mjesec dana poceo spavati iskljucivo na trbuhu jer drugacije nije nikako htio..i tako je bilo sve dok se sam nije mogao okrenuti kako zeli..
    Svim curama koje su nestrpljive da rode, drzim fige da se stvari onda sto prije i pokrenu 😁🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.