Pepilli evo bas u cekaoni u bolnici reklama. Divno je https://ibb.co/3znhGbt
Sretno svima danas na pregledima, i cestitam na punim tjednima🎊
Hrkanje - ja hrcem oduvijek i nemirno spavam, cesto spavamo u razlicitim sobama. Kaze da se boji da me ne udari i da vidi da se tesko okrecem pa mi je prepustio krevet da se naspavam. Isto mi bas milo bude.
Zene, pisala sam nedavno da mi se smanjio apetit. Gledam u zadnjih 8 dana nisam nista dobila, cak sam izmedu 200-500g ispod. Jel jos netko u slicnoj situaciji. Jos sam ocekivala zadnje tromjesecje da cu vise doboto. Cudno mi da ni malo nisam, makar ono sto ona dobije🤔
Baby girl 💜
Mimoza sretnooo, krenulo je pomalo ❣️🍀
Rose mene su jučer hvatale kontrakcije često, al mislim da mi se par puta i bebica tako namjestila da nisam znala šta je točno... Nakon odmora mi je prošlo. Nadam se da će i tebi proći, vjerujem da nije ništa ozbiljno 🤞🏼
Autosjedalice - cure koje ste jaje na kraju kupile i kako ste to iskombinirale s bazom? Ja uzela proučavati, magic baby ima popust, a moramo to riješiti svakako i odmah me živci uhvate, meni je to znanstvena fantastika. Htjela bih kupiti isofix da mi paše na sve sljedeće autosjedalice, a kak da to znam. Tipa da se odlučim za maxi cosi pebble pro i-size, jesam onda ubuduće ograničena na maxi cosi autosjedalice zbog baze ili ne mora značiti ni da će ostale pasati na tu istu bazu? Gledam i cybex, al onda me opet zbune te isofix baze i daljnja kupovina autosjedalica 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Jedino što olakšava je da ne moram paziti idu li na kolica jer ne mislim jaje voziti na kolicima, barem nešto... Ostalo sve mi je jako komplicirano.
Mimoza ja isto toliko otvorenaaa, al kod mene nema nikakvih bolova-nista.. 🙈🙈
Kod mene ce ocito trajatiii i trajatiiii otvaranje.
Mozda kod tebe kad krene onda bas krene.
Oooo, pa bebica je taman. Bas kako treba biti. 🥰
Rose ja bi isto kao sto su i cure rekle.. Meni bi stvarno tuš toplom vodom bas pomogao. Pokusaj.. Ako vidis da su ucestale, bolje da odes provjeriti. 😊
Rose madam se da je lazna uxbuna, neka mrvice jos makar 2 tjedna s mamom. Javi nam 😘😘
Dana ajme predivno mi je sve odreda 😍😍 Sto se tice kila, ne znam...ja suprotno ali stalno zderem.
Polly ja sam uzela Maxi cosi pebble plus bez baze, ma nije komplicirano ni bez nje.
Polly ja sam kupila cybex jaje, Aton M i-size... Zato jer je to jedno od vecih jaja, ako ne i najvece na trzistu.. Beba do 87 cm moze u njega.
Dugo sam istrazivala i dobila sve preporuke za bas taj model.
Rose madam se da je lazna uxbuna, neka mrvice jos makar 2 tjedna s mamom. Javi nam 😘😘
Dana ajme predivno mi je sve odreda 😍😍 Sto se tice kila, ne znam…ja suprotno ali stalno zderem.
Polly ja sam uzela Maxi cosi pebble plus bez baze, ma nije komplicirano ni bez nje.
A ja bih voljela bazu uzeti, ne bih vezala pojasom, ne znam zašto al eto 🤷🏼♀️
Polly ja sam kupila cybex jaje, Aton M i-size… Zato jer je to jedno od vecih jaja, ako ne i najvece na trzistu.. Beba do 87 cm moze u njega.
Dugo sam istrazivala i dobila sve preporuke za bas taj model.
Bez baze? I meni se to sviđa jer je veće, ali ne znam koju bazu onda uzeti haha
Sortiraj odgovore
Najstariji