Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vucica
    03. Lipanj 2020. 12:23

Ja mislim da cu se ipak drzati spavanja na ledjima,lagano povisen madrac tetricom. Sve sto citam vise manje kaze jedino ledja i meni to logicno. 

mimoza
    03. Lipanj 2020. 12:26

Evo obavili smo pregled. Sad sam prikopcana na ctg i ako bude ok, mozemo kuci cekati, nema potrebe da budemo u bolnici jer blizu zivimo.
    Pocela sam da se otvaram jeeee Sta pije kafana, ja castim🎉😂 1.5cm otvorena haha al bolje i to nego nista. Beba procijenjena na 3.7kg
    Lenija ja sam magistrirala gljivice u ovoj trudnoci i to je to kod tebe. Ja ih imam svaki mjesec 😰

• Bebac24
    03. Lipanj 2020. 12:28

mimoza

Evo obavili smo pregled. Sad sam prikopcana na ctg i ako bude ok, mozemo kuci cekati, nema potrebe da budemo u bolnici jer blizu zivimo.
    Pocela sam da se otvaram jeeee Sta pije kafana, ja castim🎉😂 1.5cm otvorena haha al bolje i to nego nista. Beba procijenjena na 3.7kg
    Lenija ja sam magistrirala gljivice u ovoj trudnoci i to je to kod tebe. Ja ih imam svaki mjesec 😰

Ajde superrrr bar nesto da se pokrenulo 🥳🥳🥳🥳🥳

Rose1
    03. Lipanj 2020. 12:29

mimoza

Aha, tako, cak ce te pustiti...jeeeej, pocelo otvaranje

💙

Vucica
    03. Lipanj 2020. 12:30

Mimoza sretno!!! 🎉🎉🎉

Trancie
    03. Lipanj 2020. 12:36

Mimoza ko i ja  . Svaki pregeld jedna tura vaginaleta 🤦‍♀️ uzas . .  Bas su me satrale ovu trudnocu
    Vucica oni ti to stalno mjenjaju.... u bolnici je moja prije 3 g bila na boku, kazu neki ledja... a nakraju je od misec na stomaku jer je tako najbolje spavala  ..  
    Elena…. tocno to od plusa na testu pa vjecnooooo .... bit ce to sve super .. vecina ode lagano ulazi u zavrsnicu nas neke cete cekat do 8 miseca 🤭

Vrapčić123
    03. Lipanj 2020. 12:42

mimoza

Jutro cure, samo da se brzinski javim.
    Nastavio se krvavi iscjedak tokom noci. Oko 4 su poceli menstrualni bolovi, al ocito lazni, onda sam napokon zaspala. Ustala, oprala kosu (preko kade 😂) zvala moju dr i ona kaze da idem u bolnicu. Tako da evo sad krecemo, mada krvi vise nema niti bolova, ali bolje da oni provjere. Javim vam se 🥰
    Hvala sto mislite na mene ❤️

Sretnooo dragaaaa! 🧡

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    03. Lipanj 2020. 12:42

Cure, pitanje u vezi kontrakcija. Ja imam osjecaj da one od sinoc ne staju. Nisu bolne, samo se trbuh stvrdne. Jos nekome? Da zovem gineka?

💙

Vucica
    03. Lipanj 2020. 12:46

Trancie a znam stalno se te stvari mijenjaju, ne samo spavanje nego sve, a opet moras nesto odluciti :)
    Citam knjigu SAMOPOUZDANI RODITELJI slucajno naletila na nju, i svidja mi se kako zena pise, dosta realno mi se cini barem do sad. Inace nisam bas za te odgojne 😅

03. Lipanj 2020. 12:48

Mimoza, sretnooo 🎉 

Mila, predivno ❣️

Spavanje - polubok s potporom i povišen madrac

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.