Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trancie
    28. Svibanj 2020. 18:01

Rose i ostale curke super za preglede .. 
    Zvoncica meni je genijalan taj nastavak... uvijek imam pak zapakovan u pripremi... uzela.sam odmah i bila omron duo baby i inhalator sa aspiratoro. I stvarno sam zadovoljna bila.
    Rio vidim da je sve ok!!! 
    Lidl prelose mi je sta su ponudili za trudnice i bebe za iduci tjedan , bas me razocaralo 🤦‍♀️     nakraju sam si narucila u Nexta haljinicu pamucnu da imam ... i naravno starijoj curki cijelu garderobu za ljeto i jedan kombinezonic little sister za malu seku

Mila7
    28. Svibanj 2020. 18:13

Tonka imam inducirani porod jer imam iza sebe dva carska reza a na zadnjem pregledu mi se oziljak ful skratio pa je dr strah da mi ne krenu kontrakcije (koje me stalno zezaju) i dođe do rupture maternice. Iduci uto sam punih 38tjedana, beba ima ok kilazu tako da smo dogovorile dan poroda.
    Mimoza krafne izgledaju kao iz casopisa, bas bi ih smazala 🥰
    Zmya obozavam pasticadu, bas mi izgleda mljaaaaac 😍

yvette
    28. Svibanj 2020. 18:14

Curke cestitam na uspjesnim pregledima !! 🥳🎉

mimoza
    28. Svibanj 2020. 18:25

Krafne bih vam svima poslala, stvarno mi nikad nisu ljepse bile, pogotovo tople dok linolada curi iz njih. Miz je smazao odmah s nogu 3 komada 😁
    Rose, Trudy super za dobre preglede i velike bebe. Rose sve si blize terminu, bas mi je drago da si izdrzala dugo i jos cete 🥰
    Yvette i meni je neki dan kolegica s posla rekla, kada je vidjela moju sliku, da pitam doktoricu je li mozda nosim blizance s obzirom na velicinu trbuha 🤨 Ne razumijem takve glupe komentare. Ja sam joj samo rekla da sigurno odavno nije vidjela trudnicu u terminu i da cemo vidjeti na porodu koliko je beba unutra. 

• CurlySue
    28. Svibanj 2020. 18:26

Drage moje, cijeli dan vas pokusavam procitat u naletima i sad kad sam dosla do kraja nista nisam upamtila. Stanje u bolnici je kaoticno, odjeli su razmjesteni, mame dojilje imaju namjeru prebacit u neki cumez na prastarom odjelu s katastrofalnim uvjetima i tak... Tuga, cemer i jad 😒
    Bikic je dobro, cekamo kilazu, izasao je iz inkubatora i pokusava jesti na bocicu, ali jos uvijek nema dovoljno energije. Danas su mi ga zbog donacije i reportaze ipak dali u ruke, na mazenje, no hranjenje nismo odradili jer je zaspao 🙈 toliko je malecni i sve me bilo strah prebacivat ga po rukama, a kad vidim sestre sta rade s njima, pokocim se od straha 😂
    Saljem vam svima puno 😘🤗 pogotovo krafnicama u bolnici i zelim vam da svi ti problemi produ cim prije. 

• Bebac24
    28. Svibanj 2020. 18:33

mimoza

MMila drz fige da ovaj put ne bude isti scenarij sa vodenjakom i da se uspijes dobro naspavati prije poroda, ipak je to sad ogromno uzbudjenje 🤗
    Tonka hvala Bogu da je sad sve dobro sa ctg-om. Ocito mu je ponestalo mjesta unutra, a neka visa sila ne da da ide van. U istom smo sosu 🤨
    Ananas je li istina da ubrzava otvaranje? Nesto sam kao nacula, pa bih da probam. Ima da nestane ova cijela konzerva danas 😂
    Evo i da zatvorim sezonu krafnica u mojoj trudnoci 🤗
    https://ibb.co/ZH2jW0Q

Odg redom jer dok procitam zab cu. 
    Ja sam prosli tjedan pojrla cijelu konzervu u 2 dana. E sad dal je to sve skupa pomoglo za lazne trudove neznam. Kazu da svjezi ananas se jede/ ne jede u trudnoci do kraja a ovaj konzervirani moze

28. Svibanj 2020. 18:34

Merkur ima neonatologiju? Ili se bebe salju u Petrovu? Sad kad ste spomenule kavu na Merkuru sam se toga sjetila 😂
    Cure u bolnicama drzite se!! 
    Kaktusica izgledas super 😍 
    Zmya, Mimoza hranu uopce necu komentirati, ja cu jedva cekati roditi da se mogu najesti! 😂😂😂 
    CurlySue sestre prebacuju te bebe kao da su od plastike, ja se bojim krivo i pogledati u njih, kamoli ih tako prebacivati 😅 jel bikic jos u grijanom kreveticu ili je s tobom? 
    Dana trbuh ti se nije spustio po meni, svasta! Svakakvih ljudi ima. Kao sto je meni susjeda uz druge zgrade koju sam 3x vidjela u zivotu i 2x pricala s njom pomazila trbuh, doslo mi je da je mlatnem s torbom u glavu. Pa sta ti ljudi misle? Da ja nosam trbuh i da mi svaka budala moze prici na semaforu i mazit trbuh? WTF 🤯

Rose1
    28. Svibanj 2020. 18:36

Mimoza krafnice izgledaju stvarno savrseno
    Zmya jao, gladna sam, top, bravo
    Dana ja isto ne vidim da se spustio🤷‍♀️
    Danijela odlicno da si doma🥳🥳🥳

Trudy odlicno, drago mi je da je sve superrr, izdrzat ces ti jos bome
    Kaktusica, Trancie, Rio, Mimoza hvalajos cu mirovati pa cemo vidjeti iako rekao da ne mirujem strogo
    Curly joj, bas mi je zao sto vas tako prebacuju☹zalosne su te nase bolnice☹glavno da mali bikic napreduje, a imat ce i sve vise energije pa cete se moci vise maziti i papati. Drzim figice da cim prije odete kuci, saljem vam pozitivne vibrice i 😘🤗
    10.6.pregled

💙

Rose1
    28. Svibanj 2020. 18:42

https://ibb.co/vCWKQvZ
    Evo i nas, trbuh je oooogroooomaaan, ja se nisam bas udebljala, ali trbuh jao

💙

Rose1
    28. Svibanj 2020. 18:45

fenjer

Merkur ima neonatologiju? Ili se bebe salju u Petrovu? Sad kad ste spomenule kavu na Merkuru sam se toga sjetila 😂
    Cure u bolnicama drzite se!!
    Kaktusica izgledas super 😍
    Zmya, Mimoza hranu uopce necu komentirati, ja cu jedva cekati roditi da se mogu najesti! 😂😂😂
    CurlySue sestre prebacuju te bebe kao da su od plastike, ja se bojim krivo i pogledati u njih, kamoli ih tako prebacivati 😅 jel bikic jos u grijanom kreveticu ili je s tobom?
    Dana trbuh ti se nije spustio po meni, svasta! Svakakvih ljudi ima. Kao sto je meni susjeda uz druge zgrade koju sam 3x vidjela u zivotu i 2x pricala s njom pomazila trbuh, doslo mi je da je mlatnem s torbom u glavu. Pa sta ti ljudi misle? Da ja nosam trbuh i da mi svaka budala moze prici na semaforu i mazit trbuh? WTF 🤯

To mi grozno, jao. Ne volim to pipkanje trbuha, gluposti, pogotovo od susjeda😤

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.