Rose i ostale curke super za preglede ..
Zvoncica meni je genijalan taj nastavak... uvijek imam pak zapakovan u pripremi... uzela.sam odmah i bila omron duo baby i inhalator sa aspiratoro. I stvarno sam zadovoljna bila.
Rio vidim da je sve ok!!!
Lidl prelose mi je sta su ponudili za trudnice i bebe za iduci tjedan , bas me razocaralo 🤦♀️ nakraju sam si narucila u Nexta haljinicu pamucnu da imam ... i naravno starijoj curki cijelu garderobu za ljeto i jedan kombinezonic little sister za malu seku
Tonka imam inducirani porod jer imam iza sebe dva carska reza a na zadnjem pregledu mi se oziljak ful skratio pa je dr strah da mi ne krenu kontrakcije (koje me stalno zezaju) i dođe do rupture maternice. Iduci uto sam punih 38tjedana, beba ima ok kilazu tako da smo dogovorile dan poroda.
Mimoza krafne izgledaju kao iz casopisa, bas bi ih smazala 🥰
Zmya obozavam pasticadu, bas mi izgleda mljaaaaac 😍
Krafne bih vam svima poslala, stvarno mi nikad nisu ljepse bile, pogotovo tople dok linolada curi iz njih. Miz je smazao odmah s nogu 3 komada 😁
Rose, Trudy super za dobre preglede i velike bebe. Rose sve si blize terminu, bas mi je drago da si izdrzala dugo i jos cete 🥰
Yvette i meni je neki dan kolegica s posla rekla, kada je vidjela moju sliku, da pitam doktoricu je li mozda nosim blizance s obzirom na velicinu trbuha 🤨 Ne razumijem takve glupe komentare. Ja sam joj samo rekla da sigurno odavno nije vidjela trudnicu u terminu i da cemo vidjeti na porodu koliko je beba unutra.
Drage moje, cijeli dan vas pokusavam procitat u naletima i sad kad sam dosla do kraja nista nisam upamtila. Stanje u bolnici je kaoticno, odjeli su razmjesteni, mame dojilje imaju namjeru prebacit u neki cumez na prastarom odjelu s katastrofalnim uvjetima i tak... Tuga, cemer i jad 😒
Bikic je dobro, cekamo kilazu, izasao je iz inkubatora i pokusava jesti na bocicu, ali jos uvijek nema dovoljno energije. Danas su mi ga zbog donacije i reportaze ipak dali u ruke, na mazenje, no hranjenje nismo odradili jer je zaspao 🙈 toliko je malecni i sve me bilo strah prebacivat ga po rukama, a kad vidim sestre sta rade s njima, pokocim se od straha 😂
Saljem vam svima puno 😘🤗 pogotovo krafnicama u bolnici i zelim vam da svi ti problemi produ cim prije.
MMila drz fige da ovaj put ne bude isti scenarij sa vodenjakom i da se uspijes dobro naspavati prije poroda, ipak je to sad ogromno uzbudjenje 🤗
Tonka hvala Bogu da je sad sve dobro sa ctg-om. Ocito mu je ponestalo mjesta unutra, a neka visa sila ne da da ide van. U istom smo sosu 🤨
Ananas je li istina da ubrzava otvaranje? Nesto sam kao nacula, pa bih da probam. Ima da nestane ova cijela konzerva danas 😂
Evo i da zatvorim sezonu krafnica u mojoj trudnoci 🤗
https://ibb.co/ZH2jW0Q
Odg redom jer dok procitam zab cu.
Ja sam prosli tjedan pojrla cijelu konzervu u 2 dana. E sad dal je to sve skupa pomoglo za lazne trudove neznam. Kazu da svjezi ananas se jede/ ne jede u trudnoci do kraja a ovaj konzervirani moze
Merkur ima neonatologiju? Ili se bebe salju u Petrovu? Sad kad ste spomenule kavu na Merkuru sam se toga sjetila 😂
Cure u bolnicama drzite se!!
Kaktusica izgledas super 😍
Zmya, Mimoza hranu uopce necu komentirati, ja cu jedva cekati roditi da se mogu najesti! 😂😂😂
CurlySue sestre prebacuju te bebe kao da su od plastike, ja se bojim krivo i pogledati u njih, kamoli ih tako prebacivati 😅 jel bikic jos u grijanom kreveticu ili je s tobom?
Dana trbuh ti se nije spustio po meni, svasta! Svakakvih ljudi ima. Kao sto je meni susjeda uz druge zgrade koju sam 3x vidjela u zivotu i 2x pricala s njom pomazila trbuh, doslo mi je da je mlatnem s torbom u glavu. Pa sta ti ljudi misle? Da ja nosam trbuh i da mi svaka budala moze prici na semaforu i mazit trbuh? WTF 🤯
Mimoza krafnice izgledaju stvarno savrseno
Zmya jao, gladna sam, top, bravo
Dana ja isto ne vidim da se spustio🤷♀️
Danijela odlicno da si doma🥳🥳🥳
Trudy odlicno, drago mi je da je sve superrr, izdrzat ces ti jos bome
Kaktusica, Trancie, Rio, Mimoza hvala❤ jos cu mirovati pa cemo vidjeti iako rekao da ne mirujem strogo
Curly joj, bas mi je zao sto vas tako prebacuju☹zalosne su te nase bolnice☹glavno da mali bikic napreduje, a imat ce i sve vise energije pa cete se moci vise maziti i papati. Drzim figice da cim prije odete kuci, saljem vam pozitivne vibrice i 😘🤗
10.6.pregled
💙
https://ibb.co/vCWKQvZ
Evo i nas, trbuh je oooogroooomaaan, ja se nisam bas udebljala, ali trbuh jao
💙
Merkur ima neonatologiju? Ili se bebe salju u Petrovu? Sad kad ste spomenule kavu na Merkuru sam se toga sjetila 😂
Cure u bolnicama drzite se!!
Kaktusica izgledas super 😍
Zmya, Mimoza hranu uopce necu komentirati, ja cu jedva cekati roditi da se mogu najesti! 😂😂😂
CurlySue sestre prebacuju te bebe kao da su od plastike, ja se bojim krivo i pogledati u njih, kamoli ih tako prebacivati 😅 jel bikic jos u grijanom kreveticu ili je s tobom?
Dana trbuh ti se nije spustio po meni, svasta! Svakakvih ljudi ima. Kao sto je meni susjeda uz druge zgrade koju sam 3x vidjela u zivotu i 2x pricala s njom pomazila trbuh, doslo mi je da je mlatnem s torbom u glavu. Pa sta ti ljudi misle? Da ja nosam trbuh i da mi svaka budala moze prici na semaforu i mazit trbuh? WTF 🤯
To mi grozno, jao. Ne volim to pipkanje trbuha, gluposti, pogotovo od susjeda😤
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji