Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonka341
    28. Svibanj 2020. 16:06

Kolacic ja sam svakako htjela izbjeci indukciju ako je moguce i jos uvijek se nadam da se mozda to sve ipak samo pokrene.., a praksa je takva da nazalost kad je u pitanju visok tlak ili neki drugi zdrastveni problem ne zele previse cekati zbog svakakvih komplikacija koje mogu nastupiti i biti puno gore od induciranog poroda, ali dobro s 40 tjedana beba je svakako zrela.., meni je prvi porod i ne znam sta me ceka ali mislim si bol kakva god da je proci ce, bitno da sve prode u redu, isto me puno vise strah svega sto slijedi nakon i kako cemo se snaci u svemu.
    Mimoza bebicama nam je super unutra a i neka ih jos malo tu 😍👶🏼, bas ce mi bit cudno u pocetku kad vise nece biti u trbuhu.

Ante 💙 Maro 💙

• BackInBlack
    28. Svibanj 2020. 16:11

Pozdrav cure!
    Hvala vam svima na podrsci!😉

Cestitam svima tko zaokruzuje tjedne!Cestitke na dobrim pregledima!

S obzirom da je sve ok i samnom i s bebicom danas su odlucili da cemo  cekati do iduceg cetvrtka kad cu biti punih 39tt, osim ako se u meduvremenu nesto ne dogodi. Tako da eto  jos barem tjedan dana moram biti i bolnici. Tlaka mi je to, ali znam da zele najbolje pa cu izdrzati, nema druge.

38+6

Pepilli
    28. Svibanj 2020. 16:11

Kaktusica ja sam igrala rukomet kroz cijelu srednju školu , onda je donekle bilo i dobro jer sam imala kondiciju ,al neću spominjati koliko puta me znao uhvatiti grč baš oko kuka  ili napadaj astme. Al rukomet sam prestala igrati zbog par uzastopnih lomova prstiju kad mi je doktor u bolnici rekao da bi bolje prošla kao balerina zbog konstitucije nego rukometašica. Poslije se nasmijao kad je saznao da Niš od baleta i plesa zbog  kukova...   Onda sam upoznala svog dečka/muža ,počela mu kuhati  a moja guza rasti 😂. Sad sam Sladoguzac 😂 jednom mi  je za vrijeme S baš zaštekalo u kuku, it was horrifying.   
    Mimozaaa ajme što mi radiš s tim krafnama , to nije humano. 🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤

Sreća mamina

Dobrodošao

Žuža
    28. Svibanj 2020. 16:16

Kolacic mislim da ti ne mozes birati hoces/neces na inducirani. To ti oni odredjuju ovisno o tvom stanju. Ja iskreno nikad ne bih proturijecila lijecniku da mi kaze da je situacija takva da moram na indukciju i da ja kazem da ipak ne bih i da to odbijam. A tipa presla debelo termin, ctg ne valja,... Smatram da indukcija ide uvijek s dobrim razlogom. 
    Mimoza evo bas i ja planiram po ananas 😂 Samo brijem da treba svjezi, a ne ovaj iz konzerve. Iako je meni iz konzerve finiji. Bar je sladji ak nista drugo.
    Kaktusice totalno si zgodna 😍 Probleme s kukovima imas oduvijek ili ono, od odrasle dobi?

zmya
    28. Svibanj 2020. 16:17

Vucice hjoj ja ne znam, kaf meni krene neznam kako cu prepoznat, ako i jesu trudovi, ma neka nama krafnica, ako ne bude ovaj tjedan neka sljedeci tjedan sigurno dakle imamo barem dvije 🥰
    Mimoza krafnice su ti savrseneeeee njam! 
    Ja lezim, prebila sam se od hrane, sve smo slistili, nema vise pasticade. Seka je jela neke vege svoje, caca je zadovoljan kaze da je bas prava pasticada, tako da mi je evo drago. Njoke isto zamisila, otekla sam od stajanja u kuhinji, bebac se umirio sav nesto, ja evo u horizontali pa nek se slegne ruckic malo cemo svi zajedno prosetati.
    Sjetila sam se da nisam slikala kad sam vec pocela jest pa izgleda neredno al je jako jako fino bilo! Obicno sam kriticna kad nesto spremam i uvijek mi je naaah moze bolje ovako il onako, al sada je ovo bas bilo fantasticno! 
    https://ibb.co/Kr8FkDn

https://ibb.co/rkxmphf

zmya
    28. Svibanj 2020. 16:19

Kaktusica ko manekenka! 🥰
    Svea nemam pojma, ako mi se i poceo spustat jos nisam primjetila neku promjenu, jedino sta mi nikad nije gore bilo sa piskenjem stalno moram na wc 😁

DanijelaBB
    28. Svibanj 2020. 16:28

Cure hvala puno na podršci nama bolničarkama Tonki, Amneris i meni… aliiiii ja san danas otpuštena doma 😊. Jutros na viziti mi doktorica rekla da su mi žućne kiseline malo povišene -19- ali da to nije velika vrijednost za koju je potrebno bolničko liječenje odnosno da mogu kontrole radit ambulantno. Jutrošnji ctg mi je bio odličan, ta ista doktorica me je pregledala ultrazvukom i potvrdila jučerašnja dva pregleda, bebino općenito stanje je odlično. Stvarno su svi detaljno sve pogledali, jučer moj ginekolog doktorica koja me jučer pop zaprimila i ova jutros tako da se stvarno nadan da nema mista brigi. Cura je teška po mom ginek 2380, a po ovoj dr jutros 2500. Dobila san neke tablete Ursofalk 3×1, u Ponediljak iden na kontrolni ctg u bolnicu, a u Četvrtak vadit žućne kiseline isto u bolnicu da vidimo da li su se smanjile uz terapiju. U Četvrtak san također na pregledu kod svog ginekologa kojeg ću od sada viđat svaki tjedan.
    Fluffy jesu ti poznate ove tablete Ursofalk? Piše da se između ostalog koriste baš za lječenje kolestaze u trudnoći.
    Amneris i Tonka držite se cure znan da nije lako, ja san bila nepuna 24h po bolnici pa mi je teško palo. Sinoć jedva nekako zaspala u 1h, a sestra jutros već u 6:20h banila u sobu. Tako da san spavala danas od 12-16h skoro.
    Pozdrav mamicama,bebicama i svim našim trudnicama.

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

DanijelaBB
    28. Svibanj 2020. 16:30

zmya

Vucice hjoj ja ne znam, kaf meni krene neznam kako cu prepoznat, ako i jesu trudovi, ma neka nama krafnica, ako ne bude ovaj tjedan neka sljedeci tjedan sigurno dakle imamo barem dvije 🥰
    Mimoza krafnice su ti savrseneeeee njam!
    Ja lezim, prebila sam se od hrane, sve smo slistili, nema vise pasticade. Seka je jela neke vege svoje, caca je zadovoljan kaze da je bas prava pasticada, tako da mi je evo drago. Njoke isto zamisila, otekla sam od stajanja u kuhinji, bebac se umirio sav nesto, ja evo u horizontali pa nek se slegne ruckic malo cemo svi zajedno prosetati.
    Sjetila sam se da nisam slikala kad sam vec pocela jest pa izgleda neredno al je jako jako fino bilo! Obicno sam kriticna kad nesto spremam i uvijek mi je naaah moze bolje ovako il onako, al sada je ovo bas bilo fantasticno!
    https://ibb.co/Kr8FkDn

https://ibb.co/rkxmphf

Zmya ovo izgleda top...guzicu bi dala za pašticadu i domaće njoke. Obožavan 😋

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

dana130
    28. Svibanj 2020. 16:38

Citam kasnije, a i nije cijeli kolaz. Al evo da vidite kako mi se spuatio trbuh po rijecima kolegoce 🤦‍♀️
    https://ibb.co/7yXW6XB

Baby girl 💜

kaktusica
    28. Svibanj 2020. 16:57

Dana recj toj kolegici da ima dobrih oftalmologa u KBC-u, jel ta corava 🤨🙄
    Pepili meni je dodatno postavljena i dijagnoza Coxa saltans, tzv. skljocavi kuk, kost prilikom hodanja zapinje o rub tetive, ma fuj, katastrofa. A onda od kuka pate i koljena, imam i patellu altu, nekad mi zna izaci iz lezaja pa sama vratimcasicu, grozan osjecaj...
    Žuža probleni su poceli negdje s 14 god kad sam h jedno ljeto narasla 10cm. Onda sam morala na fizikalne, struju, vjezbe, vakuum... Ali kako sam bila jako jako mrsavo dijete (na 180cm sam imala 52kg) nije me toliko boljelo. Prije trudnoce sam imala na 183cm 63-65 kg i to mi je bilo idealno a sad s ovih 13kg viska pati cijeli skelet. 
    Mimoza jao jao jao pa one krafne izgledaju savrseno, ajme posalji mi onaj jedan tanjur 😍😍😍
    Zmya iu, mljacic, uopce ne sumnjam da je pasticada za prste polizati 😍 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.