Preletila sam vase postove, vidim da vas je dosta u bolnici uh…
Ja bila zadnji put na pregledu kod svoje gin. Cim je vidila otpusno samo me stavila na ctg i tjt. Ni uzv ni pregled dali sam otvorena 😔prvi put da sam izasla tuzna. Kaze posto nemam trudova da se sigurno nista nisam ni otvorila.
Uglavnom dala mi nove uputnice i 1.6 pocinjem u TA.
I da, dosao bris negativan jeej😊
Odlicno za bris i dobar ctg🥳a mogla te brzinski bar pregledati...eh
💙
Hvala cure.
Ee da Kaktusice, zaboravila sam komentirati da stvarno lijepo izgledas i fit🥰
Rose, cekamo tvoj pregled i vijesti..sretno 🤗🤗
Mrvicak, iduci pregled 15.6....tad radim ctg i briseve 😀
Tonka ako mozrs javi se cesce, cisto da znamo kako si 😘
Mimoza, da, za utorak imam dogovoren porod. Iskreno jedva cekam, uzbuđena cu biti vjerovatno dan ranije, al za promjenu godilo bi mi da bez frke i jurnjave idem u rodiliste. Prije mi je oba puta vodenjak puknuo usred noci pa jurnjava i rodiliste 🤭
Zbog cega moras na indukciju? Promaklo mi je.., evo mozda rodimo na isti dan ☺, meni su isto rekli da dodem 2.6 u utorak ako ne rodim do tada i onda bi u ponoc isla indukcija tako da 3.ili 4.6 sigurno imam svoju bebicu 😍
Ante 💙 Maro 💙
Bebac super da su bris i ctg u redu ali bas glupo da te nije pregledala...:/
Ante 💙 Maro 💙
Bebac super za ctg, znam kako ti je jer sam i ja na istu foru ostala bez pregleda (mada mi je najavljeno zadnji put da dolazim samo na ctg) ali još samo maločestitke na negativnom brisu!!
Ja još uvijek nemam uputnicu za porod, kad ste vi dobile? Idući pregled bude s 38+2 pa se nadam onda, al tako sam nagađala i za ovaj pa još ništa.
Ja sam dobila sa 36+3 jer je veliki i eto dobro da sam imala jer mi je trebala u ned. Pa mi je sad dala novu za porod i i d1 za TA.
to ce mi bit prvi put da idem u TA jer sa prvim nisam nikad. A mozda i rodim do 1.6 pa izbjegnem i to ahahaha.
Eto izaslo u novinama kako nasa nova bolnica od kad je u funkciji nema bas tople vode.
Meni zao sta si ni jednom nisam okrenula toplu bar bi znala jel ima ili ne. Jer mi je bilo prevruce tamo i pahalo mi ledeno. Mada se nisam ni tusirala jer sam odmah dr dan isla doma.
Da vas sve pozdravim i cestitam nove pune tjedne 🥳🤗☀️ Vidim da smo za sada jos uvijek sve 2u1...kroz koji dan ce biti navala bebica 🥰🥰.
Nasim mamicama cestitam na predivnim porukama, divim se kako se snalazite. I sama se brinem kao i hrpa cura koje jos nisu rodile kako cu ovo kako cu ono, kako cu znati jel dosta jelo, kako cu znati jel ju nesto boli 🙈🙈🙈. Iskreno oko poroda ne brinem ni 5% koliko oko svih tih tema koje dolaze kasnije nakon sto dodemo doma. Ali valjda sve ide nekako instinktivno 🥰🥰.
Ja uzivam...iako moram reci da nisam naviknuta na ovakvo vrijeme u ovo doba godine u Vzu. Svaki dan puse vjetar, kisa, tuca...kratke rukave sam u ovih tjedan dana obukla 1x. Vise sam gore na sjeveru u kracoj robi nego ovdje u Hr...ali dobro. Ljepo se malo maknuti od svakodnevice. Gutim se u jagodama, cevapima (doslovno prepecenima na grillu 😂😂), odojku, bureku...tako da, kada se vratim, ocekujem da ce bebica itekako nabrati na kilazi. 😁🙈
Vidim razmisljate o induciranim porodima na datum termina. Bas sam jucer bila u jednom drustvu gdje mi je jedan par potvrdio ono sto sam i sama za sebe mislila. Definitivno cu bebicu ostaviti u trbuhu koliko ce maximalno prirodno zeljeti da se ne ugrozava zdravlje nje ilj mene. Ne mislim se zuriti induciranim porodom na tocan termin. Tako su porodili moju poznanicu i bas su mi ona i njen suprug pricali da ni ona ni beba nisu jos bile spremne za taj cin. Imala je problema i na porodu i kasnije sa dojenjem. I bebica je imala nekih komplikacija na pocetku. Rekli su da su iduca 2 djeteta ostavili do iza termina i porodili se skroz normalno (uz sve najnormalnije bolove i situacije koje idu uz porod), ali mlijeko je navodno odmah nadoslo i sve je nekako bilo lakse. Znam da je svaka situacija posebna, ali eto jednog njenog iskustva o inducitanom porodu na tocan dan termina.
Nadam se da vas nisam previse zagnjavila. 😁🙈
Cure u bolnicama, drzite se...bit ce sve to u redu! 😘
Hvala vam svima na komplimentima,bas ste me raznjezile 😍🥰😘
I hvala svima redom za informacije, da, vidim da je svugdje drugacije. Zvat cu drugi tjedan dole u Du HZZO pa pitati. Ako svi nogu mailom onda mogu i ja , taman posla da se vracam dole zbog 2 papira. How yes no 🤨🙄
Fluffy uf, nazalost i mislila sam da ne smijem nista trackati 😪 Ali hvala ti 😘
Rose ja imam displaziju oba kuka, to znaci da mi kuk nije do kraja u casici, lijevi kuk mi je 2/3 a ovaj bolni, desni samo 1/3. Ne smijem raditi spagu, jako se udebljati itd. jer bi morala hitno na operaciju. Ovako ako doguram sa svojim kukom do 50.godine lupat cu se nogom u guzicu od srece. A boli bas jako jako…stavim ja i jastuk medju noge, podbocim kicmu al nista ne pomaze.
Trudy meni je s malim bio dr. Vlasic, od Karin Kuljanic bivsi muz, savrsen je bio, njezan, pazljiv i strucan. On je otisao u Split 😔
I feel ya sister!
Ja sam rođena isto s displazijom kukova ,ali su mi nakon svih terapija iz djetinjstva ostale samo plitke čašice. Usprkos tome,nisam nikad u školi trčala onih famoznih 6 minuta , radila ponavljajuće vježbe iz kuka, gimnastičke elemente niti vozila bicikl dalje od sela. Da ne govorim koliko mi je opterećenje na svojih 163 cm imati sada 79 kg , i koliko sam noći proplakala zbog preteške torbe...
Sreća mamina
Dobrodošao
Pepili zao mi je da i ti beres istu muku 😔 A ja se profesionalno bavila sportom, trcala na 60m, 13 godina odbojke poslije ali jbga, ostavilo je traga na kostima. Kad je bila prva trudnoca morala sam i kod ortopeda na par kontrola pa zato sad ne moram ali natukla sam ipak malo previse kila...
Kolacic samo ti uzivaj i neka te razmaze 🥰 A sto se tice induciranog poroda, nema tu pravila, porod se inducira uglavnom zbog indikacija koje zahtijevaju raniji porod zbog zdravlja mame ili bebe. Tu ja vjerujem struci ipak.
Vucice kako si sad?
MMila drz fige da ovaj put ne bude isti scenarij sa vodenjakom i da se uspijes dobro naspavati prije poroda, ipak je to sad ogromno uzbudjenje 🤗
Tonka hvala Bogu da je sad sve dobro sa ctg-om. Ocito mu je ponestalo mjesta unutra, a neka visa sila ne da da ide van. U istom smo sosu 🤨
Ananas je li istina da ubrzava otvaranje? Nesto sam kao nacula, pa bih da probam. Ima da nestane ova cijela konzerva danas 😂
Evo i da zatvorim sezonu krafnica u mojoj trudnoci 🤗
https://ibb.co/ZH2jW0Q
Kaktusica samo me jos bole ledja lagano, ali nije se vise ono ponavljalo... Najela sam se fino i odmaram pa cemo vidjet 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji