Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Svibanj 2020. 17:02

Curke tek se sada javljam jer mi je mobitel pao iza kreveta i čekala sam muža da ga izvadi. Preletila sam  postove ali rijetko što zapamtila. 
    Kaktusice, bas si lijepa trudnica 🤰 👏 
    Dana, ja ne bih rekla da ti se spustio. Vidi se da raste ali je isti što se tiče položaja ili ja ne vidim dobro. 
    Vucice, to je vjr malo jaca bh kontrakcija. 
    Curke koje ste po bolnicama, izdržite jos malo, znate za sto je sve to 🙏
    Dora i ostale mamice, drago mi je da je sve ok i da napredujete. S vremenom ce biti jos lakse. 
    Ja sam danas extra, poletna, na momente zaboravim da sam trudna. Stomak mi je alien oblika, cijeli dan me gura stopalom na desnu stranu i štuca 😂😂
    Ne mogu dočekati pregled ujutro da vidim jesam li se išta otvorila. Prijavljujem proljev već dva dana, dva puta dnevno. Moguće da je krenilo čišćenje crijeva. Pritisak nikakac ne osjećam pa pretpostavljam da malena nije još ušla u zdjelicu skroz, kao što je bila u onim rizičnim tjednima. 

28. Svibanj 2020. 17:17

Dora tek sada vidim tvoj post. Molim te pazi na sebe jer si ti njima najbitnija za hranu. Dobro su te cure savjetovale, alarm za vodu i hranu. 
    A za Rose i mene, rugala sam se i ja da ću na kraju prenijeti. Hahha, moj novi cilj je 36 tt nego se borim sama sa sobom je li to puni 36. ili 35.tt (ulazak u 36), ali to su slatke brige. Hahha

Rio jako mi je žao što si se uplašila. Volje da si otišla do Petrove i drago mi je da su ti bili super. Meni su isto ima par dana bili odlični, za svaku pohvalu. 

Vrapčić123
    28. Svibanj 2020. 17:21

Dana meni se ovo baš ne čini tako kako ta žena tvrdi. Čini mi se kao da ti je kao i prije. Čini mi se da se položaj trbuha nije mijenjao. 🤷‍♀️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    28. Svibanj 2020. 17:21

Gotov pregled, beba 2300, kaze doktor sve ok. Radila ctg, sve ok, jedna kontrakcija slaba bila. Nije htio mjeriti cerviks, rekao nema smisla, nista necemo s tim dobiti. Uzeo mi bris jer s obzirom na situaciju da ga imamo ranije
    Poslije vas citam

💙

Vrapčić123
    28. Svibanj 2020. 17:23

Mimoza krafne izgledaju brutalnoo! 😋😋😋

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

yvette
    28. Svibanj 2020. 17:26

Dora  nismo jos preselili🙄🙄🙄 ocito cu iz bolnice u drugi stam, dio stvari smo prenijeli, dio kaze muz da ce on jer faking radovi jos nisu gotovi. Necu puno o tome jer imam uzasne glavobolje za koje sam sigurna da su izazvane ovom situacijom.
    Citala sam da se izdajas pa ih hranis. Svaka cast, ti ne da radis dupli posao nego cetverostruki. Kad sam to procitala me ne cudi da ne stignes ni jest ni piti...
    Rio te macke su zafrkane. Ja sam isto zbog svoje pala prije nekoliko mjeseci, zastala je taman kad sam zakoracala i da sam nastavila ugazila bi je za vrat  (moguce i ubila sa svojom tezinom), tako sam se u hodu uhvatila za prenosne skale koje su pale a ja pala srecom u cucanj. Uh nije mi bilo svejedno kad sam razmislila kako je moglo zavrsiti...
    Kaktusice a bas divno izgledas 😍
    Mila mene je nedavno komentirao poznanik kako tek sada vidi kolika sam jer sam inace bila mrsavica pa nije dozivljavao da sam krupna zena 😂 najzanimljivije od svega je tko to kaze, covjek od 120 kila. Dobila sam 13 kg i svi mi kazu da imam samo trbuh. Jbt nisu mi jasni ljudi koji se cude necijem izgledu u 9.mj trudnoce. Naravno da ne mozemo u trudnoci izgledati kao prije nje niti bi trebali niti zelimo 🤷‍♀️ Ja se dobro osjecam u svojoj kozi, ali mi je taj komentar ozbiljno poljuljao samopouzdanje i trebalo mi je nekoliko dana da se prestanem osjecati kao 🐷 
    Mimoza krafnice 😍😍😍 bas mi se jedu

yvette
    28. Svibanj 2020. 17:30

Danijela super sto izlazis
    BackInBlack drzi se, jos malo pa ces kuci 💕

28. Svibanj 2020. 17:40

NADOLAZEĆI PREGLEDI:
    SVIBANJ
    mrvicak - 29.5.
    Pepili - 29.5.
    Svea - 29. 5.
    Vucica - 29.5.
    LIPANJ
    Maree - 1.6.
    Yvette - 1.6.
    Leptir - 2.6.
    Rio - 2.6.
    Kaktusica - 2.6.
    Hope - 3.6.
    ninnek - 4.6.
    Ivcy - 4.6.
    Mokvica - 4.6.
    Brbica - 5.6.
    Danijela - 4.6.
    dana130 - 8.6.
    Eovyn - 9.6.
    Lenija - 10.6.
    Black - 12.6.
    Trancie - 15.6.
    Fluffy - 15.6.
    Kolacic - 16.6.
    Barby - 18.6.
    Panda - 18.6.
    Marmar - 23.6
    MissyR - 26.6.
    fenjer - 30.6.

kaktusica
    28. Svibanj 2020. 17:48

Rose jeeeeji, super za dobar pregled 🥰🥰

Trudy
    28. Svibanj 2020. 18:01

Mmm, krafnice i pasticada, moze 😁
    Ni meni nisu jasni ti koji izgled komentiraju. Ono, ako nemas neki lijep komentar suti...
    Dana ni meni se ne cini da ti se trbuh spustio 😁
    .
    Evo mene s pregleda. Sve ok, malac procijenjen na 3 kg, zatvorena al ajde bar je cerviks na 2 cm 😁 kaze nece to tako skoro, ali dobila uputnicu za porod 😎 ctg nismo radili, bris na streptokok negativan 👍 iduci pregled 11.6., ocekivala oce ranije al dobro...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.