Vučica spomeni svakako na pregledu. Sretno ti bilo! Nadam se da će sve biti ok, a ako beba i odluči doći, neka, u terminu si i bit će sve super sigurno! 🙏🤞😊
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Vučica spomeni svakako na pregledu. Sretno ti bilo! Nadam se da će sve biti ok, a ako beba i odluči doći, neka, u terminu si i bit će sve super sigurno! 🙏🤞😊
😘😘😘 Hvala ti draga!
Anavo tko ti je molim te rekao da nećeš imati snage za bebu? To kao zbog kila ili? Moja prijateljica dobila svega 9 kg i bilo sve super. Mali jak ko bikić. Jedna druga prijateljica dobila sbega 7-8 kg i sve bilo ok. Isto dečkić super, raste ko gljivica. Jel bebi ok tezina i sve? Koliko se sjećam sve je ok do sada bilo?
Naravno, imala je s 33+4 oko 2200g i sve mjere u prosjeku za tjedne.
Da, kao zbog kila.
Ja iskreno jedem kad mi se jede i sto mi se jede, uz obavezan doručak, ručak i večeru. I uopce mi nisu jasni ti ljudi koji se nadju tako komentirati.
Mah.
Sretna sam sto je moja Dora dobro, sto sam ja dobro, sto smo se tu sve nasle pozitivne i jedna za drugu.
Pa po malo naprijed💪🤗
___
35+4
Rose, Trudy super ste mi trudnice i pupice, Rose tvoja haljina i torbica su mi famozni! Lajkam! 👌🏻
Dana, cure su ti sve rekle, nije ti se nista spustilo, a i da je pa sta koga briga 😁
Mama mi je danas rekla da stare zene kazu da kd se trbuh spusti toliko da stanu 4 prsta tvoja ispod sisa da je spremna beba da ce brzo porod. Evo, meni se spustio toliko da mi sad stanu dva prsta.
Dorucak u bolnici, hjoj ja se vise i ne sjecam, zadnja operacija bila prije deset godina i osam dana sam bila u bolnici jedino sto me zanimalo je da me pucaju lijekovima da me ne boli, a jela sam prvi put dva dana nakon operacijr nisam nis mogla, moji mj nosili pudinge, a bolnicke(to je bilo doduse u Splitu na Firulama) se sjecam samo neke lose rize i mesa kojeg nebi stapom takla. Inace sam dosta teska za hranu, tj dosta izbirljiva tako da bi mogla stavit jos nesto u kufer sve mi se cini.
Vrapcic uuuu, onda znas da sam zafusarila i da sam servirala pasticadu u V&B zdjeli za salatu 😝 hehehe, fora je, imamo dvije, a danas sam brate toliko na nogama stajala da je to nenormalno, nabrzinu poslagala taj stol, najeli se, bilo je servirajnu sta god nam je pri ruci 😄
Indy ja srknem malo vina nekad, tu i tamo, ovo danas je bilo crno vino iz 2012, najbolje da necu uzet gutljajcic uz tako fini ruckic hehehe. A ovako nekad malo smocit grlo kad je fino vino, a ko ce odolit. Nije da pijen non stop da ne mislite, nekad uzmem gutljaj od muza, al recimo da to bude jednom u deset 15 dana ako je prigoda, mozda sam par puta uzela bas svoju casu i lagano pijuckala uz neku finu ribicu il sl.
Nedavno smo neki posip otvorili od grgica, ajme kako je bio dobar, sve mi sline cure, a jako volim i ova slatka vina desertna, jedva cekam pocucat i ja neku bocicu kako spada🤗
Ja ti isto tako...ili čašu pive uz pizzu😊
___
35+4
Potpisujem našeg Vrapčića🤗
___
35+4
Mimoza krafnice su 🤤🤤
Back bitno da je s bebom sve okej. Znam da je tlaka biti u bolnici, ali znas za sta si tamo 😘
Pepili, tu smo negdje i visinom i tezinom, ja sam 3 cm manja 😂 s kilama sam na 76 😑😂
Zmya ovo izgleda predobro🤤🤤
Kaktusice, rio a sta reci, samo me bzvz bacila u, razmisljanje. Mrvicak, vrapcic ma nije se uopce spustio, samo sam vec postala paranoicna, bas se vidi da raste al definitivno je isti polozaj.
Rose bravo za leonceka ❤️ ma ne opterecuj se s cervikosm. I ovo su suoer tjedni, kad se sjetis prije par tjedana kako ti jenovo doslovno djelovalo nedostizno
Ma ne vidi nitko samo ocito ona 😂
Pa meni ne djeluje tvoj trbuh ogromno, bas si predivma 🥰🥰
Trudy super za pregled 💙 a za moj trbuh nemam komentara 🤦♀️
A bas ti je lijepa busica 🥰 jesi sigurna da je jedna beba 😋😂😂
Fenjer ja sam alergicna da mi netko dira trbuh, samo od kuma cura jenhtjela al sam joj rekla bez ljutnje ali ne, samo muz. Cak sam sanjala da mi je svekrva htjela mazit trbuh i da sam bjezala oko auta od nje 😂
Curly nadamnse da cete brzo do kilaze i doma 💙
Svea, a bas to. Pa iskreno meni je drago da sam se zaokruzila, pogotovo koji je razlog tom zaokruzivanju 🥰
Danijela, ajme ovo samo kad vidim me uhvati glad 🤦♀️
Pcelice pa evo nikom se ne cini, ja ne zn u sta ona gleda 😂😂 a vi brzo upoznajete svoju, bebicu 🥰
Indy a veci je to mi je i logicno, ali dobro. Ja s blesava sto sam se oko toga uznemirila.
Zmya ma meni je vise bilo kako jenona to rekla, opasno ti se apustio, rano ti je, a brzo ces ti ic na porod 😮 ono wtf 🤦♀️nakraju jedino sto mi se spustilo su cice 😂 koliko su teske pa se naslone na trbuh lad sam bez grudnjaka 😂
I ja si kao i ti tu i tamo uzmem gutljaj, dva, tri vina 😁
Anavo ma joj koji glupi komentari, zbilja nemam rijeci. Bitno da dorica napreduje ❤️
Ja bila kod ginekologa po uputnicu, ujutro idem vadit kks i zeljezo. Nisam njega vidjela, samo sesteu, pitala za ovu stifnu kost sto me ubija, sve je normalno, to je pritisak. Pa cu nekako izdrzati.
Bili i u sparu, nasla grudnjal za dojilje, 39 kn i meni zbilja okej. Mekan, udoban. Prvi grudnjak da nema nikakvoo zadebljanje, ne nosim push up, al ovo mi je prvi koji nije oblikovan. Mislim da cu otici po jos jedan 😁 neki dan sam vidjela da su trebali i spavacice imati, ali nisam nasla.
Baby girl 💜
Rose, Trudy super ste mi trudnice i pupice, Rose tvoja haljina i torbica su mi famozni! Lajkam! 👌🏻
Dana, cure su ti sve rekle, nije ti se nista spustilo, a i da je pa sta koga briga 😁
Mama mi je danas rekla da stare zene kazu da kd se trbuh spusti toliko da stanu 4 prsta tvoja ispod sisa da je spremna beba da ce brzo porod. Evo, meni se spustio toliko da mi sad stanu dva prsta.
Dorucak u bolnici, hjoj ja se vise i ne sjecam, zadnja operacija bila prije deset godina i osam dana sam bila u bolnici jedino sto me zanimalo je da me pucaju lijekovima da me ne boli, a jela sam prvi put dva dana nakon operacijr nisam nis mogla, moji mj nosili pudinge, a bolnicke(to je bilo doduse u Splitu na Firulama) se sjecam samo neke lose rize i mesa kojeg nebi stapom takla. Inace sam dosta teska za hranu, tj dosta izbirljiva tako da bi mogla stavit jos nesto u kufer sve mi se cini.
Vrapcic uuuu, onda znas da sam zafusarila i da sam servirala pasticadu u V&B zdjeli za salatu 😝 hehehe, fora je, imamo dvije, a danas sam brate toliko na nogama stajala da je to nenormalno, nabrzinu poslagala taj stol, najeli se, bilo je servirajnu sta god nam je pri ruci 😄
Indy ja srknem malo vina nekad, tu i tamo, ovo danas je bilo crno vino iz 2012, najbolje da necu uzet gutljajcic uz tako fini ruckic hehehe. A ovako nekad malo smocit grlo kad je fino vino, a ko ce odolit. Nije da pijen non stop da ne mislite, nekad uzmem gutljaj od muza, al recimo da to bude jednom u deset 15 dana ako je prigoda, mozda sam par puta uzela bas svoju casu i lagano pijuckala uz neku finu ribicu il sl.
Nedavno smo neki posip otvorili od grgica, ajme kako je bio dobar, sve mi sline cure, a jako volim i ova slatka vina desertna, jedva cekam pocucat i ja neku bocicu kako spada🤗
Ja tek kad sam napisala reko ispalo da je tvoje vino..nisam ni pomislila daje vino tvoje vec ja sam naravno visjela ono sto meni pase 🤣🤣al sam pomislila u zadnjih par dana reko bilo bi super gutljaj dva pa sam odustala jel nekako sve se plasim pocece pre vremena ..samo ti uzivaj ...
https://ibb.co/vCWKQvZ
Evo i nas, trbuh je oooogroooomaaan, ja se nisam bas udebljala, ali trbuh jaoRose stomačić ti je bombon, uopće nije velik. Ode sve neke zgodne trudnice 😀
Moran s vama podilit jutrašnji bolnički doručakhttps://ibb.co/3MDzkZW a ja jadna bila gladna jedva ga dočekala jer sinoć nisan dobila večeru. Srića imala san Digestive keksiće koje san utrpala u kufer.
Nemoj se ništa čuditi oko doručka ,ja se ta tri dana poslije poroda kćeri uopće nisam najela, kad pogledam komplet doručak , ne brojeći kruh , dobila sam za jedan mršavi sendvič. Jedan dan maslac i pekmez,drugi dan šnitu sira i maslac , treći dan valjda najmanji ABC i dvije šnite podriguše.
Moja mama je radila u bolničkoj kuhinji u Vinogradskoj dok smo bili klinci i hrana je onda krajem 90ih, i gledano sada, bila neupitno obilnija i bolja… Na sam spomen palačinki u bolnici i kolača četvrtkom i nedjeljom dođe mi plakati….
Citala sam negdje da te ne puste doma prije nego se bar 1put ne pokakas 🤣 Pa dobro sta da ja to jestivo sakrijem u torbu da si uz mogucu mrsavu hranu u rodilistu pomognem po tom pitanju? Pogotovo ako me isklistriraju prije poroda. Pitanje zvuci ali nije zapravo uopce bedasto. Jos me zene plase da ako treci dan ne obavis da je to nesto alarmantno. Pa i u trudnoci se desava da dva dana nista, pa treci nesto malo. Stvarno raznoliko jedem 🙉🙊 Sad kad krenu sparine pit cu ko deva 🐫
Spremi si u malu Ziploc vrećicu suhog voća...
Sreća mamina
Dobrodošao
Fenjer, jos je u grijanom kreveticu, ne vade ih prije 2200g,a tad vec i otpustaju ako je sve ok.
Mocho, mogla bi pocet pisat kratke crtice iz bolnickog zivota 😂 rubrika vjerovali ili ne je mala beba za sve ovo 🙈 svasta nas je snaslo, pitanje je koliko toga cemo jos otkrit o samoj bolnici za vrijeme, nadam se sto kraceg, boravka ovdje.
Mrvicak, da u 31 tt, sad smo u 35. Zanimljivo je kako nedonoscad u bolnici vode pod gestacijsku dob i ponavljaju da se oni jos 'nisu rodili', a ja brojim nasih skoro velikih mjesec dana. 😊
Ja se evo u pola 10 krkam puding kolačićem... Tako jednostavno a tako grešno. Puding + petit keksi+ šlagec... Nije ni čudo da mali ne želi van ,kad je tu kod mene prava gozba😁😁😂😂
Sreća mamina
Dobrodošao
Sortiraj odgovore
Najstariji