Kaktusica mene kukovi ubijaju, ali ocito ne kao tebe. Ja spavam neko vrijeme na boku, onda se malo prebacim na drugi i tako cijelu noc. Zadnje dvije noci sam ful malo spavala, jedva gledam danas
Fluffy opala, lijepa kilazica, samo neka bebica raste🥰ja se nadam danas toj kilazici jer smo prije 3tj bili na 16500cca🙏drago mi je da je sve dobro
💙
Rio, pocrla sam citat i jedva procitala do kraja. Drago mi je da ste dobro i ti i oliver 💙
Pcelice, super za pregled 😘🥰
Kaktusoce bas si divna ❤️
Fluffy bravo za pregled i curicu ❤️
Ja popodne idem kod gin po uputnicu pa cu ga tam pitat za ove bolove u stidnoj kosti, zadnje dane na lijevu nogu stajat nikako, neku vecer lad sam zakoracila u kadu i ostala na lijevoj nozi skoro sam pala kolilo ne mogu stajat. Kad sjedim svejedno neogu dognut nogu ni carape sama obuc :(
A i nju sadnje dame tako nisko dolje osjecam, doslovno negdje oko jajnika, pa mi sve teze sjediti.
Baby girl 💜
Dora ja bih sve zamolila da mi vise ne cestitaju pune tjedne ubuduce haha neka ovo bude zadnja cestitka. Ovom mom se svidja to cestitanje, pa se udomacio unutra 😂😂
Rio joj draga, dobro si prosla. Sreca pa je kauc bio u blizini da se ne udaris, a beba je svakako sigurna unutra. Jesu li rekli od cega je bio taj iscjedak?
Kaktusica bas si zgodnica i super lijep trbuh. Samo setajte 🤗
Pcelice super za dobar pregled 💪🏼
Krafnicama legicama koje danas pune tjedne kao i ja cestitam! 🥳🥳🥳
Nas evo u 35.tjednu, trbuh veliki, a meni sve teze ga nositi :)
.
Curama bravo na uspjesnim pregledima i svaka cast na kilazama..i za mama i za bebe!
.
Kaktusice - ne znam gdje je tebi tu 13kg 😯 Bas si slim fit :) Cure su sve rekle, ovisi od ured do ureda.. meni za zg je bilo da posaljem na mail doznake (zatvaranje komplikacija i otvaranje porodiljnog - to su dva dokumenta s razlicitim siframa bolovanja) i zahtjev ispunim koji ima podatke s datumom poroda i IBAN racuna za isplatu.. Iznos place su uvazili od komplikacija. To sam sve mailom rijesila i proslijedila poslodavcu da znaju izmjeniti sifru bolovanja kod obracuna placa.
.
Dora - mila mogu mislit kakva je ludnica, ali vodu moras piti! 🙂
Curly, lola, avocado, lina - nadam se da se mazite za svojim strudlicama..Pogotovo ti Curly da je vec sad i dozvoljeno da se druzite i da idete skoro domica ❤
Amneris, Danijela, Tonka - bitno da je vama i bebicama bolnica od pomoci, a ostanak gledajte kao priliku za udomaciti se. Kad bebe docu biti cete starosjedioci tamo i dijeliti savjete gdje je najbolje otic na wece i kad je najmanja guzva za tus 🙉💪 Dok ce druge biti u soku, vi cete biti s bebicama mirne
.
Ovo je sad vec puno previse bez novih krafnica, molim lijepo za neku akciju od vas terminusa! 🙈
.
Rio - bas mi je drago cuti da je na kraju sve okej i pozitivni feedback na dokotore 🥰
.
Ja gledam tu torbu za rodiliste i mislim si kak i koliko tih Chicco ulozaka da utrpam. O - GRO -MNI SU!!!! 😯😯😯😯
.
Cuvajte mi se krafnice 😘😘😘
Tonka drago mi je da si se javila. Ja sam vec mislila da si rodila, bas sam te jutros spominjala. Ima li kakvih simptoma, jesi li otvorena ikako? Sta je bilo s ctg-om, spava malac?
Fluffy super za dobar pregled i bebine kilice, a bole i tvoje. Super si 🤗
Mila ti odbrojavas sitno 🤗 utorak, je li tako? Jesi li uzbudjena?
Iris nista jos, ha? 😂 Koliko cesto sad ides na preglede?
Hvala vam svima na komplimentima,bas ste me raznjezile 😍🥰😘
I hvala svima redom za informacije, da, vidim da je svugdje drugacije. Zvat cu drugi tjedan dole u Du HZZO pa pitati. Ako svi nogu mailom onda mogu i ja , taman posla da se vracam dole zbog 2 papira. How yes no 🤨🙄
Fluffy uf, nazalost i mislila sam da ne smijem nista trackati 😪 Ali hvala ti 😘
Rose ja imam displaziju oba kuka, to znaci da mi kuk nije do kraja u casici, lijevi kuk mi je 2/3 a ovaj bolni, desni samo 1/3. Ne smijem raditi spagu, jako se udebljati itd. jer bi morala hitno na operaciju. Ovako ako doguram sa svojim kukom do 50.godine lupat cu se nogom u guzicu od srece. A boli bas jako jako...stavim ja i jastuk medju noge, podbocim kicmu al nista ne pomaze.
Trudy meni je s malim bio dr. Vlasic, od Karin Kuljanic bivsi muz, savrsen je bio, njezan, pazljiv i strucan. On je otisao u Split 😔
Dora super da se ponalo uhodavate... bit ce to svaki dan sve lakse... ti si cudo kako wve popamtis 💜💙
Tonka super da si se javila da znamo da si ok!!
Kaktusice super izgledate ti i Petrica a bome i taj mali slatkis 😍
Super da su vam svima prosli dobro preglefi... sad ceksmo te bebe vise... u proljetnica su gotove sve il je jedna ostala jos... sad je red na nas laganini ( samo one u terminu )
Mimoza na 1.ctgu je bio aktivan i doktorici se frekvencije nisu svidjele pa je trazila da ga ponovimo i tad je spavao i bila su neka suzenja pa su me zadrzali, sad na odjelu je hvala Bogu u redu ctg 🤗, a za otvaranje ma nista, skroz sam zatvorena, ni oni trudovi me nisu otvorili ni nista, ako ostanem ovdje do poroda skakat cu na lopti il nes da pokrenem da ne moram na indukciju 🙈 ovim nasim bebama u terminu se nimalo ne zuri...
Ante 💙 Maro 💙
Trancie, Trudy, Panda, Mimoza, Back, Točka, Lordy, Mocho, Nikita, Daisy cestitam na punim tjednima!
Danijela zao mi je zbog kolestaze, drzi se..
Kaktusice super izgledate i ti i pasito!
Rio dobro si prosla, meni se jucer pas od neke zenske zaletio ravno na trbuh.
Dora lijepo napredujete, samo pij i jedi, nemoj sebe zapostaviti 💗
Cure je i vama napet trbuh i oko pupka?
Cure pitanje jel bi ovo mogao biti trud?
Bila mi neka stresna situacija ugl sve OK ali sam se na trenutak prepala i neke 2 min poslije toliko me presjeklo u ledjima kriza prema trbuhu onako dole, kao da se obruc stegnuo nisam se mogla pomaknut, bol jaka nekih 10 15 sekundi i popustilo... Sad mi je sve kao napeto ali ne boli samo lagani pritisak...
Sortiraj odgovore
Najstariji