Blackdrago mi je čuti te i čuti da sve ide dobro ☺ još malo i stiže bebica 😍
Iris bome svaka čast što ispite sad rješavaš 🤗💪
Anavo kod tebe bio baš lijep i produktivan dan 😁
Bome je, i baš sam sretna😊
Ely, slazem se sa curama za kolica, samo neka ti daju popust pošten i super🙂💪
___
35+3
Bok krafnice moje, čestitam na zaokruzenim tjednima ❤️
Mi smo danas imali pregled, vaginalno i uzv, i radili smo ctg prvi put što me iznenadilo. Mimoza, kada su tebi počeli raditi ctg? Tvoj bebac baš neće napolje.. Kod mame mu je najljepše 😍
Dora ajmeeee doma ste!!! ❤️❤️❤️❤️ Uživajte i nadoknadite sve propušteno.
Izložbena kolica, baš kao što je netko već rekao, uz dobar popust zašto da ne. Idem citati zaostatke. Zelim lijep dan svima. ❤️
Hvala vam cure, evo pregovaram s njima za neki popust. :)
Vrapcic naručivala sam sa notina puder i sigurna je stranica, nemaš brige.
Cure je li po vama glupo kupiti izložbeni primjerak kolica? Ova koja ja želim imaju samo izložbeni primjerak, a ako ne uzmem, doći će im tek sredinom 7. Mj 😬
Zasto ne? Jos ako dobijes popust...
💙
Bok krafnice moje, čestitam na zaokruzenim tjednima ❤️
Mi smo danas imali pregled, vaginalno i uzv, i radili smo ctg prvi put što me iznenadilo. Mimoza, kada su tebi počeli raditi ctg? Tvoj bebac baš neće napolje.. Kod mame mu je najljepše 😍
Dora ajmeeee doma ste!!! ❤️❤️❤️❤️ Uživajte i nadoknadite sve propušteno.
Izložbena kolica, baš kao što je netko već rekao, uz dobar popust zašto da ne. Idem citati zaostatke. Zelim lijep dan svima. ❤️
Odlicnoooo🥳🥳🥳
💙
Dana meni je skype uzasno blokirao na tecaju😤😤😤 Bas nisam cula o nosicu, dio o povijanju i o kupanju.Ujutro suho pranje, a navecer kadica, a jel ona pokazala kako kupati kad joj pupak nije otpao?
💙
Ili samo suho pranje dok ne otpadne? Pol toga nisam cula. Na kraju se od muke rasplakala jer me i decko izzivcirao koji nijr htio to nista slusati. Kaze, prenijet ces mi
💙
Rose,meni je malo stekalo ali nista previse. Taj dio oko kupanja je i moj gledao, ali je odmah rekao on ce presvlacit ali da ne moze cistit nos, njemu se taj dio uzasno gadi 😂😂🤦♀️
Po njenom se ne kupa dok ne otpadne, kad otpadne ona dolazi na prvo kupanje. Na onoj jednoj slici sto je netko stavio imas gore ime cure koja je snimala, pa evenutalno da joj se javis, pa da ti cijelu snimku mozda posalje?
Baby girl 💜
I da. Nemoj se toliko zivcirati i plakati oko toga. Doc ce ti one sve objasniti uzivo ako nista drugo, pa ces se uhodati. 😘😘
Baby girl 💜
I da. Nemoj se toliko zivcirati i plakati oko toga. Doc ce ti one sve objasniti uzivo ako nista drugo, pa ces se uhodati. 😘😘
Hvalaaa ti😘❤to za nosic nisam uopce vidjela...da, pokazat ce mi patronazna, malo cu proguglati
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji