Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    27. Svibanj 2020. 21:19

Zmya stvarno smo mi zene nevjerojatne💪💪💪
    Vrapcic 😂🤣😂🤣😂
    Blackyliones do 5.u mjesecu dostavljas poslodavcu
    Lina ma super vama to ide, bravo malena🥰izmjenjuj se s muzicem, odmori, odspavaj u pauzama

💙

Trancie
    27. Svibanj 2020. 21:20

Kaktusice sve su ti rekli za prosjek placa sto si predala to je to prvih 6 mjeseci i onda max 5660 cini mi se ( izbori idu nece valjda dirat to ) 
    Mjere - ja ne znam ni procitat sta pise i stvarno se ne opterecujem time , bitno mi da kaze da je ok... mada skicnem na ultrazvuku samo kad izbaciva mjere jel ok po tjednima 
    Mila i meni je predivan Carters ..... 

ena0206
    27. Svibanj 2020. 21:21

Vrapcic, Rose, Kaktusica sestre po cevapima.. 🙈🙈 Hahaha ajde i mi cemo zagrist kad-tad. 😄
    Ciscenje nosica ja se bojim toga da mu nebi stogod lose napravila. Meni to sve tako izgleda malesno.. Kako vi to radite??? Ja sam uzela onu cjevcicu sto se poteze ustima i fiziolosku otopinu.
    Kako, na koji princip da cistim? Ukapam koliko fizioloske? I onda? Pojma nemam. 🤷‍♀️ 

• anav05
    27. Svibanj 2020. 21:22

Vrapčić123

Pozdrav curke! Mi danas šetkarali okolo, lijepo proveli dan, sada odmaranje. ☺️
    Mrvičak da slažem se, sve se mi zamaramo oko tih mjera. Od početka su nam trudnoće u nekim brojevima i mjerama. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
    Mimoza hehe, da susjedi će poludjeti od plakanje bebe. 🤣 Al bolje zbilja to, nego da se mi svađamo. Dobro zboriš! 👍
    Selena draga sretno s pikanje! 🤞
    Ena sestro po ćevapima. Evo i mene bez ćevapa. Mi isto nismo od plusa na testu doslovno. Jedva čekamo da se mala rodi i da se oporavim pa imamo planove velike što se ćevapa tiče. 🤣🤣🤣
    Kaktusica koliko mi je poznato prvih 6 mjeseci ćeš primati od HZZO prosjek zadnjih 6 plaća koje si primila. Tako da te neće uopće kačiti smanjenje plaće od 10%. Bar nešto ajde… 😊
    Black mislim da su na kraju izglasali oko 5300 kn. Tu negdje… 🤔

Pise na stranicama HZZO-a ovako... "Naknada plaće tijekom roditeljskog dopusta u trajanju od prvih 6 mjeseci, odnosno 8 mjeseci roditeljskog dopusta isplaćuje se u punom iznosu osnovice za naknadu plaće (100% od osnovice za naknadu plaće), ali ne može, za puno radno vrijeme iznositi više od 170% proračunske osnovice mjesečno (5.654,20  kuna).".
    ___
    35+3

Vrapčić123
    27. Svibanj 2020. 21:22

ElenaLina divne vijesti. Drago mi je da sve ide kako treba! 💕💕💕💕

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Bebac24
    27. Svibanj 2020. 21:28

Curke za nosic vam pumpice nece puno pomoci. Onaj nastavak za usisavac je odlican koliko god grozno izgledalo. 
    Nakapate par kapi fizioloske pustite par minuta i usisate. Najbolje je odmah odrzavati da se ne zakomplicira bzvz ❤️

Fluffy
    27. Svibanj 2020. 21:30

Cijeli dan sam imala goste pa sad citam zaostatke. Taman vidim sto Kaktusicu muci...iskreno nemam iskustva s tim Sideralom pa ne mogu komentirat, ovako sastav mi izgleda ok. Ja ni u slucaju nepodnosljivosti preporucila lijek iz uvoza Tardyferon...on je i jaci od tog Siderala, a puno bolje se podnosi i apsorbira, zbog cega je eto kod nas i dalmaciji pravi hit. Ljudi su masovno zamijenili hefferol s tim. Uzima se na recept, ali bijeli, jer ga hzzo ne pokriva. Nije ni skup, cijena oko 50 kn. Kao druga opcija tu je Kendural C, isto jedan uvozni lijek. On je kombinacija zeljeza i vitamina C, cijena oko 150 kn. Nema ga svaka ljekarna jer se cesto narucuje tek kad pacijent dode s receptom od lijecnika, ali eto ako razmisljas o alternativi heferolu svakako bi to preporucila. 
    Idem sad citati zaostatke 😀

Vrapčić123
    27. Svibanj 2020. 21:30

Anavo odlično, još bolje! 😊 Ne znam otkud meni tih 5300 kn. No neka nas ne diraju. Ionako smo u svemu zakinute mi trudnice i mamice.☺️
    Svea draga hvala na informaciji! 😘

Pepilli
    27. Svibanj 2020. 21:32

Otvaranje- znači ja sam otvorena tih nekih 4 cm,bez  cerviksa, i meni je to osjećaj ponekad ko da A provaljuje vrata ovnom za probijanje.  Kad čučnem imam osjećaj  ko da rastežete gumicu za kosu do kraja, kak da opišem, nisam pametna 🤣😂... 
     Izgleda da se neću družiti sa ćevapom večeras, muž sa kumom postavlja struju u ex garaži, budućem Mancaveu... 
    ElenaLina  i  Dora uživajte s bebačima doma, sad vas tek čeka stvaranje njihove rutine, ipak su u novom okruženju. Ne dajte se zdeprimirati manjkom sna, cicanjem i plačem ,sve je to normalno ,mazite se i ljubite i ako ste u mogućnosti nosite svoje bebe , jer je svaki dodir njima i nama neprocjenjiv ,a bebe se ne može naviknuti i razmaziti. 

Sreća mamina

Dobrodošao

Vrapčić123
    27. Svibanj 2020. 21:33

Bebac meni to sa usisavačem izgleda kao da ce bebama usisati usput i mozak. 🥴🙄😬

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.