Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • RitaM
    27. Svibanj 2020. 14:19

Joo, prve krafnice su doma, sretno Dora, Elena Lina i Avokado. I Curly, naravno! ❤💙💕

Nisam sve stigla procitat, nemojte zamjeriti sto pitam kao padobranac, znam da je vec bilo govora o tome: sto je RI AU? Kod mene je on 0.63. Dr kaze da je sve uredno, ali bih voljela znati kako se krecu uredne vrijednosti za RI AU i sto oznacava? Zna li tko? Pusa, cure, citam dalje zaostatke i sretno svima na pregledima, velike cestitke na punim tjednima. 💕💙

Rose1
    27. Svibanj 2020. 14:26

RitaM

Joo, prve krafnice su doma, sretno Dora, Elena Lina i Avokado. I Curly, naravno! ❤💙💕

Nisam sve stigla procitat, nemojte zamjeriti sto pitam kao padobranac, znam da je vec bilo govora o tome: sto je RI AU? Kod mene je on 0.63. Dr kaze da je sve uredno, ali bih voljela znati kako se krecu uredne vrijednosti za RI AU i sto oznacava? Zna li tko? Pusa, cure, citam dalje zaostatke i sretno svima na pregledima, velike cestitke na punim tjednima. 💕💙

Protoci, ali ne znamo koliko treba biti, ali kad kaze da je dobro, onda je

💙

zmya
    27. Svibanj 2020. 14:39

RI AU je protok kroz pupcanu vrpcu. Na uzv prosli tjedan doktor mi je rekao da je 0.55(il 0.57) +\- 0.08 dobra vrijednost, bar za moje tjedne. Cak nisu iste za deckica i curicu. 

27. Svibanj 2020. 14:41

RitaM

To su protoci. U 21.tt mi je bio 7,4, a u 31. Tt je spao na 6,1. Nismo pronašle referentne vrijednosti ali vjerujem sa nije dobro da bi hitno poslane u bolnicu 

• RitaM
    27. Svibanj 2020. 14:42

zmya

RI AU je protok kroz pupcanu vrpcu. Na uzv prosli tjedan doktor mi je rekao da je 0.55(il 0.57) +\- 0.08 dobra vrijednost, bar za moje tjedne. Cak nisu iste za deckica i curicu.

Hvala ti puno! ❤ Za decka je 0.55 ili 0.57? Meni je 0.63, a deckica nosim. Mislis da je ok? 

Rose, hvalaaa tii🖒

• RitaM
    27. Svibanj 2020. 14:46

mrvičak

RitaM

To su protoci. U 21.tt mi je bio 7,4, a u 31. Tt je spao na 6,1. Nismo pronašle referentne vrijednosti ali vjerujem sa nije dobro da bi hitno poslane u bolnicu

E hvala puno! ❤ Meni je vrijednost malo visa od tvoje, ali sam 29 tt pa mozda tako treba. Nije dr nista rekao, samo sam skuzila da sve druge vrijednosti relatvno dobro poznajem, a tu ne znam jer nisam nasla ni na internetu pa sam htjela vidjeti kako je kod drugih trudnica. Pomogle ste mi puno 💕

• indy34
    27. Svibanj 2020. 14:52

Cure kad vas citam kako baratate sa svim tim terminima i brojeva ,mjerama ..mene je stid ..osjecam se totalno nepismeno ...al zaista od samog pocetka kod svakog pregleda moja dr mi je sve sto je pogledala jasno i glasno rekla ovo je ok.ovo ovako ..tako da sam ja nekako osjecala da nema potrebe da gledam nalaze naknadno ..kroz ovih par mjeseci sam isto tako skontala da su i te mjere individualne pogotovo jel kod mene je tesko naci neke velike textove jel kad gledate za blizance je malo clanaka ..bar ja mislim daje malo ..a razlikuje se i od drzave do drzave ...recimo kod nas u bosni ako se beba rodi ispod 3 kg ..aman to je maleno slabo 😂😂 a ovde u aus.sa 2.5 kg je normalna kilaza ..tako da sam ja onda sama sa sobom odlucila slusacu dr ..i necu previse ceprkati i traziti jel to dodatno samo stvara tenzije ...mislim cak dami je i taj moj stav pomogao da doguram do ove nedelje u kojoj sam jel iskreno oni su mene poceli da plase sa 30 nedelja pa jos one 4 kaze samo da izdrzim i sve super a sad 😂😂😂 ...vidjecemo jedino sam jos zaista skepticna sa gramazom tom izracunatom da l ce zaista bebice da budu preko 2.5 kg.jel cini mi se kao dami stomak i nije tako ogroman za 2×2.5 ..svejedeno na to da uticem ne mogu 

Pepilli
    27. Svibanj 2020. 14:53

Dakle ,ja sam još u komadu 😂🤣🤣😭 Opet je bila faza trudova u noći od 3-6 na svakih 6 pa 5 min ,a, kćer je zaspala kraj mene jer nije bilo tate, cijelu mi se noć gnijezdila.. Na kraju sam oko 6od muke zaspala , i probudila se bez njih. Zato mi je cijeli dan usran, umorna i živčana za pop, niš mi ne polazi od ruke, samo mi se krmi u krevetu.... Nadam se svršetku devetomjesečne sage, makar je očito da je malom nutra u tibici baš dobro...
     Idem se nametati sladoleda sa šlagom ,trebam jedan quick fix sad kad nema ćevapa😂

Sreća mamina

Dobrodošao

• RitaM
    27. Svibanj 2020. 14:55

indy34

Cure kad vas citam kako baratate sa svim tim terminima i brojeva ,mjerama ..mene je stid ..osjecam se totalno nepismeno …al zaista od samog pocetka kod svakog pregleda moja dr mi je sve sto je pogledala jasno i glasno rekla ovo je ok.ovo ovako ..tako da sam ja nekako osjecala da nema potrebe da gledam nalaze naknadno ..kroz ovih par mjeseci sam isto tako skontala da su i te mjere individualne pogotovo jel kod mene je tesko naci neke velike textove jel kad gledate za blizance je malo clanaka ..bar ja mislim daje malo ..a razlikuje se i od drzave do drzave …recimo kod nas u bosni ako se beba rodi ispod 3 kg ..aman to je maleno slabo 😂😂 a ovde u aus.sa 2.5 kg je normalna kilaza ..tako da sam ja onda sama sa sobom odlucila slusacu dr ..i necu previse ceprkati i traziti jel to dodatno samo stvara tenzije …mislim cak dami je i taj moj stav pomogao da doguram do ove nedelje u kojoj sam jel iskreno oni su mene poceli da plase sa 30 nedelja pa jos one 4 kaze samo da izdrzim i sve super a sad 😂😂😂 …vidjecemo jedino sam jos zaista skepticna sa gramazom tom izracunatom da l ce zaista bebice da budu preko 2.5 kg.jel cini mi se kao dami stomak i nije tako ogroman za 2×2.5 ..svejedeno na to da uticem ne mogu

Ma zapravo i imas pravo, bolje se ne opterecivati. Pokusala sam i ja, al jednostavno si ne mogu pomoc, volim sve znat, nekako sam mirnija onda. Iako vjerujem da je za blizance puuuno teze naci podatke na netu, zato se ti nista ne zabrinjavaj, vidis da je sve super. A velicina trbuha - rekli mi dr da to ovisi kako beba stane, koliko se priljubi unutra ili van, ne sekiraj se. Jos malo pa su i tvom narucju ❤

Vucica
    27. Svibanj 2020. 15:02

Mene sad malo strah cevapa ipak mi krv nije bas za neki ugodjaj 🙄 nema sad vise nista ali eto u glavi je... 
    A toooooliko me boli pubicna kost i malo iznad misici, na svaki pokret ili kad samo napnem malo trbuh... Sve gore i gore... Jel to normalno? A kad kihnem 😳😳😳😳😳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.