Indy mi smo ovdje grupa koja voli sve znati... Ja kad bilo kome van foruma spomenem nesto ovako, starijim zenama koje su radjale davno ali i mojim prijateljicama koje su rodile prije mozda godinu dvije tri, svi me blijedo gledaju. Kakve su to mjere, sto je cerviks? Zasto uopce citas forum? Svega cujem. One odu kod doktora, doktor kaze sve je OK i dodju kuci mirne. Ja svaki termin s nalaza proguglam 😅 jbg
Indy mi smo ovdje grupa koja voli sve znati… Ja kad bilo kome van foruma spomenem nesto ovako, starijim zenama koje su radjale davno ali i mojim prijateljicama koje su rodile prije mozda godinu dvije tri, svi me blijedo gledaju. Kakve su to mjere, sto je cerviks? Zasto uopce citas forum? Svega cujem. One odu kod doktora, doktor kaze sve je OK i dodju kuci mirne. Ja svaki termin s nalaza proguglam 😅 jbg
Ja sam ista takva, volim proguglat sve 😂. Vjerujem doktorima, nema to veze s njima, ali jednostavno volim znat 😂. Jos mi je najneugodnije kad izvadim set pitanja kod dr. Srecom su uvijek ljubazni...
Trancie hbala ti za info o Carters eobici. Obozavam ju, najbolja mi je za bebace 👍
Kolko si ti tjedana sad RitaM?
Ja sam prosli tjedan guglala pitala sve nakon one koze u bolnici, visi tjedni, niza vrijednost protoka.
Evo grafic jedan zgodni
https://ibb.co/5hnMWT1
Indy mi smo ovdje grupa koja voli sve znati… Ja kad bilo kome van foruma spomenem nesto ovako, starijim zenama koje su radjale davno ali i mojim prijateljicama koje su rodile prije mozda godinu dvije tri, svi me blijedo gledaju. Kakve su to mjere, sto je cerviks? Zasto uopce citas forum? Svega cujem. One odu kod doktora, doktor kaze sve je OK i dodju kuci mirne. Ja svaki termin s nalaza proguglam 😅 jbg
Ja sam ista takva, volim proguglat sve 😂. Vjerujem doktorima, nema to veze s njima, ali jednostavno volim znat 😂. Jos mi je najneugodnije kad izvadim set pitanja kod dr. Srecom su uvijek ljubazni…
Tako i ja, zanimljivo mi je to i na kraju radi se o mom tijelu i sad i o mojoj bebi... Volim istrazivati 😁
Protoci pitala sam muza, kaze da ako ginekolog kaze da su uredni da ne cackamo dalje, ne postoji neka univerzalna tablica jer ovise o mnogim faktorima. Tako da, ako gin kaze da je sve ok ne usporedjujte jer nema smisla.
Ena nismo ni mi od plusa na testu imali S. Na pocetku mi je to tesko padalo, onda smo bili razdvojeni a i sad smo pa to nadoknadjujem jednom drugom radnjom na S - shoppingom 😆😁 Ali jedva cekam moram priznati, nekad nam je najduze bilo 5 dana a skupa smo 19 godina, ovo je sad vec nadnaravno 😄 Cevapi,cevapi 🍆🍆🍆
E a mene isto caca nekidan pita a sta ti je to ctg, mama isto, hrpa stvari se prije uopce nije gledala. Al dobro prije nije nitko ni imao mobitel kamoli sad mobitel sa tehnologijom asistenta il ovakvim kamerama ovim onim, tehnologija je uznapredovala, monitoriraju se neke stvari koje prije nisu al meni je ono najfascinantnije u ovoj korona prici i slicno kako su nas narucivali na preglede sa tolikim razmakom kao sve je okej svi ste odjednom super zdravi ne trebate dolaziti, mislim katastrofa. Treba se pazit al bas da je situacija takva da ne mozes dobiti osnovnu potrebnu njegu kad ti je nuzna je b...it!
Pa u Kini sam usred nereda sa koronom najnormalnije otisla u bolnicu obavila preglede izvadila krv i vratila se doma.uglavnom prije se manje stvari gledalo, prije se nije imalo pojma ni sta je povisen tsh ni nista, al su zene prije radale vise djece, imalr manje problema sa zacecem, veca smrtnost na veci broj djece nije da nijr bio problem al je bilo tolerantno, dok danas ljudi uglavnom imaju manje djece i sigurno da se sad moze sve pratiti i monitorirati da taj potomak u manjem broju bude uspjesniji sa boljim survival rateom.
Kolko si ti tjedana sad RitaM?
Ja sam prosli tjedan guglala pitala sve nakon one koze u bolnici, visi tjedni, niza vrijednost protoka.
Evo grafic jedan zgodni
https://ibb.co/5hnMWT1
Hvala ti! 29+2... dobar je graf za usporedbu, super si nasla.
Protoci pitala sam muza, kaze da ako ginekolog kaze da su uredni da ne cackamo dalje, ne postoji neka univerzalna tablica jer ovise o mnogim faktorima. Tako da, ako gin kaze da je sve ok ne usporedjujte jer nema smisla.
Ena nismo ni mi od plusa na testu imali S. Na pocetku mi je to tesko padalo, onda smo bili razdvojeni a i sad smo pa to nadoknadjujem jednom drugom radnjom na S - shoppingom 😆😁 Ali jedva cekam moram priznati, nekad nam je najduze bilo 5 dana a skupa smo 19 godina, ovo je sad vec nadnaravno 😄 Cevapi,cevapi 🍆🍆🍆
Hvala Kaktusic 😘, i hvala Kaktusu. Nadam se da je ok kad su rekli da je uredno...
Dobro kaze muzic, pitala sam gineka jel ok, rekao da je. Necu vise guglati, izluđujem se. Nasi roditelji nisu nista znali. Sutra cu ga opet naravno pitati i nadati se da je ok🙏
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji