Kaktusica jesi mozda pitala muza trebamo li mi s pozitivnom krvnom grupom i negativnim antitijelima, ponovno to vaditi u 8.mj?
💙
Ja kad sam mu npr poslala svoj nalaz krvi on je usporedio neke 3 vrijednosti i odmah rekao sto i zbog cega a kad sam prije toga sama isla cackati dosla sam do groznih dijagnoza. Njemu je smijesno kako mi sve to guglamo i uzivamo sve te mjere zdravo za gotovo bez da znamo ista o tome. Ne znam, ja sam sklona vjerovati doktoru a te mjere smo vec ustanovile da doista odskacu ohoho a na kraju bude sve ok.
Danas sam se nahodala, evo ispada da sam presla 3km na mobu, bas me noge bole. Zadnjih par dana sam bas aktivna i super se osjecam, ledja me ne bole. Samo ti kukovi i koljena i to nocu...
Pepili poigraj se malo s muzem, ubrzaj proces 😄
Kaktusica jesi mozda pitala muza trebamo li mi s pozitivnom krvnom grupom i negativnim antitijelima, ponovno to vaditi u 8.mj?
Jesam, on je rekao da ne treba a pitala sam za svaki slucaj i dr. Đ, isto mi je rekao. Naglasila sam mu da nikad nisam primila transfuziju, rekao je da s mojom pozitivnom krvnom grupom i negativnim antitijelima to nema smisla ponavljati.
Jesam, on je rekao da ne treba a pitala sam za svaki slucaj i dr. Đ, isto mi je rekao. Naglasila sam mu da nikad nisam primila transfuziju, rekao je da s mojom pozitivnom krvnom grupom i negativnim antitijelima to nema smisla ponavljati.
Odlicno, hvala ti puno😘
Mislila sam i ja sutra pitati Đ.
Slazem se, mi se toliko izludimo, moje neke prijateljice ne znaju ni sto je cerviks, a kamoli nesto drugo
💙
Zmya ja jedna od rijetkih nisam imala problema sa zdravstvenom skrbi zbog korone, bas tad mi se cerviks poceo skracivat i Dr me narucivala svakih tjedan do 10 dana na kontrolu, krv i uk sam normalno radila... Veci mi je problem sad kad su popustile mjere, sad sam cekala 4 sata na pregled dok u zadnjih par mjeseci nisam sve skupa 10 min cekala 😅 jedino sto decko nije mogao samnom na uzv ostalo sve super
Ena bas mi je drago da se napokon mozes opustiti i uzivati. Pripremi sve po svojoj volji i cekaj bebicu. Kod mene se nista ne desava, zabetonirana i dalje. Ctg mi juce ocitao 2 kontrakcije preko 100, a takvih i imace imam mnogo u zadnje vrijeme, al me nista ne otvaraju. Peh 😰
Kaktusica super je sto si blizu svojih, jer izgleda da to bas pozitivno djeluje na tebe. Samo nastavi s tim setanjem, vidjet ces kako ces se bolje osjecati, nemoj da tebuh i trudnoca budu prepreka tome, ako ne moras da mirujes.
Ja odoh opet jagode da berem i da kupimo njihalicu za bebu. Izbor je Joie Serina 2 u 1.
Mimoza da, bas je tako kako kazes, boravak s.mojima dobro utjece i na mene i na malog. On se u roku 2 dana skompao s klincima iz ulice, tu blizu imamo igraliste i oni su po 5 sati popodne tamo, igraju nogomet, kosarku, bas uzivaju 😍 Super za njihaljku, slikaj kad kupite 😊
.
Cure, imam jedno pravno/ekonomsko pitanje , naime ja bi 10.6. trebala otvoriti porodiljni. Tko nam to isplacuje i utjece li na visinu to sto su u mojoj firmi srezali place za 10%?
Cevapi
Prva tri mjeseca duphaston, bili u strahu hoce li hematom istjerati i tu bebu broj 2 van iz kucice 😱 Kad se stanje smirilo svega 4 cevapa sam dobila do sada. Ni meni ni muzu ne fali bas. Fokusirali se na sve ostalo 😅👌 Sad ni ne znam koju pozu bi. Zabavnije nam gledat kako mi se trbuh izoblicuje poput zelea 🤣 nesto me od prebrzog hodanja kosti bole one oko "rupe" hmhm 🤔 moram malo oguglat
Mimoza da, bas je tako kako kazes, boravak s.mojima dobro utjece i na mene i na malog. On se u roku 2 dana skompao s klincima iz ulice, tu blizu imamo igraliste i oni su po 5 sati popodne tamo, igraju nogomet, kosarku, bas uzivaju 😍 Super za njihaljku, slikaj kad kupite 😊
.
Cure, imam jedno pravno/ekonomsko pitanje , naime ja bi 10.6. trebala otvoriti porodiljni. Tko nam to isplacuje i utjece li na visinu to sto su u mojoj firmi srezali place za 10%?
Isplaćivat će ti država, tj. Hzzo, kao i komplikacije i ide prosjek koji si predala kad si otvarala komplikacije tako da te ne dotiče smanjenje plaće 😁
Da li to znaci da ce hzzo maknut ono ogranicenje od 4200 kn kada komplikacije prijeđu u porodiljni? Dakle ide bas taj iznos koji je na tablici? I onda za zadnjih 6 mjeseci dobivamo ono sto se zadnje izglasalo, 5300/5700? Nisam ni za to sigurna koliki iznos su dog. 🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji