Zmya predivne su fotke, bas si krasna trudnica 😍 A pasica je cukar mali, bas bi bili dobar par ona i Messi 🥰🤭
I mebi dosao nalaz krvi,malo anemicna. Zeljezo je 10 ali emoglobin 109, eritrociti i hematokrit snizeni, pije li netko od vas mozda Sideral forte?
Vrapcic to je jako lijepo cuti i dozivjeti u danasnje moderno doba 🥰 samo se pazite i volite. Vjerujem da ce nam bebe svu buku nadoknaditi i izluditi susjede 😂 ali bolje i to, nego da su slusali nas dvoje da se svadjamo.
Ena kakva je situacija kod tebe? Hocemo li u bolnicu 😂
Stitnjaca bas vas puno ima problema s njom. Nisam ni znala da je bas tako cesta pojava poremecaja rada. Nadam se da ce se nakon poroda popraviti situacija i da vam nece trebati terapija.
Mrvičak koliko bi trebao biti ft4 u trudnoći? Znaš li možda?
A joj stvarno ne znam. Oni mi u onom nalazu krvi stave referentne za moje tjedne. Pogledaj na svom nalazu pretpostavljam da je i tebi tako. Ja nisam vadila krv od 20.i nekog tjedna zbog ove korone. Ne znam hoće li mi sada u petak dati da ju opet provjerim je li ok. Zadnji put mi je sve bilo super, osim ft3 na donjoj granici pa mi pojačali 25mg eutiroxa jedan dan u tjednu. Mislim da nešto nije u redu da bi osjetile. Joj stvarno se cijelu trudnoću zamaramo s brojkama. 😡
Svea aha, aha.. Pa dobro to je samo par dana vise. Sada si u sigurnim tjednima. Bit ce to sve super.
Mimoza kod mene nista.. Sve stalo.. Ja nikad bolje nisam spavala.. Non stop hodam negdi.. Nemam pojma sta se ovo događa-što sam više aktivna sve se bolje osjecam. Kod mene sve nesto obrnuto. A u 34 tjednu umirala od bolova-mislila to je to. 🙆♀️🙆♀️🙆♀️🙆♀️ Sutra bas imam termin i razgovor u bolnici sa anesteziologom zbog epiduralne.
Kako si ti? Jel se sta događa?
Svea aha, aha.. Pa dobro to je samo par dana vise. Sada si u sigurnim tjednima. Bit ce to sve super.
Mimoza kod mene nista.. Sve stalo.. Ja nikad bolje nisam spavala.. Non stop hodam negdi.. Nemam pojma sta se ovo događa-što sam više aktivna sve se bolje osjecam. Kod mene sve nesto obrnuto. A u 34 tjednu umirala od bolova-mislila to je to. 🙆♀️🙆♀️🙆♀️🙆♀️ Sutra bas imam termin i razgovor u bolnici sa anesteziologom zbog epiduralne.
Kako si ti? Jel se sta događa?
Blago tebi Ena ..ja sve teza i sve me vise boli ,a strah sve veci ..ja imam termin sa anesteziologom u petak ...al ti nemas fix termin vec kad krene ili ??mene kako koji dan odmice tako me hvata trema i strah
Svea bas to, nagradio mamu bar ove zadnje tjedne da se odmori i pripremi.. Uhh.. 😘😘
Indy kod mene je kad krene-krenilo je.. Imam osjecaj da je opet lakse tako nego kad imas dogovoreno sve. Jer ja da imam dogovoreno ja bi danima ludila i razbijala glavu i razmisljala.. . Ovako kad krene, nemas se sta mislit-to je to..
Ali bit ce sve super. Nemoj se plasit.. Ja bi se vise plasila da sam u Hrvatskoj. Ovdje se stvarno osjecam sigurno sa doktorima i sve to.
Hvala svima na cestitkama!
Za tsh... I ja sam hashi/hipo i u trudnoci mi je bio 2.15 tsh pa sam pdmah dobila terapiju 25mcg euthyroxa. Sad sa. U 39tt i pijem 5 dana 25 i 2 50 mcg. No to je ok. Mislim da po vecini endokrin.toleriraju do 2.5 tsh. S tim da opet ovisi i ina li tko te autoimune bolesti ili sl... Ugl... Navodno nije problematicna tabl i kompatibilna je kasnije s dojenjem...
Joj a glavobolje u trudnoci... Uzas... ja am se bas napila paracetamola ovaj put. Uzas... Budu neizdrzive.
Suosjecam i nadam se da ce sto krace trajati. I pijte nesto protiv bolova ako su jake..
Svea bas to, nagradio mamu bar ove zadnje tjedne da se odmori i pripremi.. Uhh.. 😘😘
Indy kod mene je kad krene-krenilo je.. Imam osjecaj da je opet lakse tako nego kad imas dogovoreno sve. Jer ja da imam dogovoreno ja bi danima ludila i razbijala glavu i razmisljala.. . Ovako kad krene, nemas se sta mislit-to je to..
Ali bit ce sve super. Nemoj se plasit.. Ja bi se vise plasila da sam u Hrvatskoj. Ovdje se stvarno osjecam sigurno sa doktorima i sve to.
I sama sam takva ..zaista imam povjerenja i u personal i sve al cudan je osjecaj da znas kad ce to dase desi ..al ne smem vise da se mislim od teskih razmisljanja sam dobila jutros i glavobolju ..pokusacu dase opustim ..u petak posle razgovora idem jos u jedan soping al samo za mene ..dase nagradim i polako
I sama sam takva ..zaista imam povjerenja i u personal i sve al cudan je osjecaj da znas kad ce to dase desi ..al ne smem vise da se mislim od teskih razmisljanja sam dobila jutros i glavobolju ..pokusacu dase opustim ..u petak posle razgovora idem jos u jedan soping al samo za mene ..dase nagradim i polako
Naravno draga, počasti se-zaslužila si. 😘😘😘
I samo opušteno, ja znam da ce biti sve u redu i da ces biti super mama.. Vec do sada si lijepo sve izdrzala, nije lako nositi jednu bebu, a kamo li jos dvije... 🥰🥰
Kaktusice tebi je gori od mene , ali ja pijem neke Heferol i mislim da xu ih morat promjenit jer od 5 tableta samo sam jedan dan bila.na wc... vec lagano ludim ... jer zacepi li ... krenu hemici... sve se bojim 🤦♀️
Ako koga zanima a voli Carter's robicu Baby centar jer dobio... ja ih obozavam
Sortiraj odgovore
Najstariji