Mokvice salice su stvarno predivne, svaka cast 👍☺️
Amneris zao mi je da je tlak tako skocio da su te morali zadrzat, al ajde blizu termina si pa vjerujem da ce sve bit ok 😉
Dana hehe, jos malo i gotova s poslom. Meni kad sam prvi put isla na porodiljni isto bilo neobicno, al brzo sam se navikla. Ovaj put evo, skoro od pocetka na komplikacijama i nimalo mi posao nije falio. Dapace, uzivam u malo mira 😁
Cestitke curkama koje pune tjedne i sretno na danasnjim pregledima ☺️
.
Ja sam bila produktivna danas 😁 digla se u 6, zamijesila iki ispekla kiflice jer sam obecala trenerici ako krenu treninzi da cu donjet 😁 skuhala juhicu za danas. Pa zapicila na trening i onda jos u setnju i parkic s malim. Sad on spava snom pravednika 😁 ja se malo izlezavam iako bi trebala dovrsit rucak.. i jedva cekam sutra taj pregled... Bas me zanima ako se sta pocelo desavat ili je i dalje beton 😁
Zakljucujem da imamo dva problema na forumu- cure koje se rano otvaraju pa moraju mirovat i mi zacementirane 😂 moram te cevape vratit na meni... 😂
Kaktusice tebi je gori od mene , ali ja pijem neke Heferol i mislim da xu ih morat promjenit jer od 5 tableta samo sam jedan dan bila.na wc… vec lagano ludim … jer zacepi li … krenu hemici… sve se bojim 🤦♀️
Ako koga zanima a voli Carter's robicu Baby centar jer dobio… ja ih obozavam
Meni je Heferol grozan bio, zato mi je preporucio ove, one su odmah s vit C, mizda ce Fluffy znati kakve su? A sto se tice Cartera, i ja ih obozavam 🥰
Indy samo polako, u sigurnim si rukama, decki su veliki i sve ce biti super! Jucer sam se cula s muzem na mob a u pozadini cujem one aparate kako bipicu i plac bebe, taman je bio na carskom, sva sam se raznjezila kad sam cula to kmeee kmeee ❤
Svea oo da, sad ce to proletiti 💪💪
Rose, ma istina, mene je jedan doktor na pocetlu tako isprepadao da sam vex odavno trebala piti terapiju, da ce bebi bit stitnjaca sjsbana, da bi mi nalraju zadnja doltorica rekla, dok malena bude imala cca 14 15 god i do puberteta tko zna kako ce joj biti hormoni i da ne moze sad znati. Tako da sam prepuatila se. Ni prva ni zadnja koja pijem, ima ih i s vecim tsh pa su bebe zdrave.
A kako js zmya rekla, ref. Vrijednost je inace do 5. Al za trudnice malo drugacije.
Trudy brzo c useni ja naviknut 😂
Daj mi molim te reci je imas od bacica kakav mail il nesto. Kucer i danas ih pokusavam dobit al nikako, a htjela bi zeljezo kontrolirat
Baby girl 💜
Hha Trudy to si odlicno iznijela, tako nam stoje stvari trenutno na grupi doslovno ha ha. Ja sam nocas opet sanjala muza svoga i svakakve igre sa cevapima, totalno sam ugrozena, a sanjala sam i da sam se porodila da me babica ceprkala dole i da je grooozno bilo i ios da mi nije dala vidit bebu nego je odnila mojoj familiji. 🤣
Štitnjača - ja ne znam zašto meni ginekolog i endokrinolog tvrde da mora biti ispod 1, možda zbog hashimota ... nemam pojma.
Guk profil - bila danas na pregledu, dobila dijetu i epruvete pa se moram doma pikati
30.07.🥰🥰
Što se tice cepava, ja ga se nisam okusila otkad sam plus vidjela na testu... 🙆♀️🙆♀️🙆♀️🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Mislim da nema nitko na forumu da je bio duze bez cevapa od mene...
Dana poslala sam ti na mail kontakt od bacica 😉
Curke, vrijeme je rostilja, vadite cevape 😁
Kaktusica ja ti ne znam za tab, meni pak visoko bilo zeljezo. Vidjet cemo dr tj, vadim..Da, mozda ce znati Fluffy
Cevapi ja ni ne mislim na to uopce, vjerojatno sam jedna od rijetkih😂😂😂
💙
Ena ima one koje su bile u postupku 😊
Za tsh da kazu oko 2 u trudnoci. Nema veze hasi sa tim jer i ja ga imam..
Ja sam sad na 100-125. Mada pijem 100 stalno jer mi vise 125 ne pase. Pa kad rodim polako smanjujem.
Zmya da slikice su bas tooop, a vi jos bolji modeli 🥰🥰
Di nam je pepili danas? Isla roditi?
Mamice kako vam je prosla noc sa vasim lavicima ❤️
Ja ne mogu da kazem kad sam zadnji put mislim da je bilo nekad polovinom marta ..i od tad nista vise iskreno i ne mogu ni da pokusam a kad ce opet dase desi ne mislim ..nekako valjda imam drugih stvari o kojima razmisljam al eto kao docice i to nekad na red ..😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji