Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    27. Svibanj 2020. 08:39

Jutro ženske! Ja sanjala da sam se svađala s mužem, a inače se baš nikada ne svađamo, pa mi je bio baš neki stresan san, nadam se da ono moje sa Freudom suprotno od sna vrijedi. 🤣🤣🤣 Također sam išla na wc 500 puta. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
    Yvette joj užasno mi je čuti uopće za te tvoje glavobolje, jako mi je žao da te baš sada u trudnoći muče. Zbilja se nadam da će uskoro primiriti. 🙏

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

mimoza
    27. Svibanj 2020. 08:50

Dobro jutro 🤗
    Faustina, Leonie, Tonka i ostale cure koje punite tjedne, sretno 🎉🤗
    Amneris bas mi je zao sto su te ostavili u bolnici, smiri se, nije ni to najgora stvar. Eto sjeti se nasih mamica, koje su tjednima tu. Mama sve moze izdrzati za svoju bebicu. Mozda ubrzo i ti svoju uzmes u narucje 🤗 I ja mislim da bi pored terapije za tlak, trebala dobiti i nesto za smirenje i to ce jos dodatno spustiti tlak. Javljaj stanje, saljem zagrljaj 😊
    Zmya znala sam ja da se njemu ne zuri 😂 nacekat cemo se nas dvije, ali neka, jos uvijek mozemo kuhati i spremati hehe vrijeme nam je popunjeno 😁
    Mokvica bas si kreativna. Preslatke su salice i ideja za takvo nesto raditi. Samo naprijed 😊
    Vrapcic bas te razumijem za taj san. Ja se isto nikad sa svojim muzem ne svadjam, valjda smo isti, sta znam. Oboje mrzimo svadje i buku, kod nas uvijek sve tiho.

dana130
    27. Svibanj 2020. 08:51

Mokvice, divne su ti salice 🥰
    Da, proletit ce sad to. Koliko jedva crkam taj porodiljni toliko raste panika 😂
    Amneris, drago mi je da je s bebom sve okej. Skoro si u terminu, te se nadam da ce sve ovo biti uskoro iza tebe.
    Da ima posjeta, sad bi te dosla posjetiti, zgrada do tebe sam 😘 ako ti sto treba, slobodno reci😁

Baby girl 💜

Vrapčić123
    27. Svibanj 2020. 08:53

Avokado joj drago mi je čuti da ste dobro. Pazite se, mazite se... 💞💞💞 Joj jedva čekam da nama stigne nasa mrvica kad ovako čitam. 😍
    Mokvica šalice su preslatke ee! 🧡🧡🧡
    Zmya drago mi je da si ok! 👍
    Faustina čestitam na urednom pregledu! 👍
    Amneris sretno ti draga! Držim fige da bude sve ok. 🙏

Rose1
    27. Svibanj 2020. 08:55

Amneris ma jebemu, ma obavezno nesto za smirenje jer si tlak sama podizes...draga moja, drzi mi se, u lijepim si tjednima, skoro u terminu tako da i nesto krene, bit ce sve super
    Mokvica predivno, bas si kreativna, svaka cast
    Fauastina odlicnooo za dobar pregled, cestitam🥳🥳🥳
    Zmya me zuri se jos bebici
    Vrapcic i ja sam neki dan imala takav san, ma joj, grozan

💙

27. Svibanj 2020. 08:58

Vrapcic mislim da si ti pitala za tecajeve, ja sam naisla na ovo jutros, ne mogu kopirati link pa evo ovako https://ibb.co/1dq6530 

Trancie
    27. Svibanj 2020. 08:59

Jutro cure drage 💗
    Nadam se da su nase hrabre miamice prezivile prvu noc sa ekipom 💜💙
    Čestitke na punim tjednima Fluffy, Selena, Leonie,Danijela, Kolacic i ako ko jos ima!!!
    Sretno na pregledima 😍
    Mokvica predivne su slike soljica 👌😃
    Zmya ti si cudoooo , odmah u akciju 🤣🤣🤭
    Nama mala popiskila svoj krevet pa presla nama oko 3 pa sam prelose iza spavala 🤦‍♀️ali dobro je rijetko se dogadja... 
    Zeljezo evo kad sam pocela pit ovo probat cu tjedan dana pa cu ocjeniti... meni 3 hemoglobin bio 111, a 118 je mislim donja granica pa ga moram.pit

Mila7
    27. Svibanj 2020. 09:00

Selena ja sam uzimala Notmabel od 2mg kad su me lovile kontrakcije oko 34.tjedna. Pomogne i smiri ih, nije Normabel opasan za bebicu, samo spusti tlak pa si malo osamucena i spava ti se. Al od Cordicepsa bude jos gore.
    Amneris u visokim si tjednima, tako da i ako budes zbog tlaka morala se poroditi samo hrabro. Znam da je koma biti u bolnici al bolje da si im pod nadzorom. Kad se sjetim da sam skoro 7mj provela u bolnici nemam pojma kako sam uspjela al na sve se ziv covjek navikne 🤦‍♀️. Imaj svoj cilj, smiri se radi sebe i bebice a mi smo tu da ti pravimo drustvo i damo podrsku 🥰
    E jos samo da kazem da je netko preporucio seriju na Netflixu Dead to me, super je, hvala na preporuci 👍

Ivcy1306
    27. Svibanj 2020. 09:00

Jutro cure!
    Evo ja se spremam po 5.put na hzzo, nevjerojatno je kako se od zupanije do zupanije razlikuje papirologija.. ugl.mene na nasem ponovo trazi potvrdu o placi, presliku tekuceg racuna za otvaranje rodiljnog dopusta iako neprekidno idem sa komplikacija, znaci nista se ne mjenja. Kad sam zvala zg rekli su mi samo doznaku, medjutim ovi nasi ne prihvacaju. Pa sam letila za seficom da ona dodje do knjigovodje.. ma joooj
    Drzite fige da sad uspijem sve sredit! 
    ..
    Amneris, drzi se! Boravak u bolnici nikom nije lak, ali i sama si presla vec lijepe tjedne, mozda to uskoro i krene sve samo tako da ako nista znas da neces predugo biti tu. Najbitnije je da s tobom i bebom bude sve ok! 
    ..
    Dora i Lina, drago mi je da ste konacno svi u kompletu i u svojim domovima! 
    ..
    Ostale curke koje idu na preglede, donesite nam sretne vrijesti, a cure koje pune tjedne cestitam!!
    ..
    Vrapcic, sto se tice stitnjace ja vec jesam na terapiji od 50. Pocela sam u 2.tromjesecju jer je do tad sve bilo uredno. 
    Sad mi je tsh 3.745, a ft4 je 8.91 tako da ne kuzim se u to, samo su mi rekli da je nalaz otisao endokrinologu i da cekamo odgovor.

Vrapčić123
    27. Svibanj 2020. 09:03

Faustina, Leonie, Tonka čestitam na punim tjednima! Ostale ću pohvatati tijekom dana! Ali čestitam nara8i ostalima njihov lijepi dan! ❤️🖤💙
    Mimoza uf koma san... Baš stresan! Drago mi je da se i vas dvoje lijepo slažete, to je lijepo za čuti. ❤️ Tako smo i nas dvoje mirni i tihi, uvijek nam mirno i tiho doma, i baš se dobro slažemo isto, a očito je to što kažeš da smo onda vjerojatno i slični... Hehe, bit će neobično kada dođe bebica kada krene plakati. 😍 Muž se bio zezao da će možda i mala biti kao i mi pa će nekako decentno i tiho plakati. 🤣🤣🤣 Haha, e to ćemo vidjeti još hoće li decentno i tiho plakati. 🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.