Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • indy34
    25. Svibanj 2020. 19:19

Rio zakazano je za 5.6 petak ,sad u petak cu morati samo da vadim krv i da odradim tu pripremu i razgovor sa anesteziologom i ako bogda 5.6 .se upoznajemo bebe i ja..🤗🤗🤗

klupko_srece
    25. Svibanj 2020. 19:24

Vucica

slatke_brige

Vucica

slatke_brige

Pomoć!?!? . Imam jedno pitanje, ako zna ili ima iskustva? . Bila sam na kks. Željezo mi je bilo jako nisko, i slabokrvna sam. Dobila sam tablete za željezo. Sad ga nisam pila sigurno mjesec dana, jer je terapija od 3 mjeseca završila. U četvrtak sam bila na vađenju krvi radi kontrole sad je povišeno. I moram piti b kompleks.ima koja iskustva sa povišenim željezom

Koliko poviseno? Meni je znalo biti preko 30 prije trudnoce bez koristenja ikakvih preparata, ali samo smo pratili stanje. Uvijek je oko gornje granice bilo ali srecom spustilo se malo ispod inace bi me slali na daljnje krvne pretrage kod specijaliste. Zabranjeno mi je bilo uzimati ista sto ima zeljezo i smanjiti hranu tipa crveno meso. Svejedno u trudnoci palo na 5, no nakon povremenog uzimanja zeljeza sad je na 21.

Ne znam. Zvala sam dali su stigli nalazi. Rečeno mi je da je željezo povišeno da nek kupim b kompleks. Nakon mj dana opet kontrola 🤔

Meni nisu b vitamin spominjali, ali isto kontrola za mj dana bila. Sigurna sam da nije nista strasno, vj ti skocilo od tog sto si pila.

Draga nadam se da si u pravu. Jako se bojim za bebača. Hvala ti puno 😘

Rose1
    25. Svibanj 2020. 19:34

Vucica uzivaj u citanju😉
    Lina odlicnooo, prekrasna vijest💕
    Dana hahaha, ja se isto iznenadila da nema u petak
    Linea negra - ja je nemam

Vrapcic za cure iz PGZ i to ogranicen broj, mislim cca 20...sad ce polako poceti i tecajevi, drugi tj.pocinje i na Viskovu, Opatiji...

💙

kaktusica
    25. Svibanj 2020. 19:36

Bebac mene je jednom u Du. pregledavao jedan ginekolog iz Pule, dr. Tomislav, divan je. Ovdje dolaze cesto u ispomoc razni dr. iz Hr.
    Vucice odakle skidas knjige? Mogla bi i ja veceras nesto skinuti...bas si mi dala ideju.
    Lina divne vijesti o tvojoj hrabroj curi 💞 Ima li tamo jedna divna pedijatrica, dr. Milardovic?
    Ja sam danas cijeli dan tajo sretna i zbog UK i Messija,ali prdi danas cijeli dan, ubitacan je 😄

Vucica
    25. Svibanj 2020. 19:36

slatke_brige

Draga nadam se da si u pravu. Jako se bojim za bebača. Hvala ti puno 😘

Vjerujem, svima nam je svaka stvar stress cim nije u normali. Drzim fige, a ako te brine uvijek mozes nazvati Dr za dodatno pojasnjenje. Meni je to bilo prije trudnoce pa se nisam opterecivala puno 😘

DanijelaBB
    25. Svibanj 2020. 19:41

Fluffy

Danijela, hvala na info. Dobila sam taj obrazac, medutim nisu mi bile jasne upute na stranicama kbc-a vezano za placanje ili eventualni tecaj. Ovo je super, prejednostavno je. I meni muz ide, sam je izrazio zelju😀
    Vrapcic, mene zna nekad boljeti i trticna kost dok hodam. I naprijed ova pubicna regija i trticna kost. Nekad vise, nekad manje. Zadnjih dana je ok. Mislim da se moja cura malo drugacije namjestila, sto mi odgovara, jer do prije koji dan sam imala osjecaj da mi doslovno sjedi na mjehuru😂 konstantan pritisak i na mjehur i na sve to dolje 😅

Ma to su informacije koje su inače vridile. Ja san čak poslala upit na onaj mail ginekologija... pa mi je potvrđeno da san sve dobro shvatila 😁
    Bar nešto korisno od korone, uštedile smo 400kn 😁

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

25. Svibanj 2020. 19:44

Depilacija - šećerna pasta je zakon!!! Za brazilsku posebno ali u ovoj trudnoći mi je zabranjena strogo. 😡
    Lina, ajme tako mi je drago zbog vas. Još malo 💖🙏🤗
    Cure koje ste bile na pregledima, čestitam na lijepim vijestima 🙏👏
    Indy - još malooooo, bravo mamice 💖

Kako su nam ostale mamice u bolnicama i malci? 

Koliki problem može stvoriti visoko željezo? Ne razumijem se u to. 

Vrapčić, Malog princa imam istetoviranog na ramen, još od 18.godine 🥰 obožavam ga!! 

Ja sam s mužom danas išla obaviti trgovinu da napunimo hladnjak jer je full prazan bio pa kupila još neke stvari za u torbu jer mi kontrakcije ne posustaju i strašno su neugodne. Spremila sam i vrećicu koju će mi on donijeti kada rodim, ali još to moram popunjavati.  Najvažnije sam zaboravila - grickalice!!! 😆🙈

• indy34
    25. Svibanj 2020. 19:44

Rio13

Indy meni u glavi 2.6. ostao 🤔 to sam ja nesto pobrkala. Pa super 😁 to je iduci tjedan. Imas vremena pripremiti se i u terminu ces biti pa nema straha 🥳

Nisam sigurna dacu biti bilo kad spremna ..pocela sam i da se  tresem ..vec me iskreno panika hvata a nema razloga al sta cu ..sad bas moram psihicki dase pripremim 

Vucica
    25. Svibanj 2020. 19:46

Kaktusica nasa knjiznica je zbog korone uvela 3 mj besplatno clanarinu plus eknjige preko app zaki book, pogledaj si tako nesto. Ali tu je limit 5 knjiga mjesecno sto ja sredim u 10 dana a dalje snalazi se 😅 Onda odem na eknjige stranicu tamo se placa ali nadje se puno knjiga od 15 do 30 kn. 

Vucica
    25. Svibanj 2020. 19:56

Mrvicak meni su rekli da se dugorocni visak zeljeza talozi na organima tako nesto i da treba pratiti da se u nekom roku spusti. Vjerujem da to treba biti neka veca kolicina, ali znat ce nase strucnjakinje :)
    A zasto ne smijes brazilsku? Ja cu opet morati decka uhvatiti, sutra je pregled a prosli put se bas iskazao 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.