Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Svibanj 2020. 18:23

Vrapčić123

Mene boli trtična kost i po malo čak i šepam… 🤦‍♀️🤦‍♀️ Jel tko ima tih problema?

Mene samo rasturaju leda, i to bas jako 😢

Vucica
    25. Svibanj 2020. 18:29

fenjer

Vrapčić123

Mene boli trtična kost i po malo čak i šepam… 🤦‍♀️🤦‍♀️ Jel tko ima tih problema?

Mene samo rasturaju leda, i to bas jako 😢

Kriza, nakon stajanja a pogotovo kad ustajem s kreveta, onda i sepam najcesce lijevi kuk. 

DanijelaBB
    25. Svibanj 2020. 18:33

Vrapčić123

Jedna od vas je preporučila prirodnu boju za kosu Respect iz Dm-a i hvala joj. Super je boja, lijepo se sjaji kosa, nema onog groznog mirisa koji često bude od boja za kosu. Uglavnom super je kosa ispala, ko nova sam. 🤣🤣🤣

Drago mi da si zadovoljna 😁👍

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

• anav05
    25. Svibanj 2020. 18:36

Kaktusice, super za uredan UK i j jako mi je da je Messi bolje🙂
    Bebač, bome ti vjerujem da si umorna. Drago mi je cuti pohvale za bilo koje osoblje medicinsko, pogotovo ovo nase trudnoćko kako ih ja volim zvati. Osjetiš se odmah lakse, ljepše, ljudskije😊
    Zmya. Nalazi i pregled💪🙂
    Lina, pa divne vijesti. Mala hrabrica ti stiže doma, joj ja se sa svojom jedva čekam maziti!
    ___
    35+1

Vrapčić123
    25. Svibanj 2020. 18:38

Dana hvala ti na informaciji! Kako se prijavljuje na taj tečaj?
    Fenjer, Vučica eto nam malo šećera za kraj trudnoće🤣🤣🤣🤣 A što ćeš, izdržat ćemo mi sve. Al nije ugodno to kad kosti bole.. 🤦‍♀️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    25. Svibanj 2020. 18:43

Danijela boja je super zbilja! Zahvaljujem! Farbala sam se sama prvi put nakon srednje škole i jakoo sam zadovoljna! 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

klupko_srece
    25. Svibanj 2020. 18:48

Pomoć!?!? . Imam jedno pitanje, ako zna ili ima iskustva? . Bila sam na kks. Željezo mi je bilo jako nisko, i slabokrvna sam. Dobila sam tablete za željezo. Sad ga nisam pila sigurno mjesec dana, jer je terapija od 3 mjeseca završila. U četvrtak sam bila na vađenju krvi radi kontrole sad  je povišeno. I moram piti b kompleks.ima koja iskustva sa povišenim željezom 

dana130
    25. Svibanj 2020. 18:49

Vrapcic ovo je sad sto mi idemo, na ovaj se vise ni ne moze prijaviti. E sad pitanje kad ce sljedeci biti, jer jos nema novosti, prije sredine 6 mjeseca sigurno ne
    https://ibb.co/cwgkj2x

Baby girl 💜

Vucica
    25. Svibanj 2020. 18:49

Lina super vijesti 🎉🎉
    Bebac bas mi je drago za dobro iskustvo!
    Vrapcic bas secer 😂😂 mogla bih i ja tu farbu probat, ali cekat cu poslije poroda sad mi se nis neda

Vucica
    25. Svibanj 2020. 18:55

slatke_brige

Pomoć!?!? . Imam jedno pitanje, ako zna ili ima iskustva? . Bila sam na kks. Željezo mi je bilo jako nisko, i slabokrvna sam. Dobila sam tablete za željezo. Sad ga nisam pila sigurno mjesec dana, jer je terapija od 3 mjeseca završila. U četvrtak sam bila na vađenju krvi radi kontrole sad je povišeno. I moram piti b kompleks.ima koja iskustva sa povišenim željezom

Koliko poviseno? Meni je znalo biti preko 30 prije trudnoce bez koristenja ikakvih preparata, ali samo smo pratili stanje. Uvijek je oko gornje granice bilo ali srecom spustilo se malo ispod inace bi me slali na daljnje krvne pretrage kod specijaliste. Zabranjeno mi je bilo uzimati ista sto ima zeljezo i smanjiti hranu tipa crveno meso. Svejedno u trudnoci palo na 5, no nakon povremenog uzimanja zeljeza sad je na 21.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.