Joj mrvicak draga skroz te ratumijrm. Evo meni nisu ceste bar za sad ali su sve bolnije i one zguza ja kazem, pravi trudovi.
Ovo dijete me bas voli muciti ❤️ljubi ga majka 🥰
Kakvo je stanje kod tebe ??jesi jos kuci i cekas ili ...??ili su se kontakcije nastavile ili trenutno su prestale
Javljam se i ja s pregleda, mali je 3100, ja sam jos uvijek zatvorena a cerviks 25 mm. Kaze dokt mozemo ovako jos 2 tjedna. Nadam se sto duze jer danas mi je 4.dan glavobolje, ne nazire se kraj a moze unedogled jer se radi o cluster glavobolji. Udara mi u oko i natekao mi kapak ☹ Preko dana se izmjenjuju faze kad mi dolazi da se ubijem i kad boli ali podnosim. Danas obavila neurologa, dobila dijagnozu i ne bas preveliku utjehu jer zbog trudnoce ne mogu primiti efikasniju terapiju. Preostaje mi Lupocet/normabel i mogu probati terapiju kisikom sutra. Lezim u mraku, mob mi je na nocnom nacinu. Malo skicnem sto pisete, ali ne uspijevam sve popratiti. Cestitam ostalim curama na dobrim pregledima.
Javljam se i ja s pregleda, mali je 3100, ja sam jos uvijek zatvorena a cerviks 25 mm. Kaze dokt mozemo ovako jos 2 tjedna. Nadam se sto duze jer danas mi je 4.dan glavobolje, ne nazire se kraj a moze unedogled jer se radi o cluster glavobolji. Udara mi u oko i natekao mi kapak ☹ Preko dana se izmjenjuju faze kad mi dolazi da se ubijem i kad boli ali podnosim. Danas obavila neurologa, dobila dijagnozu i ne bas preveliku utjehu jer zbog trudnoce ne mogu primiti efikasniju terapiju. Preostaje mi Lupocet/normabel i mogu probati terapiju kisikom sutra. Lezim u mraku, mob mi je na nocnom nacinu. Malo skicnem sto pisete, ali ne uspijevam sve popratiti. Cestitam ostalim curama na dobrim pregledima.
Jebemu☹Pusti mob i ekrane, odmaraj...bebac je taman,💙drago mi je da je sve super i da se cerviks drzi🥳
💙
Indy kuci sam da. Dok ne krenu opet bit pravilne ali tako bas jake, ili dok ne pukne voda sam doma. U cetv imam redovnu kontrolu kod svoje pa od 1.6 krecem u bolnicu kod njih na preglede.
Yvette nadam se da ce glavobolja sto pre da prodje ..cestitke na kilazi lijepa kilaza ...
Yvette čestitam ti na dobrom pregledu! Bebac je već vejiki, sunce malo!
Što je ta cluster glavobolja? Au penisić, kao da ti nisu bili dosta cluster hemići!
Mene zadnjih par sati isto jako rokaju BH kontrakcije. Jedva čekam sutra pregled da čujem stanje. Iskreno nadam se ishodu sličnom Zmyinom, nisam još spremna da se neš pokrene. Vidjet ćemo!
Indy kuci sam da. Dok ne krenu opet bit pravilne ali tako bas jake, ili dok ne pukne voda sam doma. U cetv imam redovnu kontrolu kod svoje pa od 1.6 krecem u bolnicu kod njih na preglede.
Sretno ...
Fenjer dada vrijedi godinu dana i ja tamo sve obavljam preko te D1 uputnice, no ne znam vrijedi li i za TA? To nisam sigurna i morat ću sutra pitati. 🤔
Fluffy već nas naše bebice malo muče. 🤣 Hehe, neka, neka, samo neka su one nama žive i zdrave! 😍
Pitala sam sestru i prijateljicu, obje kažu da ih je boljela trtična kost još neko vrijeme nakon poroda (oko 3 tjedna). Tako da je to očito normalno. 🤔
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Rio sutra ću to baš provjeriti da nebi bilo nismo znali... 🙃
Fluffy imala sam dvorogu / srcoliku maternicu, no na to ti ne znam odgovoriti, jer ja sam je prije Ivf postupka operirala.
Rose hvala na info za tečajeve! 😘
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji