Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    leptir28
    25. Svibanj 2020. 16:36

Hvala Panda, Mila, Zmya na odg za depilaciju.. nije me frka toliko zbog korone koliko da nebi bilo kakvih posljedica za bebu.. haha valjda se necu previse prestrasit voska 😋😋
    Kaktusica mene malo manje boli sa secernom pastom..sad neznam kako je kod drugih cura.. 

💙

Pepilli
    25. Svibanj 2020. 16:36

Linea Nigra- sa malom je bila preko pupka skoro do grudi.. Sa malim je jedva do pupka i to neka slabašna... Also, dok sam nosila malu sam bila sva okruglastaaaa a sad još i struk neki Imam, Samo sam ošla unaprijed. Dakako , mali se baš ful spustio pa sam ko jazavčar,sam što mi se trbuh ne vuče po podu....  Nestrpljiva sam više, cijelu kuću sam pospremila, osim kupaone, to čeka ipak muža... 
    Sutra sam na pregledu, Nadam se da će me odmah ostaviti 😂😂😂

Sreća mamina

Dobrodošao

Vucica
    25. Svibanj 2020. 16:48

Ipak sam se fizicki odgegala do knjiznice i tu je moj ulov!!! Jos cu si nesto od Gregory skinut na mob I spremna sam za sve!! Hvala cure na preporukama 😘😘😘
    https://ibb.co/XszspBs

Indy Zmya Kaktusica I druge cure super za lijepe vijesti 🎉🎉 pogotovo Indy nam je s blizancima bas dobro dogurala!

Fenjer Mimoza eto meni je linea za decka, a trbuh isto za naprijed, od iza se ni ne kuzi da sam trudna... Mi smo isto Harmony radili pa znamo od dosta rano da je decko

• indy34
    25. Svibanj 2020. 16:52

I da uspjela sam da dobijem poklon paket iz Dm .kazem uspjela sam jel u obe filijale gdje sam bila sam pokupila i zadnji primjerak a insistirala sam da meni trebaju 2 jel dobicu 2 bebe 😆😆😆😆

36+6 👶👶

DanijelaBB
    25. Svibanj 2020. 16:56

selena

Mila - tako mi je rekla sestra preko telefona da može ako ima svu zaštitnu opremu, valjda će i biti tako, idemo privatno
    Danijela - hvala, naći ću i ja taj preko youtube

Imaš dva videa, prvi dio je trudnoća a drugi je porod.
    https://youtu.be/SAaUyfiG-bw  ovo je dio koji se odnosi na porod

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

• elenalinapepi
    25. Svibanj 2020. 16:59

Evo zvala.opet haha. Sa njom nije bilo i nema problena tako da moze doma iako je blizu 2kg pa kao jos za par dana da doddjemo na neku injekciju ili da ju pustimo jos par dana tamo.mozemo birat.ali zeleno svijetlo smo dobili nebi smjela doma da nije sve ok. Kaze doktorica prava zenska 🥰
    Ja mislim da idemo po nju sutra i da ju stavim na prsa ljubim je i mazim....

dana130
    25. Svibanj 2020. 17:07

Rose, tako je, u 5.30
    U petak nije bilo, iako sam ja zivcanila na muza kako se mogao s kumovima dogovorit u 6 kad imam tecaj, nakraju nista od tecaja 😋
    Zmya super za uredan pregled 😘
    Fenjer moj u zadnje vrijeme ide prema naprijed vise nnego u sirinu i curica je. Al po linei je decko 😂
    Lina ajme divno. Uskoro drzis svoju, curicu 💜

Baby girl 💜

Fluffy
    25. Svibanj 2020. 17:08

Lina, bas mi je drago sta je bebica dobro napredovala i mozete je voditi doma. 🥰🥰
    Kaktusice- super za urinokulturu, napokon nakon svih muka da je dosao dobar nalaz 😄
    Danijela-  znaci taj informirani pristanak donijeti kad krene porod i to je dovoljno? Vodis li ti muza na porod? 
    Linea negra- moja je poprilicno vidljiva, ide sve do cica, a nazire se od 17.tjedna otprilike. S tim da mi je i posrucje oko pupka isto poprimilo nijansu linee...izgleda kao neki krug oko pupka. 🤣
    Indy, super su ti bebice napredovale, stvarno odlicno za blizance. Svaka cast deckima i mami 😄

DanijelaBB
    25. Svibanj 2020. 17:20

Fluffy

Lina, bas mi je drago sta je bebica dobro napredovala i mozete je voditi doma. 🥰🥰
    Kaktusice- super za urinokulturu, napokon nakon svih muka da je dosao dobar nalaz 😄
    Danijela- znaci taj informirani pristanak donijeti kad krene porod i to je dovoljno? Vodis li ti muza na porod?
    Linea negra- moja je poprilicno vidljiva, ide sve do cica, a nazire se od 17.tjedna otprilike. S tim da mi je i posrucje oko pupka isto poprimilo nijansu linee…izgleda kao neki krug oko pupka. 🤣
    Indy, super su ti bebice napredovale, stvarno odlicno za blizance. Svaka cast deckima i mami 😄

Tako mi je rekla ova preko telefona, tajnica neka. Da si to isprintam, popunim i samo na porod ponesem. Da, muž bi treba ić ako se ne predomisli 😁
    Drugi joker mi je sestra. Čak se uvatin razmišljat kako bi mi ona bila više od koristi jer je rodila prije 2 godine, ali dok muž ima volje ide on. 

DanijelaBB
    25. Svibanj 2020. 17:22

elenalinapepi

Evo zvala.opet haha. Sa njom nije bilo i nema problena tako da moze doma iako je blizu 2kg pa kao jos za par dana da doddjemo na neku injekciju ili da ju pustimo jos par dana tamo.mozemo birat.ali zeleno svijetlo smo dobili nebi smjela doma da nije sve ok. Kaze doktorica prava zenska 🥰
    Ja mislim da idemo po nju sutra i da ju stavim na prsa ljubim je i mazim….

Lina, super vijesti, stvarno mi je drago 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.