Javljam se i ja s pregleda, mali je 3100, ja sam jos uvijek zatvorena a cerviks 25 mm. Kaze dokt mozemo ovako jos 2 tjedna. Nadam se sto duze jer danas mi je 4.dan glavobolje, ne nazire se kraj a moze unedogled jer se radi o cluster glavobolji. Udara mi u oko i natekao mi kapak ☹ Preko dana se izmjenjuju faze kad mi dolazi da se ubijem i kad boli ali podnosim. Danas obavila neurologa, dobila dijagnozu i ne bas preveliku utjehu jer zbog trudnoce ne mogu primiti efikasniju terapiju. Preostaje mi Lupocet/normabel i mogu probati terapiju kisikom sutra. Lezim u mraku, mob mi je na nocnom nacinu. Malo skicnem sto pisete, ali ne uspijevam sve popratiti. Cestitam ostalim curama na dobrim pregledima.
A žao mi je. Jedan moj poznanik to ima i znam da je jako gadno.
Drži se draga🥰
Bravo za dobar pregled!
___
35+1
Mrvičak joj predivnooo! Krasna ideja za tetovažu! 💕
Sutra trk po grickalice! Nemoj ih pojesti prije rodilišta kao ja. 🤣🤣🤣Nakon toga kupila drugu rundu i sada stoje i čekaju rodilište. 😊
Polly moja je imala oko 2500 grama sa 33+3, doduše rekao je da je duga, pa vjerujem da je i u dužinu nešto otišlo... 🤣😮🙃 I tvoja je krupna bebica! ❤️ Čestitam na urednom pregledu! 😍
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Pčelica drago mi je da je sada ok. I da, javi nam dojmove sa tečaja. 👍
Zmya dakle ima nas ovdje sa trtičnom boli. Sestra i prijateljica kažu da ih je oko 3 tjedna nakon poroda boljelo i samo stala bol. ☺️ Tako da neće još pre dugo. A i ja hodam kao pingvin. 🤣 Inače su mi pingvini slatke životinje / ptice, no mislim da ja nisam slatka tako. 🤣🤣🤣 Uživaj u jogi! Ja inače obožavam pilates i veselim se ponovnom vježbanju nakon poroda! 😊
Yvette draga jako mi je žao zbog glavobolje. Nadam se da će se primiriti uskoro. 🙏 Čestitam na pregledu! Super kilaža bebice! 💞
Amneris evo i mene zadnjih sati bh šibaju... 🥴 Sretno na pregledu sutra! 🤞
Laku noć svima želim! 😍
Evo i nas s pregleda :)
Malecka je skroz okej, ima oko 2400g i cak su se mjere poravnale s tjednima..😇
I dalje je nisko, cerviks se skratio s 33 na 21, ali ja sam skroz zatvorena pa kaze doktor da je to sve dobro.. 🤩
I dalje umjereno mirovanje, ali kako stvari stoje ne bude se malecka nigdje zurila..
Jos jedan pregled kod njega za dva tjedna i nakon toga TA :)
.
Lina - super vijesti, bas cete uzivati kad dode domica!
Yvette - drzi se, stvarno uzasna situacija..Glavaobolja je najgora podmukla bol i nadam se da ce proci uskoro
Ostalima i cestitke na punim tjednima i na uspjesnim pregledima 🥰🥰🥰
Polly, Mocho super za dobre preglede. Zaista velike bebice i fino rastu 🥰
Yvette joj bas mi je zao zbog tih glavobolja, nadam se da ce proci ubrzo. Ja se tjesim da ce sve ove cudne pojave u trudnoci misteriozno nestati nakon poroda. Drzi se i super za dobar pregled 🤗
Zmya kod mene ista situacija. Kao da ta aktivnost u trudnoci i nije neka prednost, ali budemo vidjeli. Kod mene ni S ne pomaze, pa eto nadam se da ce tebi biti od koristi.
Pcelice jedva cekam da napises to za (ne)pucanje, bas imam neki strah jedino od toga i oporavka.
Mi opet iz setnje. Ovaj put nesto krace, mislim mogla sam ja jos dugo, ali bih se vjerovatno upisala u gace 😰
https://ibb.co/g42Ngwd
Yvette jako mi je zao sto te glavobolje muce, meni je to dosad najgora bol koju sam iskusila, ne mogu funkcionirati uopce sa glavoboljom. Kakvo je lijecenje kad rodis? Samo analgetici ili? Grozno, drzi se! 🤞
Bas mi je drago sto su pregledi svima super prosli 🥰
Mene isto danas rokaju BH, ali posvadala sam se s muzem, bio je opet potres i bas sam zivcana pa vjerojatno zato, bit ce bolje! 💪
Ne znam jel bi se trebala zabrinuti jer mi je beba i dalje samo s jedne strane trbuha, uopce je ne osjetim na lijevoj strani niti iznad pupka. Imam osjecaj da je od pocetka uvijek na istom mjestu, a po ovome kako vi tipkate vase bebe su svuda. I lupaju vas u zeludac. Moja ima jos 20cm do zeludca 🙄
Jel moguce da su mi maternica i posteljica samo s jedne strane trbuha? 🤔
Kazu da ne postoje glupa pitanja pa eto 🙈
Amneris ne znam tocno sta je, ali je gore od obicne migrene.
Fenjer spominjao je neke lijekove (nisam zapamtila, ali cini mi se da nisu analgetici) kao i snimanje, ali nista u trudnoci. Jedino sada mogu probati kisik i akupunkturu i nadati se da ce proci do poroda. Inace kazu da su kluster glavobolje gore od poroda. Bas boli ludacki na momente, pomaze mi mrak. Samo se nadam da necu na porod s ovim.
Yvete, uuuh onda stvarno imas ozbiljne i jake bolove. Bas mi ie zao sto te to sad uhvatilo. Nadam se ipak da ce cim prije popustit da se mozes vratiti normalnom funkcioniranju.
Fenjer, mislim kako ti tjedni budu napredovali da ces je vise osjecati i iznad pupka. Ne mogu se sad tocno sjetiti kad sam je pocela tako osjecati iznad, ali moguce da je bilo tako nekako u tvojim tjednima. Sad je vec pristojno osjetim ispod zeludca, rebara, cak vise u tom gornjem dijelu trbuha nego dolje.
Mocho, super za odlican pregled 🥳
Dobro jutro krafnice moje. Polly, yvette, mocho super na uspjesnim pregledima 😘😘
utorkasice moje svea, indy, renata, ely, zara, zuza , trudy, barby cestitam svima na punim i velikim tjednima, nadam se da nisam koga preskocila. 😂🎊🎉🍾💜Evo i nas na punih 32 i ulazak u 8 mjesec 💪🥰
Mene jensinoc tako bolio zeludac, pa tebuh pa ensto u podrucju bubrega, bas s bila nikakva pa nikako zaspat, jedno budenje u 1 na wc i kak, osam tad legla na desni bok do jitros do 6 se nisam pomakla, cak mogu rec da sam se mrvicu naspavala. Meni definitivno vise odgovora desni bok, pitanje da li i mojim organima 😂
Ako ima koji, pregled danas, sretno 😘 tipkamo se ❤️
Baby girl 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji