Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Žuža
    23. Svibanj 2020. 17:35

Ja isto mislim da ne bi trebalo bebe ni sa cim mazat. Iduce ljeto eventualno. Najprirodnije za mazat bebe je ulje maline. On ima prirodni zastitni faktor oko 30. Ja sam svog malog prvo ljeto s tim. Kod kupovanja takve kozmetike pazite da nema nano cestica u kremama. U skoro svim poznatim markama ih ima. Ja za svog malog kupujem u bio&bio kremicu za suncanje. 

Rose1
    23. Svibanj 2020. 17:39

Ja ovo ljeto ne mislim bebicu mazati s tim kremicama za suncanje. Ne mislim s bebom na sunce, samo ujutro i navecer

💙

Rose1
    23. Svibanj 2020. 17:41

Da vas pitam, spominjale ste alkoholni ocat. Di to stavim, tamo s deterđentom ili u pretinac za omeksivac ili?

💙

Vucica
    23. Svibanj 2020. 17:52

Žuža

Ja isto mislim da ne bi trebalo bebe ni sa cim mazat. Iduce ljeto eventualno. Najprirodnije za mazat bebe je ulje maline. On ima prirodni zastitni faktor oko 30. Ja sam svog malog prvo ljeto s tim. Kod kupovanja takve kozmetike pazite da nema nano cestica u kremama. U skoro svim poznatim markama ih ima. Ja za svog malog kupujem u bio&bio kremicu za suncanje.

Zuza gdje ga kupujes? Ulje maline

Žuža
    23. Svibanj 2020. 17:59

Rose ja u pretinac za omeksivac
    Vucice upisi ulje čileanske maline i izbacit ce ti. narucila sam
    online. ne zeli mi sad kopirati linkove.
    https://harite-argan.hr/zasto-koristiti-ulje-cileanske-maline/
    ovo je mali tekst o tome

kaktusica
    23. Svibanj 2020. 18:05

Ja sam svog minimalno mazala i to po licu i rukicama u setnji (Uriage, LRP,Avene) a kako idemo na plazu tek iza 17h onda ga nicim ne mazem.
    Nikita meni su se u prvoj trudnici pojavile prvi putte pigmentacijske mrlje i otad svako ljeto dodju. Pocela sam koristitilininu od Skintegre,probaj s njihovim fluidima i kremama,meni su super. Nikad mi nisu prosle skroz, ali au se makar smanjile malo, ali do Bozica bi se skroz povukle. Onda u 6.mj. cim je sunce malo jace eto ih...

Rose1
    23. Svibanj 2020. 18:09

Žuža

ovo je mali tekst o tome

Hvalaaa 🤗

💙

Vucica
    23. Svibanj 2020. 18:13

Žuža

ovo je mali tekst o tome

Thanks Zuza ma znam ja za to, jedno vrijeme sam bila bio freak pravila sam si cak i dezic i pastu za zube u kucnoj radinosti 😁 samo me zanimalo gdje ga ti uzimas jer je dosta skupo 

Vrapčić123
    23. Svibanj 2020. 18:15

Kaktusica hvala na pojašnjenju vezano za termin. Brzo će doći 20.6. Vrijeme na sreću leti, pa ćete svi biti skupa uskoro. ❤️😘
    Yvette joj žao mi je za glavobolju. Ja na sreću nemam u trudnoći problema s tim, par puta me glava boljela. No tijekom Ivf postupka od terapije me boljela ravno pola godine svaki dan... Koma!! Tako da mi je ful žao jer kužim kako je. A što smiješ sada piti, to ne znam...😟😟😟
    Rose nadam se da si uživala u roštilju. Ja se danas ubila u klopi, tj.palačinkama.🥴🥴🥴

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vucica
    23. Svibanj 2020. 18:16

Evo ja se zavalila na dvoriste s datuljama i cajem lista maline, meni je prefin ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.