Lola čestitke na tvojoj maloj krafnici! Cijelo iskustvo mi zvuči brzo i pozitivno! Nadam se da ćeš se što prije oporaviti i napisati nam detalje (jesi li rezana, što je bilo s pratnjom, kako je bebica, dojenje itd.)
Uživajte u maženju s bebolinom!❤️❤️❤️❤️
Lina predivno kako tvoja mrva napreduje, bravo za malu hrabricu!
Cure, evo prijavljujem da sam jucer - 23.05.2020. U 14 45 rodila svoju malu curu. 3500 gr i 51 cm duga.
Nisam se nadala porodu.Bila sam na pregled plodne vode i dr kaze otvorena 5-6 cm. I da bi ona da rodim danas🤯. U 11 30 dosla u radjaonu bez trudova ili ih bar nisam previse osjecala.U 13 15 me spojilo na drip i u 14 45 rodila. Bilo je jbn… bolno, ali brzo.
Rodila u SPLITSKO RODILISTE i imam sve pohvale za sestre i doktore.
Čestitam od srca i zelim malenoj sretan zivot, a tebi brz oporavak🥰🥰
___
35
Lola sve cestitke svaka cast ..drago mi je daje sve tako brzo proslo ..bebi da bude vesela zdrava i da napreduje a tebi brz oporavak 😘😘😘😘
Nocna ptica 🥴 beba je veceras toliko aktivna u bilo kojoj pozi da nema sanse da mogu zaspati. Ludnica 😰
Lola cestitam od srca 🎊🎊❤️❤️ Mazite se i pazite. Drago mi je da je sve proslo u pozitivnom ozracju 🥰 Bas sam happy zbog vas!!!!
Ja ne mogu spavati. Neka takva nervoza me pere i stalno sam u nekom polusnu. Uzasno se osjecam. Ko neki ludjak. wtf je ovo?! 😳
Zuza onda tebe i moju bebu treba sastaviti. Ja nisam nervozna i hocu da spavam, ali je on neumoran s akrobacijama u trbuhu. Jos kad vidim kako muz spava ko zaklan 😰😰 zivot nije fer😂
Lola cestitke na bebici..uzivajtee zajedno😊
Kod mene nesanica,ali i povracanje vec 2x nezz koji je vrag..zeludac me rastura :/
Anja🌸🌸
Lola cestitam vam od srca na rođenju krafnice, bas idealna tezina i duljina bebe ♥️🤗🎉💐
Odmaraj, mazi se sa zlatom svojim i kad stignes jabi se svakako 💞
I mene pere nesanica. Bit ce dobro ako do 5 zaspem 🥴
Mimoza kod mene svi spavaju ko blesavi 🙈 Ovaj mali u trbuhu se samo promeskolji kad se prebacujem s boka na bok. Visim da nas danas ima 😱 Nadam se da cemo svi uskoro zaspati 😴😴
Sortiraj odgovore
Najstariji