Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amneris
    24. Svibanj 2020. 01:10

Lola čestitke na tvojoj maloj krafnici! Cijelo iskustvo mi zvuči brzo i pozitivno! Nadam se da ćeš se što prije oporaviti i napisati nam detalje (jesi li rezana, što je bilo s pratnjom, kako je bebica, dojenje itd.)
    Uživajte u maženju s bebolinom!❤️❤️❤️❤️
    Lina predivno kako tvoja mrva napreduje, bravo za malu hrabricu!

• anav05
    24. Svibanj 2020. 01:27

lola777

Cure, evo prijavljujem da sam jucer - 23.05.2020. U 14 45 rodila svoju malu curu. 3500 gr i 51 cm duga.
    Nisam se nadala porodu.Bila sam na pregled plodne vode i dr kaze otvorena 5-6 cm. I da bi ona da rodim danas🤯. U 11 30 dosla u radjaonu bez trudova ili ih bar nisam previse osjecala.U 13 15 me spojilo na drip i u 14 45 rodila. Bilo je jbn… bolno, ali brzo.
    Rodila u SPLITSKO RODILISTE i imam sve pohvale za sestre i doktore.

Čestitam od srca i zelim malenoj sretan zivot, a tebi brz oporavak🥰🥰
    ___
    35

Ninnek
    24. Svibanj 2020. 02:12

Lola čestitke 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

Hana 1.7.2020. ❤
    Lukas 12.6.2022. 💙

• indy34
    24. Svibanj 2020. 02:13

Lola sve cestitke svaka cast ..drago mi je daje sve tako brzo proslo ..bebi da bude vesela zdrava i da napreduje a tebi brz oporavak 😘😘😘😘

mimoza
    24. Svibanj 2020. 02:16

Nocna ptica 🥴 beba je veceras toliko aktivna u bilo kojoj pozi da nema sanse da mogu zaspati. Ludnica 😰

Žuža
    24. Svibanj 2020. 02:21

Lola cestitam od srca 🎊🎊❤️❤️ Mazite se i pazite. Drago mi je da je sve proslo u pozitivnom ozracju 🥰 Bas sam happy zbog vas!!!!

Ja ne mogu spavati. Neka takva nervoza me pere i stalno sam u nekom polusnu. Uzasno se osjecam. Ko neki ludjak. wtf je ovo?! 😳

mimoza
    24. Svibanj 2020. 02:35

Zuza onda tebe i moju bebu treba sastaviti. Ja nisam nervozna i hocu da spavam, ali je on neumoran s akrobacijama u trbuhu. Jos kad vidim kako muz spava ko zaklan 😰😰 zivot nije fer😂

tea1401
    24. Svibanj 2020. 02:47

Lola cestitke na bebici..uzivajtee zajedno😊
    Kod mene nesanica,ali i povracanje vec 2x nezz koji je vrag..zeludac me rastura :/

Anja🌸🌸

Mila7
    24. Svibanj 2020. 02:51

Lola cestitam vam od srca na rođenju krafnice, bas idealna tezina i duljina bebe ♥️🤗🎉💐
    Odmaraj, mazi se sa zlatom svojim i kad stignes jabi se svakako 💞
    I mene pere nesanica. Bit ce dobro ako do 5 zaspem 🥴

Žuža
    24. Svibanj 2020. 02:55

Mimoza kod mene svi spavaju ko blesavi 🙈 Ovaj mali u trbuhu se samo promeskolji kad se prebacujem s boka na bok. Visim da nas danas ima 😱 Nadam se da cemo svi uskoro zaspati 😴😴

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.