Anavo ja evo iscrpljeno, al hvala na pitanju :)
Muz, seka, pasica i ja danas bili u gradu - jeli vani, pojeli kolac, popili kavu, prvi put sam ove godine u gradu ali i na vanjskoj kavi opcenito(il od svadbe, al to je opet bio pocetak prvog mj).
Nasetali se bilo je lijepo.
Pasici sam proje dva tri dana kupila novu igracku i onda sam joj bacala tu po stanu igrala se.. e sad kako je ona mini maltezer, danas mi nesto cijuce, mrmlja, cvili, jede al sva nesto potistena, bezvoljna, ne znam jel krpelj(mama joj je u ned bila nasla i izvadila al ostala je glava pa sad cekamo da joj to prodje), na kraju je vodili u veterinara, vadili joj krv, gledali sta je, srce mi puklo! Na kraju je valjda od tog skakanja na i sa kauca se njoj il nesto ukljestilo il stisli u kicmi i dobila je inekcije nekog analgetika i normabela i sad joj moram par dana davat tabletice jos malo i pazit da se ne zatrcava, ne zaboravi, ne dize na zadnje nogice(a stalno zica hranu tako). Sad lezi tu kraj mene pokrila sam je dekicom i tako mi ju je zao 😭😭😭 tako je bila dobra, mirna, krasna je, bas mi je drago da mi je tu, a sad se lose osjecam jer sam ja kriva jer sam je naganjala da skace za tom igrackom.
😪
Ostalo, sve okej, moj bebac danas malo mirniji, sad cu tusiranjr film i spavacn i pazit ovu malu zvjerkicu, ovako je ona cuvala mene i bebu jutros https://ibb.co/bP3CSyx
Mama mi je za oneksivac rekla btw da je onaj od chicca za bebe skroz okrj ko koristi, isto mislim da trrba bebe provikavat ako jr svr ok i na bakterije i ove ostalr stvari.v vidjet cemo kasnije kako cu prat, sad sam sa onim denkmit sensitive i bez oneksivaca sa octom.
Rio, Brbica,Yvette, Pepili čestitke na punim tjednima. Ena tebi posebno čestitke na ulasku u termin! 🎉🎊
Bebac predivan mi je tvoj video. 🥰
Anavo haljinica je preslatka
Mrvičak i ja imam tih problema, ali i općenito sa znojenjem zadnjih par dana, užasno mi je vruće. Tijekom noći obavezno ustajem i otvaram prozor.
Dans stvarčice su premedene, morat ću opet do Pepca prvom prilikom 🙈 Zavidim ti na Pagu, uživajte. 😘
Ely čestitke na dobrom pregledu. Nasmijala sam se ovome za velik nos i mrgud facu. 😂😂 Moja doktorica nema 3d pa je nisam tako vidjela.
Fluffy i moja se zna tako namjesti, ali ipak ne toliko, isto kao i kod Rose bude manja izbočina
CurlySue drago mi je da ste dobro. Držim fige da što prije budete zajedno.
Ena i meni je poznat taj "strah" od nedostajanja trbuha. Ovako je samo moja krafnica. 🥰🥰
Pčelica nisi jedina, ni u mene ni s od sisa 🙈. A što se tiče ovog sapuna iz dm-a, ja ga koristim za sve vrste mrlja, fenomenalan je.
Lina drago mi je da Elena tako lijepo napreduje. 😊
Zmya te manje pasmine znaju često imati problema sa kičmicom. Ja imam pekinezera i čim više trčkara po stepenicama zna ga ukliještiti. Veterinari već znaju što je kad dolazimo.
Cure...hemeroidi…pridružujem se klubu...jel možete ponovit šta od ovih prirodnih stvari koristite da ih ublažite?
Meni je iziša jedan, još uvik nije prebolan, al iritira...još uz ovaj svrbež koji ne prolazi... znan da ima puno gorih stvari, ali trenutno san preluda sa ovim svim.
Pozdrav svima, a posebno našim mamicama i njihovim bebicama.
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Oko pranja robice, ja sam sa prvim koristila sensitive persil i bas mi se svidio pa sam ga nastavila koristiti a omeksivac ni inace ne upotrebljavam. Susilica fino omeksa robu. Inace sam misljenja da treba sve normalno prati osim ako se kod bebe ne pokazu neki problemi sa kozom. Ja sam sa prvim prala na pocetku samo njegovu robicu a kasnije, nakon cca 6mj zajedno sa nasom. Ionako svi imamo obicaj da sve sto jednom obucemo frknemo u masinu. Mi sad imamo 7-10 masima tjedno za prati. Kod nas kao u veseraju 🤭.
Norrmalno je da sa prvom vise bebom pazis i u nekim stvarima kasnije shvatis da si mozda i pretjerivao al to je razumljivo. Inace Frosh proizvode koristim i zadovoljna sam. Ako vas netko hoce omeksivac, oni imaju relativno ok sastav
Cure…hemeroidi…pridružujem se klubu…jel možete ponovit šta od ovih prirodnih stvari koristite da ih ublažite?
Meni je iziša jedan, još uvik nije prebolan, al iritira…još uz ovaj svrbež koji ne prolazi… znan da ima puno gorih stvari, ali trenutno san preluda sa ovim svim.
Pozdrav svima, a posebno našim mamicama i njihovim bebicama.
Pij puno vode, jedi hranu bogatu vlaknima, obavezno pranje nakon broja 2 ili ako si vani violeta hemo toaletne vlazne maramice. Meni je puno bolje, ali uz navedeno mazem Lidokain mast iz ljekarne i mast od dr.Sadikovica.Svako drugi dan pijem sirup za trudnice Kivilaks, ubacila sam i zlicu mljevenog lana dnevno i zlicu zobenih mekinja. Suhe sljive namocene u vodi su isto dobre. Prvih dana sam strogo pazila na prehranu, a sada uz navedeno pojedem i koji "normalan" obrok. Imala sam 7 vanjskih upaljenih, sada imam dva ali nisu upaljena samo stoje vani. E da, dok su upaljeni pomazu i hladni oblozi.
Mila, nije mi bolno, osjecam ko nekakvo migoljenje i puzanje i onda je vidim da se namjestila tu...opcenito mi njeni pokreti sad i nisu toliko bolni koliko su prije znali biti kada bih imala osjecaj da doslovno skace po mjehuru😅 ali mozda pred kraj trudnoce ko i tebi postane bolno opet.
Yvette, ja bih u zadnjem tromjesecju koristila ipak samo paracetamol. Mozes 1000 mg uzeti, pa po potrebi ponviti jos 4 puta tokom dana. Iako se vjerojatno nebi nista lose dogodilo da uzmes jednom ibuprofen, ipak ako mozes proci s paracetamolom, drzi se njega. Cure neke su super savjetovale i nekakve obloge, magnezij isto uzmi. I najbitnije, nemoj naprezati vid pa izbjegavaj neko vrijeme ekrane dok malo ne popusti bol.
Danijela, od prirodnih sredstava mozes probati neke gotove kremice u ljekarni poput hemopropin masti...obloge od kamilice, ulje gospine trave. Svakako uzimaj sirupe za probavu poput Portalaca. Ako ne mozes uzeti mast za hemoroide splitskog galenskog, ima ti u sebi lidokaina (anestetika) u sastavu uz druge komponente na biljnoj bazi. Nadam se da ce nesto pomoci.
Cure, evo prijavljujem da sam jucer - 23.05.2020. U 14 45 rodila svoju malu curu. 3500 gr i 51 cm duga.
Nisam se nadala porodu.Bila sam na pregled plodne vode i dr kaze otvorena 5-6 cm. I da bi ona da rodim danas🤯. U 11 30 dosla u radjaonu bez trudova ili ih bar nisam previse osjecala.U 13 15 me spojilo na drip i u 14 45 rodila. Bilo je jbn... bolno, ali brzo.
Rodila u SPLITSKO RODILISTE i imam sve pohvale za sestre i doktore.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Lola pa cestitaaaam ❤️❤️❤️❤️ dobrodosla nam prva prava terminska beba 👏👏🌹🌹🌹🐞🌹🐞🌹🐞🌹🌹🐞 A tebi brz oporavak naravno ❤️❤️
Samo da sve mame i bebice kratko pozdravim i ujedno cestitam navrsene tjedne koji su sad stvarno veliki 😊
Lina jako mi je drago za napredak moje male slatke imenjakinje 🥰 želim vam da sto prije dode kuci i bude s mamom i tatom 😘
Lola čestitke na maloj curici!! 💗🧸🎀 a Vama zelim brz oporavak kao sto je bio i porod 😁 😊
Svima ugodan ostatak vikenda, bez tegoba i komplikacija i sa jos kojom krafnicom! 🍩🤗
02.07.2020. Maya 💗
27.10.2021. ❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji