Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trancie
    23. Svibanj 2020. 14:14

Lina divne vjesti... bas je lavica 💗💗💗
    Dana sto ti je lijelo tu.... napokon nekako korona iza nas pa smo svi u skitnji.... 
    Kaktusice kad stize gospon kaktus? Il je stigao vec 😉🤗
    Mi imamo rodjendna popodne pa cemo se  natuc secera 🤣🤣🤣 

• CurlySue
    23. Svibanj 2020. 14:31

Vrapcic, Rio, nisam sigurna u kojem tocno trenu poroda pustaju tate, no znam da dosta dugo stoje u hodniku pred radaonom 🤷‍♀️ moja je pretpostavka da nisu od pocetka do kraja unutra. 

Žuža
    23. Svibanj 2020. 14:38

Lina to su tako divne vijesti. Pa jos malo i stvarno ce ici doma! Odlicno, odlicno ❤️❤️
    Mare ja cijelu ovu trudnocu jako tesko disem. Jucer sam mislila 4x da cu se onesvjestit dok sam doslovno hodala puzevim korakom jer sam ostajala bez zraka. Jako mi je tesko i jedva cekam da rodim jer imam osjecaj da cu uskoro pocet vuci bocu kisika za sobom.
    Mrvicak meni danas dosla frendica na kavu i odjednom me poceo hladan znoj oblijevati. Ja brzo u wc i umila se hladnom vodom i popila brzo malo kole da mi digne secer. Mislila sam da cu se skljokat koliko sam duga i siroka. Uzasno je vrijeme vani i sad isto lezim da se zbilja ne skljokam negdje.

Žuža
    23. Svibanj 2020. 14:39

Joj Mimoza da je bar to to!! Drzim fige! Javljaj seeee

Maggy_1
    23. Svibanj 2020. 14:52

Lina pa to je predobro, uskoro će curka doma 🤩

Mila7
    23. Svibanj 2020. 14:53

Ena cestitam na ulasku u termin, sretno i javljaj se 😘
    Fluffy tako i meni bebac napravi grbu al mene bas zaboli, kako je tebi?
    Elena stvarno super napreduje, brzo ce ona kuci 🥰
    Curly ma taj tvoj bikonja je pravi junak, sigurno je da mu pomaze i tvoje mlijeko 💙💪
    Vrapcic jedan veliki mljac od mene za tvoj rucak. Obozavam losos. Dobar tek 😍
    Sto se tice termina trudnoce malo sam zbunjena. Sve ovdje spominjete da je od 37.tjedna, me i je dr rekla da je od 38+0. Sad trazim na netu i na par linkova sam pronasla da kazu " sve bebe rođene između 38. i 42. tjedna smatra se da su rođene u terminu". Zapravo nije to toliko bitno al ne kuzim.
    I za kraj imam pitanje za sve vas. 
    Da li osjecate kad se beba mice probadanje ful dolje nisko, ispod jajnika? 
    Naime netko je spominjao bockanje al meni je to puno bolnije. Vise bi opisala da je bol ostra, intenzivna i kratka. Stomak mi se dosta spustio, osjetim da je i bebina glavica nisko. Al bas junacki me probode, kao kad vas nešto žiga samo puno jače. Nisam iskreno nešto zabrinuta al cisto da vidim jel vas ima jos sa takvim tegobama

kaktusica
    23. Svibanj 2020. 14:54

Lina divne vijesti, kako napreduje super lavica mala 💞💞
    Mimoza ja ti drzim fige da se pokrenulo 🤞 A slika je fakat pravo iznenadjenje, jadan coek 😄😄
    Dana bravo carice, tako se uziva 🤩 Jeste to na Pagu? Uzivajte 😘
    Trancie ma, kad bi sve bilo jednostavno zivot bi bio dosadan, zar ne 😏 Mora odraditi do sredine 6.mj. i jos neku papirologiju, i meni otvoriti porodiljni 10.6. tako da se necemo vidjeti sigurno do 20.6... A sto cemo, kad drugacije ne moze 😔 Vec sam oplakala...
    Ja se najela pizze, mama radila, popila pepsi 3 case, dakle, prase samo takvo 🐖🐖

kaktusica
    23. Svibanj 2020. 14:56

Termin je kad napunite 37 tjedana jer se to racuna da ste usli u 38. Znaci, primjerice ja sam rodila 37+1, to je 38.tjedan i to je u terminu. I to je univerzalno racunanje, nema drugog.

• indy34
    23. Svibanj 2020. 15:07

Lina svaka cast za kilazu vi cete kuci ako bogda uskoro...super ...Mimosa sta dati kazem osim javljaj se ..ja sve cekam taj bol sa ledja jel kao ovo ostalo je normalno ...rekla sam vam jedna beba nam treba danas sutra 🥳🥳🥳🥳🥳

• indy34
    23. Svibanj 2020. 15:09

Ja vas citam i naravno da sam sad izmedju malo spavala i sanjam idem u wc i krv ha reko pocelo je i odmah zovem hitnu ...sad cu izgleda samo to da sanjam 😏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.