Yvette bas mi je zao da te tako boli 😔 Probaj s 1000mg pa oper za 4 sata 500mg lekadola, stavljaj na celo malo hladni rucnicic, malo topli, mrak i lezanje. Uf, grozne su te migrene a nista ne smijemo. MDrzi se draga 😘
Dana cuj bole ga jaja 😂
Da nema posjeta do daljnjeg kako mi je sad rekla sestra na tel. Zvala sam opet i ja naravno da pitam par stvari i naime nasa lavica nije vise ni u grijanog kreveticu nego pak obicnom i nije ni na infuziji vise. Ja se divim kakvog borca sam rodila ali stvarno ❤
Nadamo se da ce doma uskoro hehe
Da nema posjeta do daljnjeg kako mi je sad rekla sestra na tel. Zvala sam opet i ja naravno da pitam par stvari i naime nasa lavica nije vise ni u grijanog kreveticu nego pak obicnom i nije ni na infuziji vise. Ja se divim kakvog borca sam rodila ali stvarno ❤
Bravo mala lavice💪💪💪brzo ce ona doma pa cete se maziti💕💕💕stvarno je tesko kad ne mozes do malene,ali drzi se, jos malo
💙
Izdrzi jos to malo dok ne budete skupa ako vec je i u normalnom kreveticu pretpostavljam dace da odrade u pon jos rutinsku kontrolu pa dati jave kad ce da se napokon da budete skupa ..u ovom slucaju junak je rodio junaka svaka ti cast ..zelim ti od sveg srca sto pre dase sretnes sa svojom mrvicom i da uzivate kuci svi skupa 😘😘
Trudničke pjege - ima tko iskustva s tim? Ja sam jutros primjetila da mi se pojavilo par mrlja na licu, ispod očiju. Imate savjet za neku dobru kremu s visokim faktorom za zaštitu od sunca da mi se nebi još više pjega pojavilo, a da je lagana na licu i naravno sigurna za bebice
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Trudničke pjege - ima tko iskustva s tim? Ja sam jutros primjetila da mi se pojavilo par mrlja na licu, ispod očiju. Imate savjet za neku dobru kremu s visokim faktorom za zaštitu od sunca da mi se nebi još više pjega pojavilo, a da je lagana na licu i naravno sigurna za bebice
Ja ti inače imam pjegice na licu, koje se sa suncem jos intenziviraju.
Kupujem vec godinama u apoteci od Vichya kremu, faktor 50.
I meni bude super, taman ta jedna mala za ljeto.
Vjerujem da moze u trudnoci.
___
34+5
Super da je na običnom krevetu, znači ide sve u najboljem smjeru.
I drzim fige da je sto prije doma🥰
___
34+5
Nikita ja sam Anthelios liniju od LRPa koristila onaj Shake Fluid proslo ljeto. Odlican mi je jer nije masan, skroz je tekuc, fluid, a spf 50. E sad, bebicu ipcenito mislim da nebi prvih par mj trebalo mazat nicim od tih zastitnih faktora, al ako ces sebi stavit kremu na lice ako si na suncu, cini mi se okej, ostale mamice ce mozda bit pametnije.
❤❤ daaa presretna sam. Ja bi rekla do sljedec vikenda da je sa nama ako ovako nastavi. Stvarno joj se divim kako je zilava 👏
Nikita ja sam Anthelios liniju od LRPa koristila onaj Shake Fluid proslo ljeto. Odlican mi je jer nije masan, skroz je tekuc, fluid, a spf 50. E sad, bebicu ipcenito mislim da nebi prvih par mj trebalo mazat nicim od tih zastitnih faktora, al ako ces sebi stavit kremu na lice ako si na suncu, cini mi se okej, ostale mamice ce mozda bit pametnije.
Da, niti ja svoju ne planiram.
Obzirom da cemo u Dalmaciju u 8.mjesecu, planiram s njom u debelu hladovinu ujutro do 9 se okupati i vani navecer oko 7 ipo,8, nista prije.
Mislim da je ipak njihova koza jos preosjetljiva za ista takvo...
Kako si ti Zmya, sve ok kod tebe?😊
___
34+6
Sortiraj odgovore
Najstariji