Rio 💪💪 bas mi je drago da si bolje. Bebica o ti daje veliku snagu ❤️
Trancie, ajme mozak na pasu. Ovdje nemamo ni tv, pravi odmor 🥰
Kaktusice jesmo 🥰 hvala draga ❤️ bas gustamo. dosli jutros oko 10.30. Ljudi jedva da ima, bas malo mir i tisina, tu i tamo djecji smijeh, bas idila. Bili i na plazi, izvalili se ko prasci, mislim da sam cak malo i zaspala 😂 probudio me neki decko od cca 12 godina koji se s tatom kupao ali je nakon 5 minuta poceo vikati da ne moze vise biti u vodi i da ga bole jaja i mora van 😂😂
Bas mi je zao za muza da se otegnulo 😑😑 u tome svemu mi je drago da si kod svojih pa ce ti bar malo lakse proci vrijeme 😘
Baby girl 💜
Mila hvala ti. 💕
CurlySue hvala ti na svim informacijama. 😘
Rio super je da si tako staložena i jaka zbog bebe. Drži se draga. 💜
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Curke nadam se da ste sve ok, nisam citala zaostatke. Boli me polovica glave od jucer i ne prestaje tako da mi smeta mob, opcenito ekrani. Htjela sam pitati smijem li nesto drugo osim Lupoceta, Lekadola za migrenu jer ovo nista ne pomaze? Tukla bi glavom od zid najradije
Curke nadam se da ste sve ok, nisam citala zaostatke. Boli me polovica glave od jucer i ne prestaje tako da mi smeta mob, opcenito ekrani. Htjela sam pitati smijem li nesto drugo osim Lupoceta, Lekadola za migrenu jer ovo nista ne pomaze? Tukla bi glavom od zid najradije
Meni je Dr rekla to jos rano u trudnoci i da popijem ibuprofen tu i tamo da nije neki problem ako je bol jaka. Meni je i Normabel pomagao za migrene prije trudnoce. Ugl ako jako boli vise stete radis kad trpis, ja sam 1 2 izdrzala i onda su srecom prestale, nekad kad zaboli glava pomogne mi paracetamol sumeci od 1000 samo taj.
Mrvicak drago mi je da si bolje, moj ti isto stalno nizak, ali ga na srecu ne osjetim
Vrapcic fina klopica...kod nas prijatelji na rostilju, lezim i papam
Anavo dobra ideja za ruckic
Lina ooo prekrasna vijest, bas lijepo napreduje💕💪vi malenu uopce ne mozete vidjeti?😥
Mimoza hahaha😂😂😂slicica top
Moglo bi to nesto znaciti, a i ne mora...uglavnom cekamo😉
Dana aaaa bas lijepo uzivas, chill🌞🌊👙🍦🍹
Yvette ma jebemu, bas mi zao za glavu, reci ce cure, ja ne znam sto jos smijemo
💙
Meni je Dr rekla to jos rano u trudnoci i da popijem ibuprofen tu i tamo da nije neki problem ako je bol jaka. Meni je i Normabel pomagao za migrene prije trudnoce. Ugl ako jako boli vise stete radis kad trpis, ja sam 1 2 izdrzala i onda su srecom prestale, nekad kad zaboli glava pomogne mi paracetamol sumeci od 1000 samo taj.
Ali bolje provjeri s nekim strucnijim...
Sad isla citati da nije bas preporucljiv ibuprofen u zadnja 3 mj trudnoce, bolje da nista ne pisem 😅
A zao mi je jako, meni se migrena u trudnoći samo jednom javila, na pocetku. Prije sam svaki mjesec s njom borbe imala😔
Meni je paracetamol pomogao, do 4 g dnevno mislim smijemo, mlaki tuš, krevet i mrak. I masaža sljepoočnica. Pritisak si sama reguliraš, kružnim pokretima, kao da ideš na masažu lica...
Nikad nisam nista od drugih lijekova pila, niti normabel, tako da ti o tome stvarno nista ne znam...
___
34+6
Enacestitam na ulasku u termin, sretno i javljaj se 😘
Fluffy tako i meni bebac napravi grbu al mene bas zaboli, kako je tebi?
Elena stvarno super napreduje, brzo ce ona kuci 🥰
Curly ma taj tvoj bikonja je pravi junak, sigurno je da mu pomaze i tvoje mlijeko 💙💪
Vrapcic jedan veliki mljac od mene za tvoj rucak. Obozavam losos. Dobar tek 😍
Sto se tice termina trudnoce malo sam zbunjena. Sve ovdje spominjete da je od 37.tjedna, me i je dr rekla da je od 38+0. Sad trazim na netu i na par linkova sam pronasla da kazu "sve bebe rođene između 38. i 42. tjedna smatra se da su rođene u terminu". Zapravo nije to toliko bitno al ne kuzim.
I za kraj imam pitanje za sve vas.
Da li osjecate kad se beba mice probadanje ful dolje nisko, ispod jajnika?
Naime netko je spominjao bockanje al meni je to puno bolnije. Vise bi opisala da je bol ostra, intenzivna i kratka. Stomak mi se dosta spustio, osjetim da je i bebina glavica nisko. Al bas junacki me probode, kao kad vas nešto žiga samo puno jače. Nisam iskreno nešto zabrinuta al cisto da vidim jel vas ima jos sa takvim tegobama
Mene zna udariti ili u bubreg, ili jajnik ili negdje ispod jajnika, čak i u kost od zdjelice, najčešće na lijevoj strani, i baš znam jauknuti koliko zaboli 😃 najčešće joj moj lijevi bubreg služi kao boksačka vreća 😁
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji