Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • indy34
    23. Svibanj 2020. 12:50

Lola sretno ..Anavo5 haha ovo grilanje na bokovima ..bas si tacno opisala ..Cure ima vas dosta u terminu,ajme serija izgleda jos nije dostigla vrhunac tek krece ...svejedeno koja kad i gdje samo dase brzo zavrsi i da sve bude kako treba ...mene trema hvata tek sad dosad kao sve je ok.nista to nije kao imas zakazano a sad se nesto mislim pa moze svaki cas da krene ..koliko god mi bile radoznale i jedva cekale toliko cini mi se nikad nisi sam sa sobom na cisto uvjek bi jos nesto da sacekas ..jel tako i kod vas ili sam samo ja odjendom neodlucna i bi i nebi ??

35+4 👶👶

Rose1
    23. Svibanj 2020. 12:59

Maree i meni se dogodi da tesko disem...jucer me bas dosta zezalo, danas npr nista
    Lola bome tvojoj bebici najljepse u busi, sretnoooo
    Pepili moja prijateljica na stolcicu i nije popucala, meni to patronazna savjetovala, ali u Ri trenutno to i kada izvan funkcije zbog korone, iako ne kuzim zasto

Pcelica ja imam 1iz lidla i planiram kupiti 1iz mullera, svi ih hvale. Planiram i 1h&m postavljeni

Mrvicak nesto slano za nizak tlak

💙

Rose1
    23. Svibanj 2020. 13:03

indy34

Lola sretno ..Anavo5 haha ovo grilanje na bokovima ..bas si tacno opisala ..Cure ima vas dosta u terminu,ajme serija izgleda jos nije dostigla vrhunac tek krece …svejedeno koja kad i gdje samo dase brzo zavrsi i da sve bude kako treba …mene trema hvata tek sad dosad kao sve je ok.nista to nije kao imas zakazano a sad se nesto mislim pa moze svaki cas da krene ..koliko god mi bile radoznale i jedva cekale toliko cini mi se nikad nisi sam sa sobom na cisto uvjek bi jos nesto da sacekas ..jel tako i kod vas ili sam samo ja odjendom neodlucna i bi i nebi ??

35+4 👶👶

I mene zadnje dane panika hvata i strah neki i svasta nesto mi se vrti...samo da sve bude dobro🙏🙏🙏
    Cini mi se da nisam jos spremna i da necu biti ni za 2,3 tjedna, ali bih voljela to odmah u 37.38.tjednu. Ako kojim slucajem izdrzim do 36.prestajem s mirovanjem, idem frizerki i sve ostalo

💙

Rose1
    23. Svibanj 2020. 13:03

Vrapčić123

Curke od kad smo službeno u terminu? Sa 37+0?

Da, tako je

💙

Vrapčić123
    23. Svibanj 2020. 13:04

Rio nadam se da će nam se to malo primiriti sve. 🤞 Kako si ti inače? Jesi li bolje? 😘
    Pčelica hvala na info! Eto uskoro smo obje onda u terminu! 😮😮😮
    Mrvičak kako si sada? Jel bolje?
    M_marree disanje mene muči, jednostavno slabije / lošije mogu udahnuti od kad sam trudna, kao da su mi se pluca smanjila. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    23. Svibanj 2020. 13:08

Rose hvala draga na info. 😘
    Danas za ručak pečem losos i povrće u pećnici. Ako tko treba ideju. I nakon toga palačinke sa pekmezom od naranče i borovnice. A mislim da je to to od uživanja do nalaza OGTT jer imam neki dojam da neće biti dobar. Frkica me baš. 😟

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

23. Svibanj 2020. 13:09

Vrapčić i Rose, hvala. Ma cijeli život se borim s niskim tlakom pa ništa novo. Ali jutros sam baš bila koma. Odspavala sam i sada je već bolje. Vrijeme mijenja, do toga je sigurno. 
    Meni ne pomaže ni slano ni voda, samo ležanje 

m_maaree
    23. Svibanj 2020. 13:13

Mene zeza i na bokovima.. Doktorica mi rekla na zadnjem pregledu ds lezim vise na lijevom boku,ali to disanje jos vise zeza na lijevom boku.. Ali eto vidim da je normala..

• anav05
    23. Svibanj 2020. 13:16

Vrapčić123

Rose hvala draga na info. 😘
    Danas za ručak pečem losos i povrće u pećnici. Ako tko treba ideju. I nakon toga palačinke sa pekmezom od naranče i borovnice. A mislim da je to to od uživanja do nalaza OGTT jer imam neki dojam da neće biti dobar. Frkica me baš. 😟

Mi idemo danas u Indiju, na meniu je tikka masala piletina i riža😊
    Za desert sam rekla mužu da sam ja, može me gledati cijelo popodne jer sam preslatka.
    Eno ga u Sparu.
    Navodno je Domačica na akciji.
    ___
    34+6

• elenalinapepi
    23. Svibanj 2020. 13:16

Muz nosio mlijeko i pitao kilazu nase Elene. Prekjucer 1720 g danas 1840g 👏👏👏👏❤
    Napredujemooo ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.