Lola sretno ..Anavo5 haha ovo grilanje na bokovima ..bas si tacno opisala ..Cure ima vas dosta u terminu,ajme serija izgleda jos nije dostigla vrhunac tek krece ...svejedeno koja kad i gdje samo dase brzo zavrsi i da sve bude kako treba ...mene trema hvata tek sad dosad kao sve je ok.nista to nije kao imas zakazano a sad se nesto mislim pa moze svaki cas da krene ..koliko god mi bile radoznale i jedva cekale toliko cini mi se nikad nisi sam sa sobom na cisto uvjek bi jos nesto da sacekas ..jel tako i kod vas ili sam samo ja odjendom neodlucna i bi i nebi ??
35+4 👶👶
Maree i meni se dogodi da tesko disem...jucer me bas dosta zezalo, danas npr nista
Lola bome tvojoj bebici najljepse u busi, sretnoooo
Pepili moja prijateljica na stolcicu i nije popucala, meni to patronazna savjetovala, ali u Ri trenutno to i kada izvan funkcije zbog korone, iako ne kuzim zasto
Pcelica ja imam 1iz lidla i planiram kupiti 1iz mullera, svi ih hvale. Planiram i 1h&m postavljeni
Mrvicak nesto slano za nizak tlak
💙
Lola sretno ..Anavo5 haha ovo grilanje na bokovima ..bas si tacno opisala ..Cure ima vas dosta u terminu,ajme serija izgleda jos nije dostigla vrhunac tek krece …svejedeno koja kad i gdje samo dase brzo zavrsi i da sve bude kako treba …mene trema hvata tek sad dosad kao sve je ok.nista to nije kao imas zakazano a sad se nesto mislim pa moze svaki cas da krene ..koliko god mi bile radoznale i jedva cekale toliko cini mi se nikad nisi sam sa sobom na cisto uvjek bi jos nesto da sacekas ..jel tako i kod vas ili sam samo ja odjendom neodlucna i bi i nebi ??
35+4 👶👶
I mene zadnje dane panika hvata i strah neki i svasta nesto mi se vrti...samo da sve bude dobro🙏🙏🙏
Cini mi se da nisam jos spremna i da necu biti ni za 2,3 tjedna, ali bih voljela to odmah u 37.38.tjednu. Ako kojim slucajem izdrzim do 36.prestajem s mirovanjem, idem frizerki i sve ostalo
💙
Rio nadam se da će nam se to malo primiriti sve. 🤞 Kako si ti inače? Jesi li bolje? 😘
Pčelica hvala na info! Eto uskoro smo obje onda u terminu! 😮😮😮
Mrvičak kako si sada? Jel bolje?
M_marree disanje mene muči, jednostavno slabije / lošije mogu udahnuti od kad sam trudna, kao da su mi se pluca smanjila.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Rose hvala draga na info. 😘
Danas za ručak pečem losos i povrće u pećnici. Ako tko treba ideju. I nakon toga palačinke sa pekmezom od naranče i borovnice. A mislim da je to to od uživanja do nalaza OGTT jer imam neki dojam da neće biti dobar. Frkica me baš. 😟
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Vrapčić i Rose, hvala. Ma cijeli život se borim s niskim tlakom pa ništa novo. Ali jutros sam baš bila koma. Odspavala sam i sada je već bolje. Vrijeme mijenja, do toga je sigurno.
Meni ne pomaže ni slano ni voda, samo ležanje
Mene zeza i na bokovima.. Doktorica mi rekla na zadnjem pregledu ds lezim vise na lijevom boku,ali to disanje jos vise zeza na lijevom boku.. Ali eto vidim da je normala..
Rose hvala draga na info. 😘
Danas za ručak pečem losos i povrće u pećnici. Ako tko treba ideju. I nakon toga palačinke sa pekmezom od naranče i borovnice. A mislim da je to to od uživanja do nalaza OGTT jer imam neki dojam da neće biti dobar. Frkica me baš. 😟
Mi idemo danas u Indiju, na meniu je tikka masala piletina i riža😊
Za desert sam rekla mužu da sam ja, može me gledati cijelo popodne jer sam preslatka.
Eno ga u Sparu.
Navodno je Domačica na akciji.
___
34+6
Muz nosio mlijeko i pitao kilazu nase Elene. Prekjucer 1720 g danas 1840g 👏👏👏👏❤
Napredujemooo ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji